X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
Odpowiedz

🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡

Oceń ten wątek:
  • Laurelli Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ouani tak właśnie myślałam jednak kupić cybexa bo będzie wygodniejszy. Chociaż do tej spacerówki nie jestem na 100% przekonana wydaje mi się taka „łysa”
    Oczywiście z chustą to nie problem i wychodzeniem z pieskiem ale jak pomyślę że mam malutką ciągnąć na mrozy, tak teraz mnie zainteresowało z dzieckiem miesięcznym i dwu i tak dalej jak pada śnieg i jest temp np na minusie to do jakiej można z nim wyjść ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:14

💃🏻 35 ✨
    🦋 Niedoczynność tarczycy – leczona
    🧬 PAI‑1 4G/4G homo

🧔🏻‍♂️ 39- zdrowy
    📄 Kariotyp OK ✅

🌍 Ciąża i życie za granicą

🍬 first baby
    💔👼 Poronienie X.2025 (9/7 tc) 🕊️ Poronienie zabiera marzenie, nie odbiera nadziei ✨🤍

12.01.2026 – ⏸️ + Acard 💊
    03.02- 0,74 cm maluszka i mamy 💖
    25.02-2,6 cm maluszka wszystko dobrze💖
    02.03- 3,85 maluszka
    06.03- NIPT niskie ryzyka i dziewczynka pod moim serduszkiem 💖👧🏻
    18.03 prenatalne-wszystko OK 🌸✨

preg.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laurelli wrote:
    Ouani tak właśnie myślałam jednak kupić cybexa bo będzie wygodniejszy. Chociaż do tej spacerówki nie jestem na 100% przekonana wydaje mi się taka „łysa”
    Oczywiście z chustą to nie problem i wychodzeniem z pieskiem ale jak pomyślę że mam malutką ciągnąć na mrozy, tak teraz mnie zainteresowało z dzieckiem miesięcznym i dwu i tak dalej jak pada śnieg i jest temp np na minusie to do jakiej można z nim wyjść ?
    Ja akurat nie jestem fanką Priama, poza tym, że jest piękny to jest bardzo sztywny. Ja bardzo nie lubiłam go.

Nasze dzieci będą mieć juz 3 miesiące jak będzie zima więc myślę że spokojnie możesz na te 5 min na siku pieska wychodzić. Tylko przed nasnarujesz buzie i nosek kremem. Kupisz kurtke zimowa do chustonoszenia i bez problemu wyskoczysz :)
    Nie wiem jakie Wy tam zimy macie ale te Polskie to nie są zagrazajace niemowlakowi. Nie martw sie na zapas, jak jest potrzeba to znajdziesz i rozwiązanie.
    A Gy masz duzego czy malego psa? Jak maly to moze mata na balkon? A moze masz jakas nastolatke u sasiadow ktora za pare groszy po szkole zabralaby psa siku?

👩🏻‍🦰41🧔🏻39
    👦🏻2015 4640g SN (11cs)
    👱🏻‍♀2020 3520g SN (1cs)

6cs po usunięciu jajowodu
    CP 2025 💔 7tc - 5.08.2025 (1cs)

AMH (4dc) 1,83 ng/ml

Beta HCG (12.01) 64,1 mlU/ml -> (14.01) 196,7 mlU/ml -> 200%
    Progesteron (12.01) 53,00 ng/ml -> (14.01) 64,60 ng/ml

Rośnij maluszku
    preg.png
‹‹ 146 147 148 149 150
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ