!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia, Aniołek, gratulacje!!
Ja mam czasami biocenozę robioną, ale to chyba nie jest to samo co posiew?
My właśnie wróciliśmy od pediatry, młody od wczoraj gorączkuje i wysypka wyszła, więc to najpewniej trzydniówka. Tylko problem mam, bo nie chce łyknąć paracetamolu ;(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Erre, to nie jest to samo. Można mieć biocenozeok ok, a posiew z szyjki już nie.
Asia, sama widzisz, że jak się zaczęło coś dziać z szyjka, to lekarz dopiero wtedy myślał o posiewie. Ja właśnie wolę tego uniknąć i działać wcześniej.
Baletnica, jutro na pewno przyjdziesz tu z dobrymi nowinami. A kiedy wstępnie masz tp?
Czy tylko ja mam jeszcze dziś wizytę? Nikt więcej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2020, 15:09
-
Chmurka, masz taką ładna betę, że na bank jutro pochwalisz się fotką dzidzi.
Chmurka lubi tę wiadomość
-
A ja dziś miałam kiepską noc
synek, który w swoim pokoju zawsze przesypia całe noce przyszedł dziś do nas do łóżka około 1 w nocy i mówił, że boli go ucho ...I nie chciał zasnąć.... Ale to była męka ... oczywiście w panice podałam nurofen i ciągle sprawdzałam temp itd... spać już nie mogłam. Rano wstaje zdrowy jak ryba, nadal bez temperatury i ki opowiada jak to w nocy ugryzł go w ucho ufoludek!!!! Myślałam, że się przewroce!! Czy nie mógł tak od razu, że miał zły sen ...
Ptysio, Krokodylica lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie sny to ostatnio dramat 😂 same thrillery..
Co do objawow wczoraj wrocily ze zdwojona sila 😄 pelnia szczescia i spokoju 😁
A co do wagi to przytylam juz 1 kg..Chmurka lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Chmurka ja przy podobnej becie za 2-3 dni szlam na usg i byl dzidziuś z bijacym serduszkiem 😄
Wiadome, jesli u Ciebie nie będzie to tez nie ma co sie stresowac, ale nadzieja jest 😊
Trzymam mocno kciuki 🥰Chmurka lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
joana wrote:Chmurka ja przy podobnej becie za 2-3 dni szlam na usg i byl dzidziuś z bijacym serduszkiem 😄
Wiadome, jesli u Ciebie nie będzie to tez nie ma co sie stresowac, ale nadzieja jest 😊
Trzymam mocno kciuki 🥰joana lubi tę wiadomość