!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia, Aniołek, gratulacje!!
Ja mam czasami biocenozę robioną, ale to chyba nie jest to samo co posiew?
My właśnie wróciliśmy od pediatry, młody od wczoraj gorączkuje i wysypka wyszła, więc to najpewniej trzydniówka. Tylko problem mam, bo nie chce łyknąć paracetamolu ;(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Erre, to nie jest to samo. Można mieć biocenozeok ok, a posiew z szyjki już nie.
Asia, sama widzisz, że jak się zaczęło coś dziać z szyjka, to lekarz dopiero wtedy myślał o posiewie. Ja właśnie wolę tego uniknąć i działać wcześniej.
Baletnica, jutro na pewno przyjdziesz tu z dobrymi nowinami. A kiedy wstępnie masz tp?
Czy tylko ja mam jeszcze dziś wizytę? Nikt więcej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2020, 15:09
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
Chmurka, masz taką ładna betę, że na bank jutro pochwalisz się fotką dzidzi.
Chmurka lubi tę wiadomość
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
A ja dziś miałam kiepską noc synek, który w swoim pokoju zawsze przesypia całe noce przyszedł dziś do nas do łóżka około 1 w nocy i mówił, że boli go ucho ...I nie chciał zasnąć.... Ale to była męka ... oczywiście w panice podałam nurofen i ciągle sprawdzałam temp itd... spać już nie mogłam. Rano wstaje zdrowy jak ryba, nadal bez temperatury i ki opowiada jak to w nocy ugryzł go w ucho ufoludek!!!! Myślałam, że się przewroce!! Czy nie mógł tak od razu, że miał zły sen ...
Ptysio, Krokodylica lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie sny to ostatnio dramat 😂 same thrillery..
Co do objawow wczoraj wrocily ze zdwojona sila 😄 pelnia szczescia i spokoju 😁
A co do wagi to przytylam juz 1 kg..Chmurka lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Chmurka ja przy podobnej becie za 2-3 dni szlam na usg i byl dzidziuś z bijacym serduszkiem 😄
Wiadome, jesli u Ciebie nie będzie to tez nie ma co sie stresowac, ale nadzieja jest 😊
Trzymam mocno kciuki 🥰Chmurka lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
joana wrote:Chmurka ja przy podobnej becie za 2-3 dni szlam na usg i byl dzidziuś z bijacym serduszkiem 😄
Wiadome, jesli u Ciebie nie będzie to tez nie ma co sie stresowac, ale nadzieja jest 😊
Trzymam mocno kciuki 🥰joana lubi tę wiadomość