❤️Wrzesień 2022❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, dołączam się. Ponoć 4/5 września. W środę idę na pierwszą wizytę, może już coś będzie widać. Zaczęłam 6 tydzień (5+1)
Nie wiem czemu suwak mi pokazuje o 2 dni krócejWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2022, 00:15
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, dołączam i ja po 6 miesiącach starań chyba się udało ❤️ Powiem Wam, że spisalam ten cykl na starty, odstawiłam nawet progesteron bez wcześniejszego zrobienia testu, temperaturka od 4 dni leciała sporo w dół, dziś 16/17 dpo, okresu brak, temperatura mocno w górę. Z niechęcią zrobiłam test z przekonaniem, że jak zwykle porazi mnie biel. No i po 30 sekundach się popłakałam jak zobaczyłam 2 kreski 😭😭 Termin porodu przewidywany na 9 września, podoba mi się ta data 🥰 Nie sądziłam, że tak pięknie rozpocznę ten rok. Trzymajcie się ciepło, zdrowo i rośniemy razem ❤️
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Maybelle wrote:Witaj Monia 😊
Jak któraś z Was chce żebym wpisała Waszą datę na 1 stronę, to dawajcie mi znać 😉
Gratuluję Wam dziewczyny ❤️
Jeśli byś mogła to zrób mi ten link,ja nie umiem,data ost miesiączki wpisz 1grudzien.......a 6lat temu przecież też byłam na takim forum i działało hehe . Mój syn też wrześniowy tylko 2016 😁
-
Maybelle wrote:Niestety nie da rady, bo jak wkleję tu link to się pojawi suwaczek 😅
Musisz sama g9 zrobić. Skopiuj caly BBCode. Nic z niego nie usuwaj to na pewno zadziała 😉
Tobie tak cały czas w ustawieniach w społeczność wchodzę i wklejam link w mój podpis. Ale nie wiem,no trudno nie będę miała 😁