WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady_Dior wrote:Dziewczyny ale jak to jest możliwe Powinnam być zmęczona,senna,bo tak działają hormony w 1wszym trymestrze.W pierwszej ciąży zasypiałam na stojąco parę dni przed spodziewanym okresem a ja dziś skończyłam 7tydzień i nic mi nie dolega Może częściej do wc biegam (zwłaszcza w nocy) więc chociaż tyle Urojona ciąża to też nie jest,bo urojona daje wszystkie objawy
Naprawdę nie wiem co o tym myśleć
Każda ciąża jest inna Ciesz się, że maluszek nie daje się we znaki Może inna płeć i dlatego inaczej reagujesz?Synek ur. w 2016
-
Herbata,Tasia86,Enii -dziękuję za opinię,trochę mi lżej...Poczytałam trochę fora i okazuje się,że takich przypadków jest sporo-także jest po dla mnie pocieszające.Uspokoję się po wizycie w środę-oby wszystko było dobrze ...
-
Lady założyłam sobie taka Apke na tel o ciąży .
I tam jest właśnie napisane o każdym tygodniu i objawach , piszą : Że możesz odczuwać senność , zmęczenie , ale nie zawsze wręcz może rozpierać cię energia , dużo siły ze góry mogła byś przenosić
Może to tez zależy od płci ?4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Lady_Dior wrote:Herbata,Tasia86,Enii -dziękuję za opinię,trochę mi lżej...Poczytałam trochę fora i okazuje się,że takich przypadków jest sporo-także jest po dla mnie pocieszające.Uspokoję się po wizycie w środę-oby wszystko było dobrze ...
Ale wszystko będzie dobrze , zobaczysz ! Bo Inaczej być nie może :* ściskam mocno4,5 roku starań
-
Dziękuję Marzena782 Mówią,że przy dziewczynce mama się męczy z dolegliwościami (choć wiadomo,że to przesądy) no to może mam chłopca? A może dopiero mnie to dopadnie? Wiem jedno-jak po wizycie się okaże że jest ok,to na nic już nie będę zwracać uwagi.Kompletnie na nic i w końcu zacznę się cieszyć tą ciążą (o ile istnieje)...
-
Lady ! A masz wadpliwosci co do jej istnienia ? przestań , zaraz dam ci kopa w tyłek byś tylko myślała pozytywnie kochana !
Czy to twoja pierwsza ciąża ?
Ja mam 24 lata i prawie od 5 lat soe staramy . Nie miałam wogole owulacji . Teraz 1 owulcja i odrazu Strzał !
Wiec po takim czasie nie pozostaje mi nic jak tylko myśleć dobrze i bardzo pozytywnie ! bo czuje ze tak jest !Lady_Dior lubi tę wiadomość
4,5 roku starań
-
Marzena782 ja wiem,że to jest śmieszne ale ja naprawdę zaczynam się zastanawiać,czy ja w tej ciąży jestem Niby testy pozytywne,okresu nie ma..Nieprzespałam nocy a czuję się świetnie-to przecież nie może być normalne...Pierwsza moja ciąża trwała 12 tygodni tylko ale z prawie wszystkimi objawami...
-
Ja mam niedoczynnosc, IO , pcos.. ponad rok staran.. powiedzialam ze do konca roku 2017 chcialabym byc w ciazy i na swieta pokazalo 2 kreski
Ja mam 27 lat rocznikowo 28, ale jestem z listopada wiec prawie na koncu roku
Z synkiem spalam bardzo duzo na poczatku i bolala mnie czesto glowa. A teraz odwrotnie pelno energii
Wlasnie wstaje z lozka ide upiec ciasto marchewkowe i zabieram sie za robienie paznokci potem obiad moj wroci z Austrii i jedziemy do jego kuzyna -
Teraz w środę twoja pierwsza wizyta. ? Dobrze pamietam ?
No ja 15 już mam 2 to mam potwierdzona , wiec jestem bardziej spokojna .
A Betę robiłaś. ? jakie masz wyniki , jak dobre to nie ma co soe martwić na zapas !
To początki wiec możesz mieć naprawdę super ciaze ! czekaj cierpliwie na wizytę i wszystko już będziesz wiedziała !4,5 roku starań
-
Marzena782 tak w środę mam pierwszą wizytę dopiero.Bety nie robiłam,bo tu Nl nie robią niestety ale testów już 11 zrobiłam
Marzena782 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny Byłam w piątek na powtórce bety i choć mała to przyrasta ładnie.
10.01 była 14,21 a 12.01 już 35,04. Za to progesteron niziutki bo 14,37 i pojawiły się niewielkie plamienia. We wrześniu poroniłam ciążę w 8tc i teraz od początku biorę Duphaston. Jednak nie wystarczy mi tabletek do wizyty 30.01 i tutaj pytanie do Was: ma może któraś na sprzedaż? -
D. wrote:Cześć dziewczyny.
U mnie komplikacje ma maksa. Ciąża pozamaciczna. Leżę w szpitalu i czekam co dalej.
Jeśli okaże się, że ciąża żyje to czeka mnie operacja i usunięcie jajwodou. Jeśli ciąża się nie rozwija to postarają się usunąć ja farmakologiczne...
Gorzej być nie mogło...08.2006 - Mała Cynka
12.2015 - Aniołek [*] 8 tc - c. pozamaciczna, usunięty prawy jajowód
09.2016 Aniołek [*] 6 tc - c. bioch
01.2018 Aniołek [*] 9 tc -
nick nieaktualnyAmy333 wrote:To i jak sie wiekiem pochwalę, bo juz myslalam że tu same małolaty, wiec cicho siedziałam;-) Stuknelo mi 36 latek;-)
A tak w kwestii proga, ostatnio na wizycie ginka powiedziala mi ze 18 to jest calkiem ok i jesli wczesniej nie bralam dupka, to sie nie zaleca dodawac. Ja akurat od owulki bralam, wiec kazala kontunuowac, ale powiedziala ze odchodzi sie od monitorowanai progesteronu, bardziej liczy sie obraz usg i fakt czy nie ma plamien. Wiec nosek do gory Enii, bedzie dobrze:)Amy333 lubi tę wiadomość
-
zuza88 wrote:Na pewno będzie dobrze zobaczysz
Nasilają mi się poranne mdłości, dziś przytulałam się nawet do WCWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2018, 11:10
08.2006 - Mała Cynka
12.2015 - Aniołek [*] 8 tc - c. pozamaciczna, usunięty prawy jajowód
09.2016 Aniołek [*] 6 tc - c. bioch
01.2018 Aniołek [*] 9 tc -
Witam wszystkie
Ja mam 37 Jest nas kilka 35+
Lady_Dior w tej ciąży również mam więcej energii, w poprzedniej, a było to kilka lat temu, moje dziecko ma 7 lat, cały czas spałam. W tej mimo iż codziennie przemierzam na piechotkę ok 10 km nie odczuwam zmeczenia :)wręcz przeciwnie, mam dużo, dużo więcej energii.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2018, 11:45
Antonina38, promyczek 39, Lady_Dior, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Nieśmiało dołączam:) według obliczeń dzidzia powinna przyjsc na świat w połowie września. Mam pytanie, kiedy byłyście u lekarza na pierwszej wizycie? Pamietam, ze przy pierwszej ciazy pobiegłam bardzo szybko, ale lekarz kazał mi przyjsc za dwa tygodnie. Teraz tez już bym biegła, ale jeszcze się powstrzymuje;) jak było w waszych przypadkach? Kiedy potwierdzono wam ciąże?
Antonina38, promyczek 39 lubią tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualnyMi ostatnio zniknely wczesniejsze objawy, jak bol zoladka, pelny brzuch, bole podbrzusza, nawet piersi przy dotyku nie bolą za to jedynie czasem mam uczucie jakby bylo mi niedobrze, nie mam apetytu, albo jestem glodna zjem dwa kesy i czuje sie pelna. Dzis za to czuje sie jakbym byla na kacu. Trochę zaczynam sobie cos wkrecac, tymbardziej ze zmierzylam temp rano i z 37.09 spadla do 36.93. Eh... wizyta w środę. Mam nadzieję ze bedzie ok
-
Serena1989 możesz zawsze iść do rodzinnego po receptę ☺
Majaa ja byłam na becie w 25 dc i juz w 26 dc udałam się do gina ale ten powiedział żebym przyszła za trochę ponad tydzień. Poszłam więc w 34 dc i w międzyczasie powtórzyłam betę i wtedy był już pęcherzyk. ☺Majaaa lubi tę wiadomość