Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
Odpowiedz

🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡

Oceń ten wątek:
  • Flora96 Autorytet

Wysłany: 7 lipca, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też się recepta kończyła 5 lipca, poszłam do apteki wzięłam szczepionkę i po prostu ją przechowywałam w lodówce. Pani z apteki mowila, że mogę tak zrobić. Kupiłam sobie jeszcze torbę termiczna żeby na spokojnie przewieźć ją do przychodni.

Jutro przyjeżdża stolarz, alleluja. W końcu będę mogła poukładać rzeczy, pozbyc sie kartonów. Jak się cieszę 😁

Ounai lubi tę wiadomość

08.24 6tc 💔
    11.25 cb 💔
    12.25 ⏸️🥹

preg.png
  • All_in_one Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrowienia z porannej zmiany 🙈
    od 2 i pół miesiąca sen to u mnie trudna sprawa: a to siku, a to biodro, a to kot obudzi - zawsze miałam lekki sen, ale teraz to dramat 🙈 i dzisiaj pobudka po 4 i już dupa- zasnąć nie mogę :/ dobrze, że mecz w siatkówkę kobiet akurat leci to sobie na żywo obejrzę 😁

ja szczepienie na rsv robiłam w ten poniedziałek i dopiero dzisiaj czuję lekki ból ręki w miejscu ukłucia + lekkie zaczerwienienie mam. na krztusiec, błonicę i "coś trzeciego" mam za 2 tygodnie.

co do badań to też teraz przed kolejną wizytą mam tylko jakieś podstawowe, ale potem mam mieć wizyty co 2 tygodnie już, więc może mi coś więcej zleci bliżej terminu.

sesję ciążową chyba zrobimy sobie w domu, telefonami. chcę znajomą poprosić o kilka fotek, bo umówmy się - teraz nasze telefony mają też super aparaty :D

co Wy na to, żeby te polecenia pod wyprawkę i inne spisywać w jakimś docsie np na google? nie ukrywam, że taka forma forum utrudnia wyszukiwanie a faktycznie przydałoby się to mieć w jednym miejscu :D

mogę się tego podjąć (mam skopiowane jakieś dwie listy polecajek), chyba, że już któraś coś takiego ma i chciałaby się podzielić :D

preg.png
  • Trypcio Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj pochwaliłam sie ze nie mam problemów ze spaniem i mnie pokarało 🤣 do 2 nie mogłam zasnąć, o 5.45 budzik, a ja sie przebudzilam o 5 i tez koniec snu, oj to może być ciężki dzień...
    Wg mnie super pomysł z tym docs.
    Mi nic lekarka o szczepieniach jeszcze w sumie nie mówiła. Mam wizytę w piątek to muszę podpytać

‹‹ 314 315 316 317 318
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ