Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
Odpowiedz

🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡

Oceń ten wątek:
  • Lisiakitka Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O 20 prawdopodobnie kolejne ktg i potem chyba mają podać oxy.
    A wody chlusnęły tak porządnie dwa razy ale cały czas się sączą jeszcze.

• kasia1518 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LisiaKitka a sprawdzali afi czy dużo tych wód zostalo ?

kasia1518

age.png
    age.png
    preg.png
    03.2025 💔 - zatrzymanie serduszka 7t2d - chłopiec - trisomia 15
    09.2025 - 💔 - brak akcji serca do 8tyg

12.01.26:
    beta 1770,51 mUI/mg
    Progesteron 24.4 ng/ml
    14.01.26:
    beta 4425,68 mUI/mg
    Progesteron 28.3ng/ml

Chłopiec 🩵
  • kasia1518 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie straszcie -kiedy ta pełnia? Mi znowu sie dziś śniła porodówka 🫣 tym razem przyjęcie na IP i pani zdziwiona ze mam cięcie na 31.08 bo jest dużo zaplanowanych i wątpi żeby mnie wzięli 🙈

U mnie z moczem wszystko ok mimo przeziębienia - pobierałam waszym sposobem pod prysznicem.

Ja juz chodzić nie mogę a jutro na dożynki tez planuje się wybrac, ma być dużo atrakcji dla dzieci, więc po kościele pojedziemy zobaczyć.

Mąż po dzisiejszej nocy stwierdził że czeka nas ciężkie 9dni ... budził sie a ja siedzialam na łóżku albo chodziłam po sypialni - próbowałam te spięcia rozchodzić.

Laurelli to prawda - pierwsza ciąża jest wyjątkowa i trzeba korzystać ile się da, bo później tak nie ma - nie da sie - także korzystaj bez żadnych wyrzutów i ciesz sie 🫶 ja mam małą roznice wieku - do dziś pamietam Zosię leżącą na macie w łazience a ja wisząca wymiotująca nad kibelkiem - dobrze że to pierwsze dziecko było grzeczne, bo jakby kolejność byla odwrotna to bylby niezły hardcore.

kasia1518

age.png
    age.png
    preg.png
    03.2025 💔 - zatrzymanie serduszka 7t2d - chłopiec - trisomia 15
    09.2025 - 💔 - brak akcji serca do 8tyg

12.01.26:
    beta 1770,51 mUI/mg
    Progesteron 24.4 ng/ml
    14.01.26:
    beta 4425,68 mUI/mg
    Progesteron 28.3ng/ml

Chłopiec 🩵
‹‹ 403 404 405 406 407
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ