WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
carolla90 wrote:Jestem nad bodenskim mam 2 min do jdziora widoki piekne to fakt
My znaleźliśmy nasze miejsce na ziemi nad jeziorem brienzersee mozemy tam siedzieć całymi dniami . Zawsze jeździmy do miejscowości hasliberg jest jeden super Ferienwohnung na 1200m wykosicie z pięknym widokiem na zaśnieżone góry poprostu kochamy to miejsce . Zima na narty latem nie ma piękniejszego miejsca niż góry . W wakacje zrobiliśmy objazdowke 2,5 tyg zaczęliśmy od holandi po montblanc i Monako ale ostatni tydzien w hasliberg i wkoncu czuliśmy te miejsce gdzie odpoczniemy i zrobimy prawdziwy urlop poprostu nasze miejsce na ziemi . Codziennie braliśmy wieczorem motorówkę i pływaliśmy
Poprostu się rozmarzyłam ale już nie zaśmiecam forumWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2018, 20:35
promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
carolla90 wrote:Ja sie mega boje 1. Wizyty ze jednak cos nie tak bedzie i tak pozno bedzie wykryte bo to 9+0 bedzie
Wszystkie się obawiamy, ale najważniejsze to zrobić trzy głębokie wdechy i spróbować opanować tą obawę. Dzieci wszystko od nas czują ☺ poza tym trzeba się z tym lękiem nauczyć żyć bo tak już chyba matki mają ☺Raga Tulip lubi tę wiadomość
-
Hejka :* powiem wam ze chyba każda z nas która jest przed Serduszkowaniem ma obawy .
Ja czytam w internecie . Naczytam się a potem na mnie krzyczą jak mówię jakieś dziwne rzeczy ..
Wiem ze nie da się tak wyluzować , bynajmniej mi .
Ale wiem ze 15 już wszystko będę wiedziała i będę czuła się bezpiecznie trzy wtechy przed wejściem do gabinetu i działamy !
Ściskam mocno kobitki w podobnej sytuacji ❤️❤️❤️
Dziś jak co ranek czuje się jak nowo narodzona
D. Jestem myślami z Tobą !Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2018, 08:19
Enii, promyczek 39 lubią tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
Witam się...
Ja dziś nie spałam niemal całą noc W ogóle nie czuję zmęczenia i za dnia też nie jestem zmęczona.Ja nie wierzę normalnie,że ciąża może tak przebiegać...Marzena782, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
Witam się niedzielnie. Dziewczyny kochane,my chyba nie przestaniemy się martwić o dzieci juz chyba w ogóle. Najpierw testy,potem bety,potem serduszka,potem usg generyczne,prenatalne,połówkowe,poród i dalej lawina Trzeba chyba to zaakceptować i cieszyć się każdą chwilą tu i teraz
Marzena782, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ale jak to jest możliwe Powinnam być zmęczona,senna,bo tak działają hormony w 1wszym trymestrze.W pierwszej ciąży zasypiałam na stojąco parę dni przed spodziewanym okresem a ja dziś skończyłam 7tydzień i nic mi nie dolega Może częściej do wc biegam (zwłaszcza w nocy) więc chociaż tyle Urojona ciąża to też nie jest,bo urojona daje wszystkie objawy
Naprawdę nie wiem co o tym myślećRaga Tulip lubi tę wiadomość
-
promyczek 39 wrote:Enii a kiedy masz wizytę ? jesteśmy w podobnym tygodniu i dniu
Jeszcze sie nie umówiłam. Jutro ide na trzecia bete i progesteron.
W 27 dc beta 480.03, w 29 dc 1312,34. Natomiast martwi mnie progesteron bo mam 18,2 gdzie norma dla 1 trym 2,8-147. Wiec jak sie nie podniesie to bede starała jutro prywatnie sie dostać. Chociaż podejrzewam zw w tym tyg pójdę taj dla uspokojenia siebie. Sama jestem z chlopcami bo maz pracuje w De
Moze dla mnie to wynik ok podejrzewam ze nisku byl u mnie od dawna ( cykle 22-27, tycie z powietrza po 35, mocny psm). Na dodatek odnawia mu sie nerwica lękowa..
Chyba w podobnym wieku jesteśmy (??)
💗5 💗
-
Lady_Dior wrote:Dziewczyny ale jak to jest możliwe Powinnam być zmęczona,senna,bo tak działają hormony w 1wszym trymestrze.W pierwszej ciąży zasypiałam na stojąco parę dni przed spodziewanym okresem a ja dziś skończyłam 7tydzień i nic mi nie dolega Może częściej do wc biegam (zwłaszcza w nocy) więc chociaż tyle Urojona ciąża to też nie jest,bo urojona daje wszystkie objawy
Naprawdę nie wiem co o tym myśleć
U mnie pierwsza taka ciaza byla. Zero objawów. Druga bole podbrzusza i jajniki i pare razy mdlosci. Teraz wyje jak opetana, wc co chwile, piersi juz przed spodziewana @ opuchnięte i dużo pełniejsze. Wczoraj wymioty nie wiem cy stres czy objaw ( dzis ok)💗5 💗
-
Enii wrote:Jeszcze sie nie umówiłam. Jutro ide na trzecia bete i progesteron.
W 27 dc beta 480.03, w 29 dc 1312,34. Natomiast martwi mnie progesteron bo mam 18,2 gdzie norma dla 1 trym 2,8-147. Wiec jak sie nie podniesie to bede starała jutro prywatnie sie dostać. Chociaż podejrzewam zw w tym tyg pójdę taj dla uspokojenia siebie. Sama jestem z chlopcami bo maz pracuje w De
Moze dla mnie to wynik ok podejrzewam ze nisku byl u mnie od dawna ( cykle 22-27, tycie z powietrza po 35, mocny psm). Na dodatek odnawia mu sie nerwica lękowa..
Chyba w podobnym wieku jesteśmy (??)
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Enii wrote:No właśnie ze nie zażywam. Jak na necie sprawdzałam normy to rozbieżność duża.. U mnie w czerwcu 38
A tak w kwestii proga, ostatnio na wizycie ginka powiedziala mi ze 18 to jest calkiem ok i jesli wczesniej nie bralam dupka, to sie nie zaleca dodawac. Ja akurat od owulki bralam, wiec kazala kontunuowac, ale powiedziala ze odchodzi sie od monitorowanai progesteronu, bardziej liczy sie obraz usg i fakt czy nie ma plamien. Wiec nosek do gory Enii, bedzie dobrze:)Enii, promyczek 39, Antonina38 lubią tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Dziewczyny ale jak to jest możliwe Powinnam być zmęczona,senna,bo tak działają hormony w 1wszym trymestrze.W pierwszej ciąży zasypiałam na stojąco parę dni przed spodziewanym okresem a ja dziś skończyłam 7tydzień i nic mi nie dolega Może częściej do wc biegam (zwłaszcza w nocy) więc chociaż tyle Urojona ciąża to też nie jest,bo urojona daje wszystkie objawy
Naprawdę nie wiem co o tym myśleć
Ja też nie mam żadnych książkowych objawów. Może tyle, że często ziewam, ale zmęczenia jako takiego nie czuję. choć od dzisiejszej nocy zauważyłam że góra od piżamy drażni mi piersi więc chyba są bardziej wrażliwe ale jak ubrałam rano biustonosz to jest ok.
Fajnie mi tak obserwować co się ze mną dzieje, lubię to. ☺