Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karola - mamusia z klasą normalnie
Ślicznie
A ja właśnie zrobiłam zakupy dla Precelka na AllegroKupiłam mu termometr, szczotkę do włosków, szczotkę do butelek, kilka pieluszek flanelowych i tetrowych kolorowych i jedną ceratopieluszkę
Edit: Aaaaa i kocyk taki a'la MinkyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 13:25
Karolaaa91, Majeczka2014 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzepraszam dziewczyny, że Was jeszcze raz męczę w tej sprawie. Ale niedawno listonosz przyniósł mi pismo z ZUSU - ZAWIADOMIENIE:
Zakład Ubezp. Społecznych Inspektorat w Sochaczewie zawiadamia, iż zostało zakończone postępowanie wyjaśniające prowadzone w sprawie podlegania obowiązkowym ubezpieczeniom społecznym Pani D......... Moniki z tytułu zatrudnienia na podstawie umowy o pracę u płatnika składem ........ Sp. z o.o.
W związku z powyższym stosownie do art ..... Kodeksu postępowania administr. (......) przysługuje Państwu prawo wypowiedzenia się przed wydaniem decyzji kończącej postępowanie, co do zebranych dowodów i materiałów oraz zgłosozzonych żądań.
Jednocześnie informujemy iż z powyższego prawa mogą Państwo skorzystać w terminie 7 dni od daty otrzymania niniejszego pisma.
Nie rozumiem o co chodzi???? Sprawę zakończyli, czyli że nie przysługuje mi chorobowe? -
Majeczka2014 wrote:i jak tu nie oszaleć na punkcie zakupów dla naszych dzieciaczków kochanych
DokładnieNa sierpień zostawiam sobie niefajne rzeczy czyli rzeczy dla mnie do porodu typu koszula nocna, szlafrok itp
Majeczka2014, afrykanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majeczka przejedź się do zusu i się dowiedz.
Ja byłam dzisiaj na zakupach, niewiele kupiłam, w sumie nie będę jakoś szaleć z kosmetykami, kupiłam tylko żel do kąpieli i oliwkę, no i mydło w płynie do mycia dupki
Spotkałam znajomą, urodziła 4 miesiące temu a jej mały ledwo wchodzi w rozmiar 74urodził się z wagą 3820 i 58cm długi. Rozm. 62 ponosił 2 tygodnie
idę nadrabiać -
Na moj zdrowy rozum to zakończyli postępowanie. Decyzji jeszcze nie wydali ale zanim wydadzą to możesz sie odwołać o tego jak zostało one przeprowadzone lub od materiałów jakie zostały zgromadzone. Mnie pewnie tez takie pismo czeka w przyszłym tygodniu.
Majeczka2014 wrote:Przepraszam dziewczyny, że Was jeszcze raz męczę w tej sprawie. Ale niedawno listonosz przyniósł mi pismo z ZUSU - ZAWIADOMIENIE:
Zakład Ubezp. Społecznych Inspektorat w Sochaczewie zawiadamia, iż zostało zakończone postępowanie wyjaśniające prowadzone w sprawie podlegania obowiązkowym ubezpieczeniom społecznym Pani D......... Moniki z tytułu zatrudnienia na podstawie umowy o pracę u płatnika składem ........ Sp. z o.o.
W związku z powyższym stosownie do art ..... Kodeksu postępowania administr. (......) przysługuje Państwu prawo wypowiedzenia się przed wydaniem decyzji kończącej postępowanie, co do zebranych dowodów i materiałów oraz zgłosozzonych żądań.
Jednocześnie informujemy iż z powyższego prawa mogą Państwo skorzystać w terminie 7 dni od daty otrzymania niniejszego pisma.
Nie rozumiem o co chodzi???? Sprawę zakończyli, czyli że nie przysługuje mi chorobowe? -
Majeczka2014 wrote:Przepraszam dziewczyny, że Was jeszcze raz męczę w tej sprawie. Ale niedawno listonosz przyniósł mi pismo z ZUSU - ZAWIADOMIENIE:
Nie rozumiem o co chodzi???? Sprawę zakończyli, czyli że nie przysługuje mi chorobowe?
Majeczka to tylko zawiadomienie ze juz wszystko sprawdzili teraz musisz czekać na decyzję. A to ze możesz złożyć odwołanie to dotyczy zebranych dowodów, możesz się pofatygowac do ZUS i zarządac wglądu do dokumentów i gdyby coś ci nieodpowiadalo to możesz się odwołać. Puki co czekaj na decyzje albo kasę bo może przyjść przed decyzją.
https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
nick nieaktualnyJa wczoraj zrobiłam cytrynowe ptasie mleczko na biszkoptach polane galaretką multiwitamina z nektarynkami. Jak normalnie w ciązy nie mogę patrzyć na słodkie, tak od 18 do teraz zostało tylko pół tortownicy, bo w kółko chodzę odkroić kawałeczek
Kurcze, super jest ta galaretka, ma niesamowity smak
A mam pytanie czy ktoś kiedykolwiek robił gołąbki bez zawijania, ale z kapusty pekińskiej? Bo ja kiedyś robiłam, ale z białej i nie wiem czy pekińska mi się nie rozleci...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 14:15
Majeczka2014, betinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam brzuchatki
Zaczarowana mnie tez boli w pachwinach po dluzszym siedzeniu albo rano jak wstaje z lozka. Jak rozchodze to jest ok.
Mazus w domu, przyjechal o 6.20 rano i sie wslizhnal do lozeczkaniestety juz znowu jest w pracy ale mam nadzieje ze nie musi dlugo pracowac.
U mnie mieszkanie pieknie wysprzatane dzieki Sophiewiec chyba sie zmobilizuje u upieke mezusiowi ciasto
Mi tez z zakupow zostaly rzeczy dla mnie, kapcie ,koszule nocne…i nie moglam znalezc ochraniacza na materac na 130 cm , ale mam jeszcze czas.
Ciesze sie,ze juz w szpitalu moje papiery maja, wiec jak przyjde to tylko podpisy i formularz co do cc. Pediatre moge wybrac sobie pozniej i rowniez zmienic kiedy chce.
Zycze slonecznego dniabetinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykark wrote:Ja wczoraj zrobiłam cytrynowe ptasie mleczko na biszkoptach polane galaretką multiwitamina z nektarynkami. Jak normalnie w ciązy nie mogę patrzyć na słodkie, tak od 18 do teraz zostało tylko pół tortownicy, bo w kółko chodzę odkroić kawałeczek
Kurcze, super jest ta galaretka, ma niesamowity smak
A mam pytanie czy ktoś kiedykolwiek robił gołąbki bez zawijania, ale z kapusty pekińskiej? Bo ja kiedyś robiłam, ale z białej i nie wiem czy pekińska mi się nie rozleci...
ja kiedys jadlam z pekinskiej, babcia robilajej wyszlo,ale nie widzialam ja erobila
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny