❤️Wrzesień 2022❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lilu88 mialas dzisiaj wizytę?
20.01.2022 mamy ❤️
27.12.2021 FET❄️
Beta7dpt83,1;9dpt212,2;11dpt464,8;14dpt1851,3
—————————-————
12.12.2019 mamy ❤️
Beta7dpt61,21;9dpt177,4;11dpt465,05;14dpt1965,72
18.11.2019 FET ❄️
10.2019 II IVF
—————————————-
Zostały ❄️❄️❄️
—————————————-
7.2019 FETx2 - beta <0,1
6.2019 I IVF ❄️❄️
—————————————-
9.17 - pocz. starań; 9.18 Invimed
Endometrioza I st., AMH 1,91
MTHFR_677C-T hetero, PAI-1 homo
on: morf. 1% Kariotypy: ok -
i_ka wrote:Lilu88 mialas dzisiaj wizytę?
Tak jestem już po ,lekarka nie zauważyła nic niepokojącego z tym że ja jej tez nic nie mówiłam bo chodzę do niej na nfz i raczej by zadowolona nie była ze chodzę jeszcze gdzieś,a tamto usg robił mi lekarz do którego chodzę od lat prywatnie,i który odbierał moje dwa ostatnie porody i najlelszego sprzętu nie ma.W kazdym razie dwa razy robila pomiar nt mówiła ze ładnie widać i niby wyszlo 0,8 mm🤷♀️szok.
Pytalam czy po za tym wszystko dobrze powiedziała że tak .Czekam jeszcze na prenatalne które mam w poniedziałek wtedy będę mogła odetchnąć. Troszkę tetno mi sie wysokie wydało 168 11 +1 ale widocznie w normie.Maybelle, Mokka, Marutka, agniecha2101, problemik, MartiMarti lubią tę wiadomość
-
Daisy12 wrote:Umnie z miesiąc temu miałam fazę na frytki i ziemniaki, ale koniecznie posolone i zapiekanki. Potem 3 dni jadłam same śledzie, a od tygodnia nie mam ochoty absolutnie na nic. Poza ciążą to jestem smakoszem- uwielbiam jeść głównie dla smaku, a tu… na nic kompletnie nie mam ochoty- jem tylko, żeby zjeść…a i pić mi się bardzo chce, jak nigdy.
Daisy12 lubi tę wiadomość
-
Lilu88 wrote:Tak jestem już po ,lekarka nie zauważyła nic niepokojącego z tym że ja jej tez nic nie mówiłam bo chodzę do niej na nfz i raczej by zadowolona nie była ze chodzę jeszcze gdzieś,a tamto usg robił mi lekarz do którego chodzę od lat prywatnie,i który odbierał moje dwa ostatnie porody i najlelszego sprzętu nie ma.W kazdym razie dwa razy robila pomiar nt mówiła ze ładnie widać i niby wyszlo 0,8 mm🤷♀️szok.
Pytalam czy po za tym wszystko dobrze powiedziała że tak .Czekam jeszcze na prenatalne które mam w poniedziałek wtedy będę mogła odetchnąć. Troszkę tetno mi sie wysokie wydało 168 11 +1 ale widocznie w normie.
Uff co za ulga gdyby coś było nie tak to na pewno by gin. zauważyła.Lilu88 lubi tę wiadomość
💙 Maksymilian 💙 urodzony 11/09/2022r. -
Wszystkiego Najlepszego Wszystkim Kobietą❤Choć okolicznosci są jakie są i nie ma za bardzo czego świętować zamawiam sobie pad thai i sajgonki,kładę dzieci spać,włączam przyjaciół i wyłączam się na chwile z okropnej rzeczywistości.
Madisonie, Maybelle, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, widzę, że u Was prenatalne aktualnie temat top, stąd moje pytanie- czy macie do polecenia miejscówkę na Śląsku (ale bliżej Katowic niż Częstochowy 😝), gdzie robią porządne badania prenatalne i połówkowe na skierowanie z NFZ, gdzie mąż może być obecny w gabinecie? Ja już po prenatalnych, ale u mojego lekarza nie ma opcji wejścia z partnerem, a chciałabym, żeby był na połówkowych, jak jest gdzieś taka możliwość. Z góry dzięki, zdrówka dla Was i maluchów i samych pozytywnych wieści na wizytach 😘👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Drugorodna(1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Mikrozarodek z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1)i pięknie bijące ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza 🐛
02.12.24(17+6): 250g drugiej Córki 🙈🧚🏼♀️
20.12.24(20+3): 363g Dziewczynki 🧜🏼♀️
-
Nic nie wyszło z wczorajszych planów,zaczęło mnie wieczorem tak mdlić że tylko powstrzymywałam się żeby nie 🤢,pad thai wylądował w lodówce 😑
Powiem Wam że jeszcze w żadnej ciąży nie miałam takich mdłości,niech to się wreszcie skończy,chciałabym chociaż na święta przygotować coś dobrego. -
Lexia wrote:Dziewczyny, widzę, że u Was prenatalne aktualnie temat top, stąd moje pytanie- czy macie do polecenia miejscówkę na Śląsku (ale bliżej Katowic niż Częstochowy 😝), gdzie robią porządne badania prenatalne i połówkowe na skierowanie z NFZ, gdzie mąż może być obecny w gabinecie? Ja już po prenatalnych, ale u mojego lekarza nie ma opcji wejścia z partnerem, a chciałabym, żeby był na połówkowych, jak jest gdzieś taka możliwość. Z góry dzięki, zdrówka dla Was i maluchów i samych pozytywnych wieści na wizytach 😘
Ja robiłam w Gyncentrum - Holsamed w Katowicach - brałam udział w projekcie z Unii Europejskiej dla kobiet poniżej 35 roku życia), mają też na NFZ. Byłam u doktor Rozmus-Warcholińskiej, mąż wchodził za każdym razem. W gabinecie jest rzutnik, więc wszystko świetnie widział
Pozdrowienia z lipcowych mamLexia lubi tę wiadomość
👧 07.2022 -
Marutka wrote:Wolne beta hcg -6,3
Pappa - 1,6
Wydaje mi się ze bardziej niskie niż wysokie ale nie znam się na tym ja miałam
Wolne bcg 15 pappa 2.050 ryzyko skorygowane t21 12030 także bardzo niskie zobaczymy jak mi teraz wyjdzie napewno wiek mi podniesie ryzyko bo mam teraz 34 -
Dzień Dobry 🧡
Ja wczoraj dostałam list od lekarza z receptą. Znów mi żelazo poleciało 🙁 W dodatku witamina D też poniżej normy, a cały czas ostatnio łykałam 2000j 😕
Są jakieś wizyty dziś? Jeśli tak to trzymam kciuki ❤️👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙