!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Dlaczego niepoważny? Ja myślę, że to dobrze że się ze sobą konsultują jeśli coś u Patutki mu się nie podoba, albo nie jest pewien, a nie rzuca drastyczme rozpoznania tak jak ten z wczoraj.
Dobrze, że konsultują, chociaż podejrzewam, że największy sens by miało poczekanie kilku dni i kolejna próba. No nie wiem, nie jestem lekarzem.
-
ciri wrote:Miałam na myśli oczywiście lekarza, który stwierdził, że pozamaciczna i sugerował pójście pod nóż. To dzisiaj chyba było (?)
Dobrze, że konsultują, chociaż podejrzewam, że największy sens by miało poczekanie kilku dni i kolejna próba. No nie wiem, nie jestem lekarzem.Patutka lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Kochane, a więc tak....
Wróciłam do domu, jestem w swoim łóżku, spokojniejsza...
Tak bardzo szczęśliwa? W tym wypadku...
Więc tak wklejam wam foto wypisu, jak coś śmiało możecie pytać czy coś mi wytłumaczyć, bo jestem tak zapłakana, że szczerze nie ogarniam...
Lekarz na 100% nie wyklucza ciąży pozamacicznej, ale powiedział że ta ciąża wydaje się być normalna ciąża...
ale usg robił przez jakieś 15 minut, nie przez 45sec jak tamten wczoraj.
Powiedzial, że w macicy jest coś co można nazwać pęcherzykiem ale ze może to być jakiś płyn (?!?)
No ale na wypisie napisał, że pęcherzyk ciążowy....
Dokładnie oglądał jajniki i jajowody, powiedział że są ładne i nic niepokojącego tam teraz nie widzi.
Po wielkości pęcherzyka może określić ciąże na 5 tygodni.. Tylko ze stresu nie wiem, czy 5 zaczęte czy skończone?
Powiedzial również, że nie widzi powodów by zatrzymać mnie w szpitalu.
Jestem spokojniejsza... Powiedział, że jak chce to mogę powtórzyć betę ale ze on tego nie proponuję bo beta to tylko wartości i nawet jak wzrasta o 50% to z ciąża może być super, a beta to wcale nie jest wyznacznik no i tylko stresuje kobiety.
Kazał mi czekać na moją wizytę za tydzień i szukać tam malucha. Powinien już być.
Dziewczyny... Dziękuję, że jesteście.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 13:38
Lililove lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Obiecałam sobie, że już nigdy się nie pojawię na tym forum, że nie będę czytać "internetów" , że jeśli kiedyś jeszcze się uda to będę daleka od czytania.... No to jednak nie dałam rady I witam się z Wami mój termin to 30.09.2020 Krokodylica witaj pamiętam Cię z marca 2015 )))))
Anika, Lililove, Krokodylica, edka85, Ounai, Asia000 lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Ounai wrote:Pisz, pisz bo ja oczy na zapałkach i czekam żeby dobre wieści usłyszeć, bo już przerażona po Akinom dziś jestem.
Lililove lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka, cieszę się że tak to się rozegrało. To są dobre wiadomości, teraz nic tylko czekać na za tydzień i odpocząć psychicznie.
Co do ciała żółtego to nie mam pojęcia o co chodzi.
Idź spać i odpoczywaj.
Dobrej nocki 🌃Patutka lubi tę wiadomość
-
Blanka85 wrote:Obiecałam sobie, że już nigdy się nie pojawię na tym forum, że nie będę czytać "internetów" , że jeśli kiedyś jeszcze się uda to będę daleka od czytania.... No to jednak nie dałam rady I witam się z Wami mój termin to 30.09.2020 Krokodylica witaj pamiętam Cię z marca 2015 )))))
-
Blanka85 wrote:Obiecałam sobie, że już nigdy się nie pojawię na tym forum, że nie będę czytać "internetów" , że jeśli kiedyś jeszcze się uda to będę daleka od czytania.... No to jednak nie dałam rady I witam się z Wami mój termin to 30.09.2020 Krokodylica witaj pamiętam Cię z marca 2015 )))))
Witam Cię i gratulujęBlanka85 lubi tę wiadomość
-
Patutka! Spokojnie, nerwy na pewno nie pomogą. W 1ciazy lekarz też mi nie dał gwarancji, że fasolka rośnie w dobrym miejscu, musiałam czekać - teraz mam Łucje. Także głowa do góry, pozostalo Ci czekać, nic innego nie wymyślisz, zrobiłaś już wszystko, co mogłaś na ten moment. Weź prysznic i do łóżka, prześpij się
Blanka, witaj i gratulacje
Kurczę, dużo nas! ♡♡♡ owocny miesiącPatutka lubi tę wiadomość
-
Od razu mam do Was pytanie . Czy możecie sprawdzić (jeśli któraś z Was robiła będę w 28 dniu cyklu) jaki miałyście wynik ? Mi wydaje się, że ta moja beta jakaś taką zbyt duża na 28 dc. Miałam 717
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Ciałko żółte na jajniku w ciąży jest normalnym zjawiskiem. Każda z nas ma. Ja mam w lewym. Z opisu wynika, że jesteś dopiero w 4t+5. Za tydzień być może będzie już zarodek. Piszę, że może, bo ja w poprzedniej ciąży jak miałam pęcherzyk 4 mm, to dopiero po 2 tyg poszłam na wizytę. Wtedy mały już miał 8 mm.
Blanka, w ciąży z synem w 28 dc miałam betę 884.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 22:09
Patutka lubi tę wiadomość
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Potomstwo moje będzie Mu służyło, przyszłemu pokoleniu opowie o Panu" Ps 22,31