Pozdrowienia z porannej zmiany 🙈
od 2 i pół miesiąca sen to u mnie trudna sprawa: a to siku, a to biodro, a to kot obudzi - zawsze miałam lekki sen, ale teraz to dramat 🙈 i dzisiaj pobudka po 4 i już dupa- zasnąć nie mogę

dobrze, że mecz w siatkówkę kobiet akurat leci to sobie na żywo obejrzę 😁
ja szczepienie na rsv robiłam w ten poniedziałek i dopiero dzisiaj czuję lekki ból ręki w miejscu ukłucia + lekkie zaczerwienienie mam. na krztusiec, błonicę i "coś trzeciego" mam za 2 tygodnie.
co do badań to też teraz przed kolejną wizytą mam tylko jakieś podstawowe, ale potem mam mieć wizyty co 2 tygodnie już, więc może mi coś więcej zleci bliżej terminu.
sesję ciążową chyba zrobimy sobie w domu, telefonami. chcę znajomą poprosić o kilka fotek, bo umówmy się - teraz nasze telefony mają też super aparaty
co Wy na to, żeby te polecenia pod wyprawkę i inne spisywać w jakimś docsie np na google? nie ukrywam, że taka forma forum utrudnia wyszukiwanie a faktycznie przydałoby się to mieć w jednym miejscu
mogę się tego podjąć (mam skopiowane jakieś dwie listy polecajek), chyba, że już któraś coś takiego ma i chciałaby się podzielić