Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
Odpowiedz

🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡

Oceń ten wątek:
  • Laurelli Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka ja właśnie parę dni temu wspominałam różne wesela. Bo byliśmy na weekend na grillu i znajomych i jedzonko i siedzenie i rozmawianie itp i parę h tak i mówię do męża, jejku nie chciało by mi się iść na weselicho np teraz 🤣 czuje się za „ciężko”
    A Ty jak się czujesz? Jakie nastawienie? Jakie temp przewidują na ten dzień

💃🏻35 🧔🏻‍♂️39
    🧬 PAI-1 4G/4G

🌍 Życie & ciąża za granicą
    👧🏻 First baby girl 💖

👼 10.2025 🕊️

🤰🏻 03.02.2026 💖
    ✨ NIPT low risk & prenatalne OK
    🌸 13.05.2026 II prenatalne wszystko OK 🩷💎
    preg.png
  • Nutka15 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai mąż mi przed chwilą tłumaczył, że to nie kwestia farby, bo ja ogólnie raczej dobra jestem w takich rzeczach. Zazwyczaj to ja maluje ściany w domu itp, więc mniej więcej wiem jak to robi , po prostu łóżeczko jest bardzo trudnym meblem do malowania, te szczebelki, przerwy między szczebalkami... Malujesz jedna stronę, a z tyłu na drugiej nie zauwazysz, że gdzieś ci się robić zaciek. Mąż mówił, że mógł to pistoletem pomalować, może i miał rację 🤷 jeszcze jutro będę malować jedną warstwę i zobaczymy jak to będzie wyglądać. Ale chyba mnie to łóżeczko pokona 🙈 trudno, to łóżeczko ma 18 lat i wymagalo tego malowania, więc musiałam to zrobic. Najwyżej będzie stało na budowie 😅 A farbe kupiłam na allegro altax emalia szybkoschnąca, miała dobre opinie.

Laurelli ja się cieszę, że to już ostatnia impreza w tym roku, bo tyle kasy na to wszystko poszło, że głowa mała 🙈Mieliśmy 80 urodziny mojej babci, wesele, chrzciny z roczkiem i znowu teraz wesele. Przesada w tym roku 😅 ale szczerze ? Cieszę się na to wesele. Idziemy w jakieś nowe miejsce w końcu, a nie, że znowu kolejny raz do tej samej restauracji, udało mi się za stówke kupić ładna kieckę w new yorker, impreza jest w miarę blisko, no i nie ukrywam, czekam najbardziej na jedzenie 😅 A pogoda dla mnie obojętna, ważne, żeby było 40st upałów 😁 na dzień dzisiejszy ma być 28 st ☺️

▫️'21 🧒🩵

▫️15.01.26 9dpo ⏸️🥹 Beta HCG 11.8 🫶
    ▫️17.01.26 11dpo Beta HCG 72.3 🫶
    ▫️19.01.26 13dpo Beta HCG 204 🫶
    ▫️9.02 CRL 9mm i ❤️
    ▫️23.03 I prenatalne ✅ dziewczynka👧🩷
    ▫️18.05 II prenatalne ✅ 21+1 391g💖

preg.png
  • Paula. Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamacita ja 13-go lipca mam III prenatalne 📅

👩32👨🏼34👧9 (33tc) & 🐈🐈‍⬛
    👼02.2015 (10tc) & 👼06.2016 (6tc)
    Akcja rodzeństwo od 2024
    04.2025r - klinika
    08.2025r - stymulacja IVF ~ zostały 3❄️
    20.08 - ET 4AB; 27.08 - ⏸️;💔
    02.01.2026 - FET 5BB ❄️🩵
    5dpt ⏸️
    7dpt beta 86,4 ❄️
    10dpt beta 342,6 ❄️
    15dpt beta 4464 ❄️ prog 13,60
    20dpt beta 22295,8❄️ prog 13,39
    24dpt beta 52137,4❄️ prog 21,75
    25dpt - nagłe krwawienie, ale jest 💗
    31dpt - CRL 1,15cm 💗
    09.03 - USG prenatalne ✔️
    03.06 - 100% 🩵
    22.06 - 27+1 - 1300g 🩵

🍀pozytywne myśli przyciągają pozytywne skutki 🍀
    preg.png
  • Kate3330 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja jestem po 3 prenatalnych - wszystko z maluszkiem jest dobrze. Mam tylko skontrolować za 2-3 tyg wzrost u mojego gin bo jest w normie, ale na samym dole siatki - mniejszy o 2 tyg niż wynika z terminu z I prenatalnego. Ale wszystkie przepływy dobre, łożysko dobre, wody w normie.
    Widzieliśmy twarz w 3D i dostaliśmy zdjęcie 😍 jest śliczny 😍

Mamacita ja proszę o wpisanie 24.07 i 11.08 wizyt :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:49

Paula., Eggi, Nutka15, Mamacita lubią tę wiadomość

preg.png
‹‹ 315 316 317 318 319
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ