🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
-
WIADOMOŚĆ
-
Ouani tak właśnie myślałam jednak kupić cybexa bo będzie wygodniejszy. Chociaż do tej spacerówki nie jestem na 100% przekonana wydaje mi się taka „łysa”
Oczywiście z chustą to nie problem i wychodzeniem z pieskiem ale jak pomyślę że mam malutką ciągnąć na mrozy, tak teraz mnie zainteresowało z dzieckiem miesięcznym i dwu i tak dalej jak pada śnieg i jest temp np na minusie to do jakiej można z nim wyjść ?Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:14
💃🏻 35 ✨
🦋 Niedoczynność tarczycy – leczona
🧬 PAI‑1 4G/4G homo
🧔🏻♂️ 39- zdrowy
📄 Kariotyp OK ✅
🌍 Ciąża i życie za granicą
🍬 first baby
💔👼 Poronienie X.2025 (9/7 tc) 🕊️ Poronienie zabiera marzenie, nie odbiera nadziei ✨🤍
12.01.2026 – ⏸️ + Acard 💊
03.02- 0,74 cm maluszka i mamy 💖
25.02-2,6 cm maluszka wszystko dobrze💖
02.03- 3,85 maluszka
06.03- NIPT niskie ryzyka i dziewczynka pod moim serduszkiem 💖👧🏻
18.03 prenatalne-wszystko OK 🌸✨

-
Ja akurat nie jestem fanką Priama, poza tym, że jest piękny to jest bardzo sztywny. Ja bardzo nie lubiłam go.Laurelli wrote:Ouani tak właśnie myślałam jednak kupić cybexa bo będzie wygodniejszy. Chociaż do tej spacerówki nie jestem na 100% przekonana wydaje mi się taka „łysa”
Oczywiście z chustą to nie problem i wychodzeniem z pieskiem ale jak pomyślę że mam malutką ciągnąć na mrozy, tak teraz mnie zainteresowało z dzieckiem miesięcznym i dwu i tak dalej jak pada śnieg i jest temp np na minusie to do jakiej można z nim wyjść ?
Nasze dzieci będą mieć juz 3 miesiące jak będzie zima więc myślę że spokojnie możesz na te 5 min na siku pieska wychodzić. Tylko przed nasnarujesz buzie i nosek kremem. Kupisz kurtke zimowa do chustonoszenia i bez problemu wyskoczysz
Nie wiem jakie Wy tam zimy macie ale te Polskie to nie są zagrazajace niemowlakowi. Nie martw sie na zapas, jak jest potrzeba to znajdziesz i rozwiązanie.
A Gy masz duzego czy malego psa? Jak maly to moze mata na balkon? A moze masz jakas nastolatke u sasiadow ktora za pare groszy po szkole zabralaby psa siku? -