Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
Odpowiedz

🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡

Oceń ten wątek:
  • Mamacita Autorytet

Wysłany: 14 lipca, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja łóżeczko mam, ale w kartonie, myślę, że będzie złożone dopiero w ostatnich tygodniach, to nie powinno zająć dużo czasu i tak.
    Wózek kupimy do końca lipca, u mnie ogólnie podejście na luzie jak widać 😅
    A w którym tygodniu zaczynacie przygotowywać torbę/walizkę do szpitala? Ja mam rzeczy dla małej, ale dla mnie to jeszcze mi brakuje np stanika do karmienia czy kosmetyków.

💃🏼33🕺🏻30
    Starania o 1 👶🏻od 08/25 - 6 cs
    💔​ 10/25 biochem

IO, PCOS

🌟 15.01 - 7mm z serduszkiem 💓​
    🌟 30.01 - 22 mm, FHR 184
    🌟 20.02 - 55 mm 🍓ryzyka niskie
    🌟 24.03 - 157 g 🩷👧​
    🌟 06.05 - 547 g 🩷

preg.png
  • Eggi Koleżanka

Wysłany: 14 lipca, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany, do tej pory mam żałobę po Tesco 🥲 tęsknię bardzo

Flora96 lubi tę wiadomość

👩32🧔‍♂️38 + 🐈🐈🐈
    09.01 ⏸️ (2cs)
    12.01 maleństwo CRL 2,4mm, TSH 3,4 (Euthyrox 50ug)
    26.01 mamy 💗 (FHR 167), CRL 14mm
    23.02 maleństwo CRL 53mm
    27.02 wyniki NIFTY prawidłowe🎉 czekamy na Synka 💙
    02.03 USG prenatalne, Maluszek 6,78cm 💙
    23.03 149g Chłopczyka 🥰 1,5🍫😁
    20.04 348g Synka 😍 3,5🍫☺️
    04.05 459g - rośniemy! ☀️😊
    18.05 675g Mikołajka 🥰🌱
    16.06 1086g Maluszka 👶😊
    13.07 1805g Bobaska 🤗

preg.png
  • All_in_one Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flora96 wrote:
    Oo to trzymamy kciuki za wszystkie wizyty 🤞

Ja dopiero w poniedziałek 🙃 w sobotę jedziemy na koncert do Warszawy i trochę się stresuje czy dzidziusiowi nic nie będzie. Mamy miejsca na trybunie więc będę pewnie głównie siedzieć.

sobotni koncert też mam jeszcze wątpliwości, ale głównie przez temperaturę i głupotę Live Nation (brak możliwości wejścia z wodą).
    ale mogę Cię pocieszyć i podzielić się wrażeniami po wczorajszym koncercie: dzięki widocznemu brzuchowi mogłam bez kolejki kupić merch i wodę 😁 i brać "na litość" ochroniarzy, chcąc wrócić z toi toi wyjściem (nie wejściem) z płyty.
    nogi pod koniec koncertu już trochę wchodziły w tyłek i plecy dawały osobie znać, ale mimo tłumu naprawdę było dobrze. a stałam na płycie.
    były nawet momenty, że czułam jak tam mały w brzuchu sobie fika/tańczy 😁 i było kilka ciężarnych ogólnie na koncercie.

to oczywiście moja historia i moja decyzja, żeby iść. każda z nas na pewno musi ocenić swoje samopoczucie, stan zdrowia itd.

wychodzę z założenia, że warto spróbować, a z koncertu zawsze można wyjść.

my już i dostawkę, i łóżeczko mamy złożone, ale im dalej w las tym mam wątpliwości czy to łóżeczko się faktycznie na początku przyda 🙈😁

Flora96 lubi tę wiadomość

preg.png
  • Flora96 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo jak na płycie dałaś radę to pewnie na trybunie też dam 😁 właśnie wkurza mnie ten zakaz wnoszenia wody, nie dość że gorąco to jeszcze zawsze są kolejki po napoje 🥲 już nie mówiąc o cenach 😅

Wczoraj byłam na kolejnych zajęciach ze szkoły rodzenia, miałyśmy obchód po porodówce. Już jestem przekonana na 100%, że będę rodzic w naszym szpitalu. Pięknie tam to wszystko zrobili. Te sale są mega komfortowe, sala rodzinna kosztuje tylko 100 za dobę więc też dobra cena, bo w salve w Łodzi 600 zł 🤑 w ogóle taki spokoj na tym oddziale, chyba tylko jedna babeczka była z dzidziolkiem na sali rodzinnej więc komfort niewyobrażalny. Dużo metod łagodzenia bólu, faktycznie z tym znieczuleniem bywa różnie, zależy czy będzie dostępny anestezjolog ale nastawiam się pozytywnie

08.24 6tc 💔
    11.25 cb 💔
    12.25 ⏸️🥹

preg.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Eggi tak, ja mam to samo. A wczoraj jak zobaczyłam dział F&F. Ja naprawdę dużo ubrań tam kupowałam. Mój mąż uwielbia koszulki polo do pracy i te z F&F trzymają się już dobre 7 lat i nic im nie jest. Jak weszliśmy to ja prosto na niemowlęcy dział a męża po nowe polowki wysłałam.

Ja mam lozeczko rozkręcone, wanienkę sprawdziłam czy kompletna i wyniosłam na strych. Kosz w salonie ale akurat on jeszcze do mycia będzie. Po wózek jedziemy początkiem sierpnia.

Torbę do szpitala chyba klasycznie w 34tc spakuje. Jedynie póki co pilnuję żeby mieć zawsze dwie koszule czyste w razie czego.

Laski ale się nie wyspałam. Mój mąż tak chrapał. Syn mówi rano że burza była a ja do niego że nie, to tylko tata.

Śniadanie w hotelu super, wszyscy mili, pani na recepcji bez problemu wzięła mężowi saxende do lodówki. W środku jest ścianka spinaczkowa, właśnie dzieci na niej szaleją. Pogoda się zepsuła, jest zimno i leje deszcz więc dziś w planach mamy baseny zamknięte cały dzień. Mgła w górach taka że wyciągu nie widać. Moje cukry idealne, na czczo nadal dobre mimo odstawienia insuliny.

👩🏻‍🦰41🧔🏻39
    👦🏻2015 4640g SN (11cs) 39+6
    👱🏻‍♀2020 3520g SN (1cs) 38+3

6cs po usunięciu jajowodu
    CP 2025 💔 7tc - 5.08.2025 (1cs)

AMH (4dc) 1,83 ng/ml

Beta HCG (12.01) 64,1 mlU/ml -> (14.01) 196,7 mlU/ml -> 200%
    Progesteron (12.01) 53,00 ng/ml -> (14.01) 64,60 ng/ml
    9.04 16+0 11,44cm 165g (jest karteczka z płcią!) GA (AUA) 16+4
    23.04 19+0 251g
    25.04 🌸🌸🌸 It is a girl! 🌸🌸🌸
    30.04 Gensulin N - insulina nocna
    13.05 20+5 379g
    21.05 21+6 574g
    08.07 28+5 1320g (III prenatalne)

Insulina nocna 13j ↘️ 2j

Rośnij maluszku
    preg.png
  • Laurelli Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ouani to tylko korzystać jak wszystko super idzie. Dobrze że macie opcję korzystać mimo nie pogody☀️

Podziwiam Was za te koncerty, ja bym się bała chyba 🙈

Właśnie ja myślę tak spakować się koło 34-35 i niech go czeka🫢
    I pranie rzeczy dla malutkiej tak samo

💃🏻35 🧔🏻‍♂️39
    🧬 PAI-1 4G/4G

🌍 Życie & ciąża za granicą
    👧🏻 First baby girl 💖

👼 10.2025 🕊️

🤰🏻 03.02.2026 💖
    ✨ NIPT low risk & prenatalne OK
    🌸 13.05.2026 II prenatalne wszystko OK 🩷💎
    preg.png
‹‹ 323 324 325 326 327
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ