Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
Odpowiedz

🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡

Oceń ten wątek:
  • Laurelli Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina mam prawie identyczną karuzelę 😁

Fox z tą wagą to ja zupełnie nie wiem jakiej wielkości się mała 🙈 ani razu położna nie mówiła po USG, tzn jak pytałam to słyszałam „ na ten tydzień ciazy, dziecko powinno mierzyć / ważyć tyle” ooo to ich odpowiedz 🙈🫢

Ja też ruchy już czuję tylko takie przeciąganie się, lub czkawkę jak ma- ale toteż muszę być skupiona na tym. A tak to jak to mówię leniuszek ta nasza córeczka 😁
    Ale odpala się przeważnie w tych samych godzinach.

KarolinaHildegarda lubi tę wiadomość

💃🏻35 🧔🏻‍♂️39
    🧬 PAI-1 4G/4G

🌍 Życie & ciąża za granicą
    👧🏻 First baby girl 💖

👼 10.2025 🕊️

🤰🏻 03.02.2026 💖
    ✨ NIPT low risk & prenatalne OK
    🌸 13.05.2026 II prenatalne wszystko OK 🩷💎
    preg.png
  • kasia1518 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laurelli wrote:
    Ja też bez zgagi na szczęście 🙈
    Ale do toalety w nocy to chodzę 3 razy, i strasznie pić mi się chce przez to też, i takie zamknięte koło ↔️
    Ja z witamin planuję brać ciagle pueria duo active bo jest napisane dla matek karmiących do 3 msc. więc taki zapas mam ✨

A właśnie siedzę na stopach u kosmetyczki 🦶💅 🥰 Jezus jak przyjemnie coś dla siebie, drugi raz w życiu mam stopy i u kogoś. Tak to włosy, stopy, dłonie…ogarniam sama 🙈
    Jedynie co to rzęski teraz byłam też przed porodem a raz na rok pójdę na paznokcie do profeski żeby podpatrzeć nowe techniki 😁

Btw u mnie na liczniku wybiło 16 kg +
    Whhhhat 🙈🙈
    Ale mąż mówi że nie widać aż tak, jedynie co to twarz i ten nos mam jak rocky haha

Laurelli ja jutro manicure+ brwi, a piatek jeszcze pedicure 🤭 i moge w niedzielę jechać na porodówkę 🤣 tylko ja to regularnie u kosmetyczki - nie mam do takich rzeczy cierpliwości, żeby sobie robić

kasia1518

age.png
    age.png
    preg.png
    03.2025 💔 - zatrzymanie serduszka 7t2d - chłopiec - trisomia 15
    09.2025 - 💔 - brak akcji serca do 8tyg

12.01.26:
    beta 1770,51 mUI/mg
    Progesteron 24.4 ng/ml
    14.01.26:
    beta 4425,68 mUI/mg
    Progesteron 28.3ng/ml

Chłopiec 🩵
  • Trypcio Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki macie śpiworek do wózka?

• Paula. Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po dzisiejszych wynikach mam stwierdzony stan przedrzucawkowy. Jutro znow czeka mnie całodobowa zbiórka moczu. Cesarka za 5 dni chyba ze coś sie nagle pogorszy. Miałam dzis też usg robione, ale na usg na szczescie wszystko dobrze.

👩32👨🏼34👧9 (33tc) & 🐈🐈‍⬛
    👼02.2015 (10tc) & 👼06.2016 (6tc)
    Akcja rodzeństwo od 2024
    04.2025r - klinika
    08.2025r - stymulacja IVF ~ zostały 3❄️
    20.08 - ET 4AB; 27.08 - ⏸️;💔
    02.01.2026 - FET 5BB ❄️🩵
    5dpt ⏸️
    7dpt beta 86,4 ❄️
    10dpt beta 342,6 ❄️
    15dpt beta 4464 ❄️ prog 13,60
    20dpt beta 22295,8❄️ prog 13,39
    24dpt beta 52137,4❄️ prog 21,75
    25dpt - nagłe krwawienie, ale jest 💗
    31dpt - CRL 1,15cm 💗
    09.03 - USG prenatalne ✔️
    13.07 - 30+1 ♡ 2500g 🩵

🍀pozytywne myśli przyciągają pozytywne skutki 🍀
    preg.png
‹‹ 410 411 412 413 414
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ