WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzena782 wrote:Dziewczyny a macie na coś mocno mocno apetyt i jadły byście „ to ciagle „ ?
Ja raz kupiłam taki ser w paczce żółty i nie smakuje mi nic innego jak kanapka z serem żółtym tylko tej danej firmy :x
❤️
ja juz gdzies wczensiej pisałam chyba, ze pochłaniam codziennie paprykę konserwową, zaczęło sie zaraz po pozytywnym tescie;-)
Marzena782 lubi tę wiadomość
-
Ja tam zachcianek nie mam, ale poszerza się lista rzeczy na które nie mogę patrzeć, a które wcześniej uwielbiałam. Poza tym jestem taka zmęczona.... No i zaczynam odczuwać delikatne mdłości, szczególnie w godzinach porannych i dopołudniowych, ale nie przeszkadzaja mi w normalnym funkcjonowaniu, więc jest ok
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
U mnie z jedzeniem szału nie ma. Ledwo mi wchodzi kanapka na śniadanie i mały obiad, ale staram się chociaż do obiadu jakieś warzywa jeść. Słodycze odstawiłam całkowicie i jakoś małą ochotę mam na owoce. Za to dużo piję wody i zieloną herbatę

Mi od początku dokucza ból piersi a w zasadzie drażliwość sutków.

-
Hej, dołączam do Was. Dziś rano test pozytywny, po południu również. Jutro idę zrobić betę, aby uwierzyć w to co się dzieje.
Vlinder, Enii, Rucola, Marzena782, Malgonia, promyczek 39, gilmoregirl, nick nieaktualny, Herbata, carolla90, Izabelle, mmargol lubią tę wiadomość
Księżniczka styczeń 2013
Aniołek [*] luty 2018 - 10t
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
I ja nieśmiało dołączam
w piątek zamiast miesiączki dwie grube krechy
termin pokazuje 22/09. Staraliśmy się już długo więc mega szczęście
Mam 35 lat i mamy juz synka 2 latka i 3 miesiące
oczywiście bardzo się martwię bo ogólnie teraz jestem chora kaszel katar i jeszcze opryszka na nosie więc wszystko nie tak
we wtorek biegnę do gina... Pozdrawiam wszystkie przyszłe wrześniowe mamuśki
Malgonia, promyczek 39, Herbata, Marzena782, gilmoregirl, Izabelle, nick nieaktualny, mmargol lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnylinka220 wrote:Hej dziewczyny
I ja nieśmiało dołączam
w piątek zamiast miesiączki dwie grube krechy
termin pokazuje 22/09. Staraliśmy się już długo więc mega szczęście
Mam 35 lat i mamy juz synka 2 latka i 3 miesiące
oczywiście bardzo się martwię bo ogólnie teraz jestem chora kaszel katar i jeszcze opryszka na nosie więc wszystko nie tak
we wtorek biegnę do gina... Pozdrawiam wszystkie przyszłe wrześniowe mamuśki
Witaj!
i powodzenia! 
linka220 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dzisiaj mam pierwsze usg,(5t+6),trzymajcie prosze kciuki:)
Enii, Marzena782, Rucola, JustynaG, nick nieaktualny, carolla90, promyczek 39, nick nieaktualny, mmargol lubią tę wiadomość
-
Nieśmiało witam sie i ja.
Wczoraj 2 testy pozutywne. Przewidywany dzien porodu to 22 wrzesien.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 20:22
nick nieaktualny, Izabelle, promyczek 39, nick nieaktualny, linka220, Herbata, mmargol lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
ja już wyspana
a w zasadzie to nie mogę przestać myśleć o dzisiejszej wizycie !
Wiem ze dużo z nas ma dziś ta wymarzona wizytę dlatego chciałam powiedzieć ze MOCNO WAS ŚCISKAM I DUCHEM JESTEM Z WAMI ! I przesyła. Pozytywna!! Energię ❤️❤️❤️
CZekamy na wieści !
Ja wizyta dopiero o 17
ściskam !
Witam nowe przyszłe mamy !
gilmoregirl, Amy333, anemic, Paulla89, promyczek 39, mmargol lubią tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !

-
Marzena782 wrote:Hej dziewczyny
ja już wyspana
a w zasadzie to nie mogę przestać myśleć o dzisiejszej wizycie !
Wiem ze dużo z nas ma dziś ta wymarzona wizytę dlatego chciałam powiedzieć ze MOCNO WAS ŚCISKAM I DUCHEM JESTEM Z WAMI ! I przesyła. Pozytywna!! Energię ❤️❤️❤️
CZekamy na wieści !
Ja wizyta dopiero o 17
ściskam !
Witam nowe przyszłe mamy !
Powodzenia, trzymam kciuki
Pierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
Druga ciąża - 24.03 (11 dpo) beta 45, przewidywany TP 3.12.2020 -
Witam nowe mamy z rana i spokojnej ciąży życzę

Amy333 Marzena782 i reszta dziewczyn,które dziś wizytują-kciuki zaciśnięte
Ja się w końcu wyspałam uff nawet na siku się nie obudziłam
Miłego dnia dziewczyny
Amy333, Marzena782 lubią tę wiadomość

coś jednak jest w tych ciążowych zachcianeczkach ! ❤️

na kiedy bbf wyznaczyl ci termin porodu?