WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam serdecznie z rana Obudziłam się o 2.10 na siku i dłuuugo nie potrafiłam zasnąć Lędźwie mnie bolą ehh Do 30stki byłam zdrowa a od kiedy przekroczyłam tę magiczną cyfrę,to zdrowie mi się posypało... Sny związane z ciążą miałam 2x i o ile 1wszy był realny (nie wiedziałam z kim jestem w ciąży ) o tyle drugi to jakiś Fantasy hahaha Pęcherz płodowy przymocowany do pępka-ciąża już 27tydzień i tak chodziłam i mogłam se patrzeć jak rośnie mój brzdąc
emka gratuluję serduszka-piękny widok
Vlinder cieszę się,że nie będziesz musiała długo czekać-trzymam kciuki
Antonina A Ty jak się czujesz? Masz nieprzyjemne objawy? Pogoń dzieciaki do sprzątania-Ty teraz powinnaś odpoczywać -
Cynka wrote:Kochana, teraz musimy czekać. Pocieszają mnie niektóre historie, które miały dobre zakończenie. Pozostaje wierzyć, że u Nas też tak będzie.
Trzymaj się :-*
Na pewno będzie dobrze zobaczysz
Nasilają mi się poranne mdłości, dziś przytulałam się nawet do WC -
Witam dziewczyny
Mum2be nie denerwuj się nic a nic na innym forum dziewczyna miała podobnie i laski jej pisały ze na początku bicia serduszka tak jest ze to normalne i później wskakuje na wyższe obroty ze to dopiero pierwsze dni i się dopiero serduszko rozkręca wiec na spokojniej kochana -
Mum2b jeśli to dopiero 6t1d to naprawdę nie masz się co zamartwiać.Często na tym etapie nie widać jeszcze serca,także miałaś szczęście,że tak szybko było widać-ono się zaczyna dopiero rozkręcać Za tydzień pewnie będzie biło jak dzwon
-
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:Witam serdecznie z rana Obudziłam się o 2.10 na siku i dłuuugo nie potrafiłam zasnąć Lędźwie mnie bolą ehh Do 30stki byłam zdrowa a od kiedy przekroczyłam tę magiczną cyfrę,to zdrowie mi się posypało... Sny związane z ciążą miałam 2x i o ile 1wszy był realny (nie wiedziałam z kim jestem w ciąży ) o tyle drugi to jakiś Fantasy hahaha Pęcherz płodowy przymocowany do pępka-ciąża już 27tydzień i tak chodziłam i mogłam se patrzeć jak rośnie mój brzdąc
Antonina A Ty jak się czujesz? Masz nieprzyjemne objawy? Pogoń dzieciaki do sprzątania-Ty teraz powinnaś odpoczywać -
nick nieaktualny
-
Lady_Dior wrote:Witam serdecznie z rana Obudziłam się o 2.10 na siku i dłuuugo nie potrafiłam zasnąć Lędźwie mnie bolą ehh Do 30stki byłam zdrowa a od kiedy przekroczyłam tę magiczną cyfrę,to zdrowie mi się posypało... Sny związane z ciążą miałam 2x i o ile 1wszy był realny (nie wiedziałam z kim jestem w ciąży ) o tyle drugi to jakiś Fantasy hahaha Pęcherz płodowy przymocowany do pępka-ciąża już 27tydzień i tak chodziłam i mogłam se patrzeć jak rośnie mój brzdąc
Antonina A Ty jak się czujesz? Masz nieprzyjemne objawy? Pogoń dzieciaki do sprzątania-Ty teraz powinnaś odpoczywać
-
veritaserum wrote:Witam Was weekendowo. Ja oczywiscie szaleje bo wczoraj zrobilam bete i jest ladna 2200 ale progesteron mi spadl z 27 na 22. I juz fiksuje. Lekarz mnie opierniczyl ze robilam bo podobno bez sensu skoro biore duphaston i luteine. Czarne mysli oczywiscie mam. Zaczelam normalnie sypiac w nocy , tylko caly czas ten kregoslup mnie boli. Az bol promieniuje na posladki wszystkim tym co juz po pierwszym Usg serdecznie gratuluje. Ja jeszcze 13 dni...
-
Wyspałam się dziś. Z rana miałam mały kryzys, ale ostatecznie do spotkania z porcelaną nie doszło choć śniadanie jadłam godzinę Teraz odpoczywam po sprzątaniu.
Kadża Wszystko będzie dobrze. Nie płacz, nie masz powodu
Choć osobiście podziwiam Twoją cierpliwość bo tak jak napisała Vlinder my polki jesteśmy przyzwyczajone do tego, że możemy wiedzieć już teraz.
Tasia86 wrote:Dziewczyny kojarzycie Mamęginekolog? Jeśli nie, to polecam zajrzeć na jej bloga, kopalnia wiedzy o ciąży A jeśli znacie to napisała na fb, że w ten weekend oddaje na WOśP 10zł od każdego zakupu z jej sklepiku
Dzięki za info! To chyba dobry moment na zakupy
Rok temu w ramach aukcji wośp kupilśmy zaproszenia ślubne. -
Mum2b wrote:Dziewczyny mi dzis doktor mierzyl serduszko i puls byl 80, doktor mowi ze todche malo ale jeszcze może przyspieszyc.Zaczelam sie martwic:(#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Cześć dziewczyny.
U mnie komplikacje ma maksa. Ciąża pozamaciczna. Leżę w szpitalu i czekam co dalej.
Jeśli okaże się, że ciąża żyje to czeka mnie operacja i usunięcie jajwodou. Jeśli ciąża się nie rozwija to postarają się usunąć ja farmakologiczne...
Gorzej być nie mogło...
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
D. wrote:Cześć dziewczyny.
U mnie komplikacje ma maksa. Ciąża pozamaciczna. Leżę w szpitalu i czekam co dalej.
Jeśli okaże się, że ciąża żyje to czeka mnie operacja i usunięcie jajwodou. Jeśli ciąża się nie rozwija to postarają się usunąć ja farmakologiczne...
Gorzej być nie mogło...PodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
-
Vlinder wrote:tez sie ciesze, że termin wyznaczony. Nawet ściągnęłam przykładowe pytania na wywiad, kilka rzeczy muszę sobie przypomnieć zwłaszcza daty
Ja dostałam do wypełnienia w domu taką ankietę i już wszystko mam wypełnione tylko czekam do środy.Nawet musiałam wykształcenie ojca podać haha ciekawe do czego im to potrzebne
D.trzymaj się To straszne co Cię i inne dziewczyny spotkało.Oby to jakoś sprawnie szybko poszło,żebyś mogła jak najszybciej dojść do siebie... -
Lady_Dior wrote:Ja dostałam do wypełnienia w domu taką ankietę i już wszystko mam wypełnione tylko czekam do środy.Nawet musiałam wykształcenie ojca podać haha ciekawe do czego im to potrzebne
Ściągałaś ze strony?? Jeśli tak to możesz podrzucić link??
-
Nie Vlinder ja byłam tam 3tyg.temu osobiście i dostałam od położnej ale to w każdej prowincji różnią się te pytania.