WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzena782 wrote:Dziewczyny a macie na coś mocno mocno apetyt i jadły byście „ to ciagle „ ?
Ja raz kupiłam taki ser w paczce żółty i nie smakuje mi nic innego jak kanapka z serem żółtym tylko tej danej firmy :x
❤️
ja juz gdzies wczensiej pisałam chyba, ze pochłaniam codziennie paprykę konserwową, zaczęło sie zaraz po pozytywnym tescie;-)Marzena782 lubi tę wiadomość
-
Ja tam zachcianek nie mam, ale poszerza się lista rzeczy na które nie mogę patrzeć, a które wcześniej uwielbiałam. Poza tym jestem taka zmęczona.... No i zaczynam odczuwać delikatne mdłości, szczególnie w godzinach porannych i dopołudniowych, ale nie przeszkadzaja mi w normalnym funkcjonowaniu, więc jest ok#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
U mnie z jedzeniem szału nie ma. Ledwo mi wchodzi kanapka na śniadanie i mały obiad, ale staram się chociaż do obiadu jakieś warzywa jeść. Słodycze odstawiłam całkowicie i jakoś małą ochotę mam na owoce. Za to dużo piję wody i zieloną herbatę
Mi od początku dokucza ból piersi a w zasadzie drażliwość sutków.Marzena782 lubi tę wiadomość
-
Hej, dołączam do Was. Dziś rano test pozytywny, po południu również. Jutro idę zrobić betę, aby uwierzyć w to co się dzieje.
Vlinder, Enii, Rucola, Marzena782, Malgonia, promyczek 39, gilmoregirl, Antonina38, Herbata, carolla90, Izabelle, mmargol lubią tę wiadomość
Księżniczka styczeń 2013
Aniołek [*] luty 2018 - 10t
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny I ja nieśmiało dołączam w piątek zamiast miesiączki dwie grube krechy termin pokazuje 22/09. Staraliśmy się już długo więc mega szczęście Mam 35 lat i mamy juz synka 2 latka i 3 miesiące oczywiście bardzo się martwię bo ogólnie teraz jestem chora kaszel katar i jeszcze opryszka na nosie więc wszystko nie tak we wtorek biegnę do gina... Pozdrawiam wszystkie przyszłe wrześniowe mamuśki
Malgonia, promyczek 39, Herbata, Marzena782, gilmoregirl, Izabelle, Antonina38, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylinka220 wrote:Hej dziewczyny I ja nieśmiało dołączam w piątek zamiast miesiączki dwie grube krechy termin pokazuje 22/09. Staraliśmy się już długo więc mega szczęście Mam 35 lat i mamy juz synka 2 latka i 3 miesiące oczywiście bardzo się martwię bo ogólnie teraz jestem chora kaszel katar i jeszcze opryszka na nosie więc wszystko nie tak we wtorek biegnę do gina... Pozdrawiam wszystkie przyszłe wrześniowe mamuśki
Witaj! i powodzenia!
linka220 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dzisiaj mam pierwsze usg,(5t+6),trzymajcie prosze kciuki:)
Enii, Marzena782, Rucola, JustynaG, Antonina38, carolla90, promyczek 39, Raga Tulip, mmargol lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja już wyspana a w zasadzie to nie mogę przestać myśleć o dzisiejszej wizycie !
Wiem ze dużo z nas ma dziś ta wymarzona wizytę dlatego chciałam powiedzieć ze MOCNO WAS ŚCISKAM I DUCHEM JESTEM Z WAMI ! I przesyła. Pozytywna!! Energię ❤️❤️❤️
CZekamy na wieści !
Ja wizyta dopiero o 17 ściskam !
Witam nowe przyszłe mamy !gilmoregirl, Amy333, anemic, Paulla89, promyczek 39, mmargol lubią tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Marzena782 wrote:Hej dziewczyny ja już wyspana a w zasadzie to nie mogę przestać myśleć o dzisiejszej wizycie !
Wiem ze dużo z nas ma dziś ta wymarzona wizytę dlatego chciałam powiedzieć ze MOCNO WAS ŚCISKAM I DUCHEM JESTEM Z WAMI ! I przesyła. Pozytywna!! Energię ❤️❤️❤️
CZekamy na wieści !
Ja wizyta dopiero o 17 ściskam !
Witam nowe przyszłe mamy !
Powodzenia, trzymam kciukiMarzena782 lubi tę wiadomość
Pierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
Druga ciąża - 24.03 (11 dpo) beta 45, przewidywany TP 3.12.2020 -
Witam nowe mamy z rana i spokojnej ciąży życzę
Amy333 Marzena782 i reszta dziewczyn,które dziś wizytują-kciuki zaciśnięte
Ja się w końcu wyspałam uff nawet na siku się nie obudziłam Miłego dnia dziewczynyAmy333, Marzena782 lubią tę wiadomość