❤️Wrzesień 2022❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem z lubuskiego, ale mieszkam tu tylko do września. Pochodzę z zachodniopomorskiego ❤️
Widziałam, że pisalyscie o objawach. U mnie piersi napuchly jak balony, są nabrzmiałe i tak bolesne, że ich dotknąć nie mogę. Oprócz tego czasami mdłości ale nie jakieś uciążliwe. No i lekkie wahania nastroju 🙈 a z cerą u mnie to tak 50/50. Wygładziła mi się to fakt, ale na brodzie czy na czole wyskakują mi pojedyncze syfki :p -
Monia01 wrote:Ja jestem z lubuskiego, ale mieszkam tu tylko do września. Pochodzę z zachodniopomorskiego ❤️
Widziałam, że pisalyscie o objawach. U mnie piersi napuchly jak balony, są nabrzmiałe i tak bolesne, że ich dotknąć nie mogę. Oprócz tego czasami mdłości ale nie jakieś uciążliwe. No i lekkie wahania nastroju 🙈 a z cerą u mnie to tak 50/50. Wygładziła mi się to fakt, ale na brodzie czy na czole wyskakują mi pojedyncze syfki :p -
Cześć dziewczyny !!! Witam wszystkie, super, ze jest nas coraz więcej 😉
Mam pytanie- czy wy tez się tak stresujecie? Czy wszystko Ok, czy serduszko już bije, czy kropka rozwija się prawidłowo itp ? Ja nie mogę o niczym innym myśleć tylko ciagle się martwię … -
Paulina1994 wrote:Cześć dziewczyny !!! Witam wszystkie, super, ze jest nas coraz więcej 😉
Mam pytanie- czy wy tez się tak stresujecie? Czy wszystko Ok, czy serduszko już bije, czy kropka rozwija się prawidłowo itp ? Ja nie mogę o niczym innym myśleć tylko ciagle się martwię …
Bardzo. To moja pierwsza ciąża (oby), więc dodam jeszcze myślenie o przyszłości, czy sobie poradzę, jak będzie wyglądało moje życie. Trzymam za nas wszystkie kciuki. -
Miisia, pewnie jak będzie już widać, to już niekoniecznie. Żadna z moich koleżanek nie miała bety mierzonej a mnie lekarz przez telefon dał skierowanie. Ale mogę się mylić, bo jestem w temacie zielona.
Maybelle, no właśnie słyszałam, że początek może być traumatyczny, ale jak się wszystko ogarnie, to zaczyna się myśleć o następnym dziecku, co jest pocieszające.
Już pisałam, że myślę o chłopcu Gabrysiu i tak też gadam do brzucha 🤣 wybaczcie, ale naprawdę jestem głupia w temacie - kiedy wiadomo jaka płeć?