WRZEŚNIOWE DZIECI 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie niesmialo witam .. wizyta dopiero 29.01 bedzie 9t+0d. Mam synka z 2013 roku. Mieszkamy w Szwajcarii. Termin z OM na 3.09 ale po wizycie moze sie zmienic.
Vlinder, JustynaG, Rucola, Herbata, Antonina38, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Witaj Carolla
-
D. wrote:Cześć dziewczyny.
U mnie komplikacje ma maksa. Ciąża pozamaciczna. Leżę w szpitalu i czekam co dalej.
Jeśli okaże się, że ciąża żyje to czeka mnie operacja i usunięcie jajwodou. Jeśli ciąża się nie rozwija to postarają się usunąć ja farmakologiczne...
Gorzej być nie mogło...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
D. wrote:Cześć dziewczyny.
U mnie komplikacje ma maksa. Ciąża pozamaciczna. Leżę w szpitalu i czekam co dalej.
Jeśli okaże się, że ciąża żyje to czeka mnie operacja i usunięcie jajwodou. Jeśli ciąża się nie rozwija to postarają się usunąć ja farmakologiczne...
Gorzej być nie mogło...Corka - 2018
Syn - 2021 -
Magdalena2202 wrote:Carolla witam mieszkasz w moim państwie marzeń może za rok i ja tam wkoncu wyląduje . Narazie jesteśmy tam bardzo częstymi gościnni na wakacje i ferie
Ahhh nie wiem czy Szwajcaria az tak wspaniala.. jestem tu bo przywedrowalam za miloscia ( nie jest polakiem) i sie zakorzenilam.. mega drogo tu ... -
D. przykro mi, że Cię to spotyka Wiem, że to zabrzmi okropnie, ale powinnaś "skorzystać" z tego, że jesteś w szpitalu i niech się tam dogłębnie zbadają. Może ta ciąża pozamaciczna jest jakoś powiązana z wcześniejszymi stratami i lekarze dojdą do tego jak Ci pomóc.Synek ur. w 2016
-
Cześć dziewczyny, można dołączyć?
Byłam dzisiaj na usg, widziałam centymetrowe maleństwo z bijącym serduszkiem. Najpiękniejszy widok świata
Wg usg to 7t1d, a wstępny termin porodu to 7.09Amy333, Marzena782, Vlinder, carolla90, Herbata, JustynaG, Antonina38, promyczek 39, Rucola lubią tę wiadomość
Pierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
Druga ciąża - 24.03 (11 dpo) beta 45, przewidywany TP 3.12.2020 -
gilmoregirl wrote:Cześć dziewczyny, można dołączyć?
Byłam dzisiaj na usg, widziałam centymetrowe maleństwo z bijącym serduszkiem. Najpiękniejszy widok świata
Wg usg to 7t1d, a wstępny termin porodu to 7.09
Moje piękne Gratulacje ! Ale Zazdroszczę przede mną dopiero wizyta 15:)
Ściskam gorąco ,oby maleństwo Roslooo ) buziakigilmoregirl lubi tę wiadomość
4,5 roku starań
Pcos ,Pierwsza Owulacja i Udana! 16tydz. Ciąży !
-
carolla90 wrote:Ahhh nie wiem czy Szwajcaria az tak wspaniala.. jestem tu bo przywedrowalam za miloscia ( nie jest polakiem) i sie zakorzenilam.. mega drogo tu ...
Nie ma nigdzie piękniejszych widoków ludzi miłych i tak porządnego państwa a to drogie prawda ale trzeba pamiętać ze zarabia się 3 razy więcej niż w DE tak jak powiedziałam marzenie które kiedyś napewno spełniły .
-
Magdalena2202 wrote:Nie ma nigdzie piękniejszych widoków ludzi miłych i tak porządnego państwa a to drogie prawda ale trzeba pamiętać ze zarabia się 3 razy więcej niż w DE tak jak powiedziałam marzenie które kiedyś napewno spełniły .
-
gilmoregirl wrote:Cześć dziewczyny, można dołączyć?
Wg usg to 7t1d, a wstępny termin porodu to 7.09
Kolejna z serduszkiem ☺ cóż za cuda, niedługo wszystkie to usłyszymy :dgilmoregirl, promyczek 39, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycarolla90 wrote:Ja sie niesmialo witam .. wizyta dopiero 29.01 bedzie 9t+0d. Mam synka z 2013 roku. Mieszkamy w Szwajcarii. Termin z OM na 3.09 ale po wizycie moze sie zmienic.
Witaj gilmoregirlWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2018, 20:13
gilmoregirl lubi tę wiadomość