X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackLuna dobrze, że wróciłaś! Będzie dobrze, życzę Ci żebyś uniknęła jednak tej insuliny!

Ta jasne Wy nie będziecie wstawiać zdjęć, ale non stop gadacie o naleśnikach i lodach :D Wystarczy napisać i już się człowiek ślini :P

magdzia26, BlackLuna lubią tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackLuna wrote:
    flipsik, ty nasze nieocenione wsparcie :D dziękuje :*

choc przyznaje że chyba jajo zniose na tej diecie, normalnie nie ma problemu już miałam diety różne różniaste, tym bardziej po porodzie, ale teraz jak znam zycie kiedy nic nam nie wolno wszystko będzie mnie kusić podwójnie :(

Na szczęście to tylko 2-3 miesiące :) dasz radę :)

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Migotka22 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackLuna to jest nas już trzy na diecie :D
    Damy radę, a tobie cukry na pewno się unormują :)

BlackLuna lubi tę wiadomość

relganlikx65a1ud.png
  • BlackLuna Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Blacluna dobrze że Cię wypuścili i chociaż anemii nie ma.. a z cukrzycą będzie dobrze może sama dietka pomoże oby! :)

hehe ordynator stwierdził, że mam lepsze wyniki z krwi niż on a on ma bardzo dobre i kto mi te badania robił :P tez mam taką nadzieję, ale te tabele z tym co wolno a co nie, większości nie wolno oczywiście i przykłady posiłków no maskara jakaś..:(

yn10zjeku.png
    1a75ojqh9.png
    21.08.13 [*] nasz aniołek
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka22 wrote:
    BlackLuna to jest nas już trzy na diecie :D
    Damy radę, a tobie cukry na pewno się unormują :)

a mojej diety bezsolnej to nikt już nie liczy? :(

kark lubi tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • JagoodkaK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszytkie mocno trzymamy kciuki :* zero slodyczy :)

BlackLuna, magdzia26 lubią tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • magdzia26 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackLuna wrote:
    madzia boska jesteś :D tekst tygodnia :P aż się miło tutaj wraca do Was kobitki :D
    aż się zaczerwieniłam ...mów mi tak dalej mów mi :D

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • JagoodkaK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    Ciebie to podziwiam, ja bez soli umre

h84fkrhm4lz65cww.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Flipsik ja też Cię podziwiam bo bez cukru bym wytrzymała ale bez soli bym umarła

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 15:51

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackLuna witamy ponownie :)
    Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze, eeeee gdzie tam, musi być dobrze!

• Migotka22 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:

Oooo a ja zawsze mówiłam, że dupa ze mnie :P przeoczyłam naszą słoną mamusię... wybacz Kochana :*
    No więc widzisz BlackLuna coraz więcej nas :D

relganlikx65a1ud.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blacluna to podziel się ze mną swoją krwią mi sie trochę lepszej by przydało :D

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    Ciebie to podziwiam, ja bez soli umre

Czasem zaszaleję i sobie sypnę na pomidora, a co! ;>

Ale ogólnie to wolałabym się zamienić, sól jest tańsza niż cukier, wy chociaż zaoszczędzicie ;)

magdzia26, JagoodkaK, kark lubią tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackLuna!!! Jak to dobrze, że dotrzymali słowa i Cię wypuścili!!!!!
    Trzymam wszystkie kciuki, żeby dietka pomogła! A jeśli tym razem by nie wyszło po naszej myśli, to Kochana, przetrwasz to! Ostatnia prosta, tylko 2 miesiące zostały, BĘDZIE DOBRZE! Trzymaj dzielnie dietę i będzie spokój :)

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • BlackLuna Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .........

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 10:47

yn10zjeku.png
    1a75ojqh9.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj babiory ale naparzacie dzis z tym pisaniem :) musialam sie mocno skupic zeby wad nadrobic przez ta chwile co mnie nie bylo :)
    BlackLuna witamy na pokladzie spowrotem. :) kurde lipa z ta dieta ale jak trza to trza :/ dasz rade dla malucha choc by ściany sraly ;)
    Fipsik ciebie to juz wogole podziwiam bo ja tez bez soli to ani rusz :/ a od kad w ciazy jestem to wszystko przesalam :/

Ojj nalesnika to tez bym opierniczyla ale u mnie to jedynie na deser bo dla mojego taki obiad to nie obiad haha :)

Ja od rana mialam same tele konferencje na skypie i facebooku a potem obiad, odchaszczanie sie (czyt fulldepilacja) i tak mnie zeszlo :) ale jestem taaadam :)
    Moj pojechal po 5 kg cyckow z kuraka, 7kg ziemniakow mlodych i palete jajec i tak teraz mysle.... Gdzie ja to kur*** schowam???
    Moze sasia mi wynajmie jakis pokoj?! :)
    Zaraz ide leb suszyc i dumnie bede kroczyc po chleb do sklepu w ramach spaceru :)

magdzia26, K_A_M_A, Gosia19, JagoodkaK, BlackLuna, stardust87 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wam to chociaż po ciąży minie :)

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • iwo_na Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik faktycznie Twoja dietka jest dość ciężka moim zdaniem, ja nie wyobrażam sobie ziemniaków nie posolonych. Chociaż ja tez unikam soli ale ziemniaki muszę posolić.
    BlackLuna wytrwasz na pewno w diecie, w imie zdrowia Twojego i maluszka, dasz rade, ja przerabiałam już wiele diet w moim życiu i wiem, ze najgorsze są pierwsze dwa tygodnie, może trzy. Potem już człowiek sie przyzwyczaja i jest z górki :)
    A ja mam dzis smutny dzień, chyba mój narzeczony zapomniał o moich urodzinach :( Zaraz bede płakała. Wpadł po pracy jak po ogień, zjadł zupke i pojechał na fuchę, wróci w nocy :(

relg4z17djzzyjqt.png
  • BlackLuna Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migotka, no wiesz facetem nie jestem, ale ze zdjęcia można by wnioskować, że faktycznie z Ciebie dupa jest i to niezła :P bez skojarzeń poproszę ;) faktycznie nie życzę oczywiście nikomu, ale dobrze nie być samemu w takich chwilach:) raźniej jakoś człowiekowi jest :)

fipsik, wybacz ze cie pominęłam to niewybaczalny błąd :) dieta to dieta z cukrem czy bez a bez soli to też kicha jak nic , tak więc bądź dzielna mamuska i dajemy czadu na dietkach do końca :)

karolina, nie ma problemu z chęcią się podzielę :) mam nadzieje, że twoje wyniki tez sie poprawią i będzie dobrze, jak pisały dziewczyny jeszcze tylko 2 miesiące :)

betinka, no święte słowa jeszcze tylko 2 miesiące, choć potem tez będzie dietka ale już nieco inna no i bez insuliny mama nadzieje:)

Edit: zapomniałam dodać, że dziś na 19 z mężulkiem jadę na pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia :D ciekawa jestem jak to będzie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 16:15

magdzia26 lubi tę wiadomość

yn10zjeku.png
    1a75ojqh9.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwo_na wrote:
    Fipsik faktycznie Twoja dietka jest dość ciężka moim zdaniem, ja nie wyobrażam sobie ziemniaków nie posolonych. Chociaż ja tez unikam soli ale ziemniaki muszę posolić.
    BlackLuna wytrwasz na pewno w diecie, w imie zdrowia Twojego i maluszka, dasz rade, ja przerabiałam już wiele diet w moim życiu i wiem, ze najgorsze są pierwsze dwa tygodnie, może trzy. Potem już człowiek sie przyzwyczaja i jest z górki :)
    A ja mam dzis smutny dzień, chyba mój narzeczony zapomniał o moich urodzinach :( Zaraz bede płakała. Wpadł po pracy jak po ogień, zjadł zupke i pojechał na fuchę, wróci w nocy :(
    Iwona zycze Ci wszystkiego co najlepsze i wyjatkowe w dniu urodzin. A co do narzeczonych to oni juz tak mają. Moj dzisiaj 3 razy w kalendarz patrzył by dopatrzec sie moich imienin ;)

h84fkrhm4lz65cww.png
‹‹ 999 1000 1001 1002 1003 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ