Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
Odpowiedz

🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡

Oceń ten wątek:
  • Kate3330 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny super że wszystkie wizyty przebiegły wczoraj pozytywnie 😊
    U mnie z jedzeniem różnie - są dni kiedy jestem głodna, a są dni kiedy zjem kilka kęsów i mam ściśnięty żołądek. Ciężej mi teraz zapanować też nad tą cukrzycą ciążową- przed wczoraj trochę ketonów w moczu więc dodałam węgli na kolacje, a dziś ketonów nie ma, a cukier na czczo przekroczony 🤡 ależ mnie to irytuje…
    Udanych wyjazdów! odpocznijcie i zapomnijcie na chwilę o remontach, wyprawkach, prasowaniu i problemach 😊

preg.png
  • kasia1518 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze zapytam - jest jeszcze któraś na heparynie ?

Juz mam problem, żeby wbijać sie w brzuch i zastanawiam sie czy w jakieś inne miejsce można?
    Najgorzej to mam jak sobie cos tam złapie jeszcze na tym brzuchu a tu Jasiek fik kopniaki sadzi 🙈
    A jak bolą te zastrzyki przy napiętej skórze na brzuchu

kasia1518

age.png
    age.png
    preg.png
    03.2025 💔 - zatrzymanie serduszka 7t2d - chłopiec - trisomia 15
    09.2025 - 💔 - brak akcji serca do 8tyg

12.01.26:
    beta 1770,51 mUI/mg
    Progesteron 24.4 ng/ml
    14.01.26:
    beta 4425,68 mUI/mg
    Progesteron 28.3ng/ml

Chłopiec 🩵
  • Flora96 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, ja przyjmuje heparynę. Wbijanie się teraz w brzuch to koszmar. Ja już wbijam się praktycznie w same boki, bo nie mogę inaczej złapać faldki 😅 czasami to mam wrazenie, ze ta igla jest tak tępa, ze nie moge przebic tej skory, az sie krew cofa do strzykawki...niby można jeszcze wbijać się w udo ale jakoś nie mam odwagi 😵‍💫

08.24 6tc 💔
    11.25 cb 💔
    12.25 ⏸️🥹

preg.png
  • Paola2604 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze z boku fałdkę znajduje do heparyny, ale siniaków skoro i miejsca coraz mniej na wbicie 😞 ja biorę neoparin i igła też jest strasznie tępa. Zastrzyki robi mi mąż bo ja za długo się wbijam 😄 moja głowa nie pozwala mi 😂 robię sobie sama tylko w wyjątkowych sytuacjach kiedy nie ma męża.

* dziewczyny gratuluje udanych wizyt ❤️
    Ja mam w pt - ciekawa jestem ile mój mały waży bo też jest z tych większych ☺️ wolałabym żeby był poniżej 4kg ostatecznie

2009-puste jajo płodowe - poronienie samoistne
    2010- syn👶duphaston
    2021-ciąża zatrzymana, poronienie 9 tydz
    2013-córka👶duphaston, luteina, polocard
    2024-ciąża zatrzymana poronienie 8 tydz TR18, duphaston
    2024-ciaza zatrzymana,
    poronienie 11 tydz, duphaston
    2025-poronienie samoistne 6 tydz, duphaston+neoparin

Po 6 ciąży MTHFR1268 homo+Pai/serpine homo

Po 7 ciąży
    HLAC C1 grupa *07 *12

Kir AA
    Obecne : 2DL1, 2DL3, 2DL4 norm, 2DL4del, 2DS4(del - 22p) 3DL1, 3DL2, 3DL3, 2DP1, 3DP1 norm

Nueobecne: 2Dl2, 2DL5(grupa1) 2DL5 (grupa2) 2DS1, 2DS2, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1.3DP1 var

Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
  • Yennefer# Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W boczną część uda można wbijać;)
    Ja też mam problem z żołądkiem , nie mogę dużo jeść.
    Też się zaczynam stresować, bo w czwartek mam wizytę, po miesiącu od ostatniej 😱 pierwszy raz taki długi odstęp. Ale baba mnie tak irytowała straszeniem tą krótką szyjką że nie spieszyło mi się do niej.

38 lat
    🩵 2018
    🩵 2021

preg.png
  • Flora96 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo to trzymamy kciuki za wszystkie wizyty 🤞

Ja dopiero w poniedziałek 🙃 w sobotę jedziemy na koncert do Warszawy i trochę się stresuje czy dzidziusiowi nic nie będzie. Mamy miejsca na trybunie więc będę pewnie głównie siedzieć.

08.24 6tc 💔
    11.25 cb 💔
    12.25 ⏸️🥹

preg.png
  • Kate3330 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flora96 ja miałam być niedawno na koncercie na narodowym, ale odpuściłam, bo właśnie miałam podobne rozkminy jak Ty. Jeszcze wtedy była ta fala upałów po 40 stopni. Z perspektywy czasu trochę żałuje bo wiem z relacji że koncert był super i bardzo dobrze zorganizowany (mimo całego stadionu ludzi brak przepychanek itd.)

preg.png
‹‹ 322 323 324 325 326
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ