❤️Wrzesień 2022❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny,
Jestem tu pierwszy raz od bardzo dawna..
otoz przychodze z pytaniem, co myslicie.. spoznia mi sie okres 5dni.
Karmie piersia 10m dziecko, mialam dwa regularne cykle miesiaczkowe, a teraz cisza.. zrobilam test i wyszla mega blada kreska..
https://zapodaj.net/96317ba046355.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2022, 18:52
-
Dziekuje dziewczyny.
Oczywiscie powtorze.
Moje pytanie wynika z tego, ze mamy juz 4ke dzieci i wiecej absolutnie nie planowalismy. Maz poddal sie nawet niedawno wazektomii (4m), ale jak to on nie poszedl po zabiegu zbadac nasienia (nalezy to zrobic w celu sprawdzenia, czy sie udal zabieg…i tez do 3/5m czy wystepuja zywe plemniki). Takze tyci szansa jest, ale mysle ze rowna trafieniu w lotto…
Stres mnie dzis dopadl, gdyz zaczelam sie srednio czuc, no i ten test..
Zwalam to opoznienie z miesiaczka na karmienie.. no ale z tylu glowy jest mysl, a jesli…
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2022, 19:48
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Agacela wrote:Hej dziewczyny,
Karmie piersia 10m dziecko, mialam dwa regularne cykle miesiaczkowe, a teraz cisza.. zrobilam test i wyszla mega blada kreska..
https://zapodaj.net/96317ba046355.jpg.html
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
Hej dziewczynki tak jak przypuszczałam jestem pozytywna. Ale ku mojemu zaskoczeniu rano obudziłam się bez objawów. Mam tylko lekki katar Juz nie wymiotuje, jem za dwóch, nie boli mnie nic i nie mam gorączki. Lekarz mówił że zaczęło zaczęło ostro bo organizm po pierwszym covidzie rok temu i po 2 dawkach szczepienia pięknie zareagował przeciwciałami. Strasznie się cieszę bo sie okropnie bałam o maluszka.
agniecha2101, Mokka lubią tę wiadomość
-
https://zapodaj.net/96317ba046355.jpg.htmlMokka lubi tę wiadomość
-
Jest pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym w macicy. Za 1,5 tygodnia idę jeszcze na szybki podgląd, żeby się upewnić, że ciąża rozwija się prawidłowo.
Mieliśmy nawet szansę na bliźniaki, bo owulacja była z dwóch jajników 😁karmelowaaa, Maybelle, Mokka lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
drSylwia wrote:Cześć dziewczyny, niestety wypadam z tej przygody - poronienie chybione.
Ściskam Was mocno, życzę dużo szczęścia i trzymam kciuki za zdrowe dzieciaczki.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
https://zapodaj.net/96317ba046355.jpg.html👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Hej dziewczyny, chciałam się przywitać i dołączyć do Waszego grona wrześniowych mamusi A na wstępnie to chyba wypada wszystkim pogratulować !!🙌
Ja sama jestem wrześniowym dzieckiem, spodziewam się ze w tym roku będę miała najpiękniejszy prezent w moim miesiącu urodzin 💗
Przechodzę tu z OvuFriend z wątku IVF, tylko w ten sposób mieliśmy szanse zostać rodzicami. Termin porodu od ginekologa wypada mi na 10 września, obecnie jestem w 8 tygodniu 🥰Maybelle, Mokka, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Endometrioza IV st. Początek starań 01.2021 💗
12.2021 - punkcja: 9🥚, 7 zapłodnionych ➡️ 6 blastek
12.2021 - transfer 🌟 ➡️ 09.2022 - urodził nam się zdrowy synek 💗
06.2024 - transfer 🌟 ➡️ 💔 11tc 4d, brak przyczyny
10.2024 - transfer 🌟 ➡️ 💔 6tc
Mamy: ❄️❄️❄️ -
drSylwia wrote:Cześć dziewczyny, niestety wypadam z tej przygody - poronienie chybione.
Ściskam Was mocno, życzę dużo szczęścia i trzymam kciuki za zdrowe dzieciaczki.
Bardzo, bardzo mi przykro...
Zbierzcie siły i walczcie dalej!38 lat 👩, 38 lat 👨
1 ciąża - Synek 03.2015 (starania w sumie 2 lata, naturals 👩👦 3 miesiące po HSG 🙏🏻 - 1 jajowód niedrożny)
2 ciąża - Synek 09.2022 (starania w sumie 3 lata, usunięcie 1 jajowodu, 3x IVF - nieudane... , i nagle... naturals!!!)
3 ciąża - (31.07.23 - II kreski!!! naturals!), Synek
❄️❄️- 1xcb, 1x słaby
-
https://zapodaj.net/96317ba046355.jpg.html
Hej. Ja też widzę taką bladziutką kreskę. Zrób rano ponownie. A najlepiej to idź na badanie krwi bhcg i będzie wszystko jasne38 lat 👩, 38 lat 👨
1 ciąża - Synek 03.2015 (starania w sumie 2 lata, naturals 👩👦 3 miesiące po HSG 🙏🏻 - 1 jajowód niedrożny)
2 ciąża - Synek 09.2022 (starania w sumie 3 lata, usunięcie 1 jajowodu, 3x IVF - nieudane... , i nagle... naturals!!!)
3 ciąża - (31.07.23 - II kreski!!! naturals!), Synek
❄️❄️- 1xcb, 1x słaby
-
nick nieaktualnyAgacela wrote:Dziekuje dziewczyny.
Oczywiscie powtorze.
Moje pytanie wynika z tego, ze mamy juz 4ke dzieci i wiecej absolutnie nie planowalismy. Maz poddal sie nawet niedawno wazektomii (4m), ale jak to on nie poszedl po zabiegu zbadac nasienia (nalezy to zrobic w celu sprawdzenia, czy sie udal zabieg…i tez do 3/5m czy wystepuja zywe plemniki). Takze tyci szansa jest, ale mysle ze rowna trafieniu w lotto…
Stres mnie dzis dopadl, gdyz zaczelam sie srednio czuc, no i ten test..
Zwalam to opoznienie z miesiaczka na karmienie.. no ale z tylu glowy jest mysl, a jesli…
Przepraszam, masz czwórkę dzieci i nie wiesz co oznacza kreska na teście? I jeszcze tak otwarcie mówisz, że nie chcesz więcej dzieci na forum, gdzie są kobiety, które o swoje ciążę starały się miesiącami lub latami?
Wybacz ale dla mnie to mega nie na miejscu.
-
Kasia15288 wrote:Dziewczyny nadal macie tak intensywne objawy ciąży jak na początku czy zmniejszyły się albo zniknęły?ja obecnie mam już mniejszy ból piersi.I się denerwuje czy wszystko jest ok .👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙