🧡🍂 WRZESIEŃ 2026🍂🧡
-
WIADOMOŚĆ
-
LisiAkitka współczuję tego że nie możecie być w domciu. Jednak u siebie to u siebie 🥹
Kochana jesteś świeżo po porodzie, masz swoje malutkie szczęście przy sobie no i musimy dać czas bo hormony muszą zrobić swoje. Chcę Cię wesprzeć 🥰
Jeśli czujesz się z tym oki i jak możesz jakąś fotkę stopki słodkiej wstawić to prosimy tu 🤗🤗🤗🦶🏻 takiego maleństwa 🥰 ciocie się ucieszą napewnoWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:57
-
Żółtaczka to moja zmora sprzed 7lat ( liczę ze teraz nas minie) - miesiąc sie bujałam z Gabrysią po szpitalu ( na zasadzie 4dni w szpitalu/2dni w domu i tak wkolko) miala poziom bilirubiny badany co chwile - tez nas wypuścili z 11.5 ale później polozna przyszla ze jest za żółta i mam zrobic badanie i wyszlo z 18. Ogólnie najwięcej miala 21. Przedbadali od stóp do głów szukając przyczyny i nic nie znaleźli- stwierdzili że tl od mojego mleka ale nadal mam kp. Po miesiącu zaczęło spadac samo.
LisiaKitka - 10.6 to nie wysoki poziom - pewnie trzymają Was kontrolnie bo wcześniaczek. Lepiej zostać teraz ze 3dni dłużej niż później jezdzić co chwile. Na pewno targają Tobą różne emocje, do tego hormony szaleją, ale głowa do góry - niedługo bedziesz ją tulić nieustannie 🫶Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 22:41
-