Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No wlasnie od początku mam go nisko, nawet mama mówiła ze cos za nisko ten brzuch mam. Moze sie jeszcze podniesie? Bo nie wyobrażam sobie zeby mógł sie przed porodem jeszcze obniżać
Nelus wrote:Karola piękny brzuch! Mały i zgrabny. Chyba dosyc nisko go masz co? -
Fipsik ja czkawki tez ani razu nie zauważyłami te skurcze tez mi raczej nie znane wiec skąd ta smutna minka?
Fipsik wrote:Ja też mam sucho, do tego nie czułam ani razu czkawki ani nie mam w ogóle tych skurczów bh, które uczą macicę jak się kurczyć przy porodzie -
Ja czkawkę malucha czuję, cały brzuch mi się wtedy rytmicznie rusza
Skurcze bh czasem czuję. Jednego dnia kilka a innego w ogóle. Nie są bolesne, takie napinanie dolnej części brzucha. A mi biust urósł z B do D tylko, że nie są takie sterczące i jędrne jakbym chciała
-
o ile pamiętam to coś pisała, że na wakacje wyjeżdżają, ale może się mylę, wszak mam luki w pamięci przez ciążę
byliśmy z mężem u teściów po kołyskęależ się ucieszyłam - materac nie zaszedł pleśnią
przeszło 6 lat był w piwnicy i jest z nim wszystko ok. Rozebrałam go na tajle i piorę
żeby ładnie pachniał
Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych skurczy przepowiadająych, ani czkawki, ani siary. Teraz siary też póki co nie mam. Ale czkawka i skurcze sąchociaż wolałabym bez bóli bo tylko stracha się łapie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ufff, wrocilismy ze starowki gdanskiej. Stopy mam spuchniete nawet pod spodem, jak parowki! W plecach i posladkach szpilki. Mega czuje te 20 kg dodatkowych. Dobrze,ze jutro wracamy, bo dluzej bym nie wyrobila.
Niedaleko Neptuna byl taki facet za szlachcica przebrany, facet za mna poszedl zeby mi powiedziec,ze tez ma taki duzy brzuch :S Powiedzialam mu, ze moj za 2 mies zniknie, a jemu zostanie
Moje bimbalki tez bez siary jak na razie, ale sie tym ani troche nie przejmuje, bo mojej siostrze w 2 ciazach biust nawet nie drgnal, miala male A, a jak urodzila, to corke karmila ponad 2 lata i syna ponad rok. Pokarmu miala mnostwo, piersi urosly jak zaczela karmic. Moje chociaz na razie urosly o rozmiar. Bede karmic i koniec!I Wy tez!
Kark, ja robilam golabki bez zawijania z pekinska i byly pycha.
Karola, brzuszek przepiekny, taki do wycalowania!Karolaaa91, verynice, kark lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png