Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry kobietki

Ja wczoraj byłam u endo i jest idealnie więc nadal Euthyrox50 brać
Póżniej spotkaliśmy się ze znajomymi i poszliśmy na kolację a później do pubu na piwko, tzn. oni poszli na piwko a ja opędzlowałam 2 soki pomarańczowe
Ale mina piwoszy w pubie bezcenna jak weszła taka ciężarówa 
Umówiliśmy się również na sesję brzuszkową. Nasza koleżanka jest fotografem i powiedziała, że zrobi nam ją za darmo w ramach prezentu! Sesja w przyszłym tygodniu. Musimy wyczaić ładną pogodę, bo chcemy też zdjęcia w plenerze zrobić. A Wy planujecie taką sesyjkę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 10:38
Majeczka2014, Karolaaa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDiabla85 wrote:Dzień dobry kobietki

Ja wczoraj byłam u endo i jest idealnie więc nadal Euthyrox50 brać
Póżniej spotkaliśmy się ze znajomymi i poszliśmy na kolację a później do pubu na piwko, tzn. oni poszli na piwko a ja opędzlowałam 2 soki pomarańczowe
Ale mina piwoszy w pubie bezcenna jak weszła taka ciężarówa 
Umówiliśmy się również na sesję brzuszkową. Nasza koleżanka jest fotografem i powiedziała, że zrobi nam ją za darmo w ramach prezentu! Sesja w przyszłym tygodniu. Musimy wyczaić ładną pogodę, bo chcemy też zdjęcia w plenerze zrobić. A Wy planujecie taką sesyjkę?
taka sesyjka to swietny pomysł
mi robi zdjęcia mój T i jestem zadowolona 
mogę się pochwalić jednym, może dwoma zdjęciami
-
nick nieaktualny
-
Mi tez znajoma zaproponowala sesje brzuszkowa bo Jej Maz jest fotografem ale.do dnia dzisiejszego jest cisza na ten temat wiec sie nie nastawiam.. a jak patrzylam to u Nas takie sesje od 200 zl w zwyz kosztuja a niestety na chwile obecna nie mamy takiej wolnej kasiorki
moze tez Meza zabiore gdzies w fajne miejsce i mi zdjecia porobi
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualnyniektóre koszty sesji są wielkie. A wiadomo, że muszą się podobać. Z jednej strony to pamiątka i człowiek może pomyśleć sobie, żeby nie pożałować. A dobrze jak jest osoba która ogarnia aparat i może porobić super zdjęcia
całkiem za darmo
np. Połówka.. - no ok,nie całkiem za darmo
niech będzie za buziaka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 10:59
K_A_M_A lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolaaa91 wrote:Maseczka ale będziecie mieć piękny zbiór zdjeć

trochę mam tych zdjęć..
i zdjęć sweet foci też haha
ale wkońcu to frajda by zatrzymać chociaż na fotografii wspomnienia...
nie mogę tylko zebrać się do tego żeby zakupić jakiś fajny album i wywołać zdjęcia -
Majeczka sliczne zdjecia

Mnie moj T wczoraj dorwal i tez mi pstrykal foty
w koncu sie zmobilizowal bo przeciez nowy aparat kupil ze wzgledu na ciaze wlasnie 
On dopiero raczkuje w temacie ale niektore wyszly naprawde pieknie
I osobiscie tez uwielbiam zdjecia w albumie
Majeczka2014 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, czy któraś z Was ma /miała siarę z piersi??? Dzisiaj zauważyłam w łazience zeschnięte coś na brodawce, o kolorze jasnym,białym, "kruszyło" mi się, że tak to określę, tak jakby zeschnięte? Zastanawiam się czy to to czy po prostu skóra mi się jakoś złuszczyła na brodawce
-
Majeczka2014 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was ma /miała siarę z piersi??? Dzisiaj zauważyłam w łazience zeschnięte coś na brodawce, o kolorze jasnym,białym, "kruszyło" mi się, że tak to określę, tak jakby zeschnięte? Zastanawiam się czy to to czy po prostu skóra mi się jakoś złuszczyła na brodawce
Ja jak się w nocy budzę na siusiu to czasem mam mokre klejące plamy, to potem zasycha ale u mnie nie jest białe tylko raczej żółtawe -
nick nieaktualnyK_A_M_A wrote:Ja jak się w nocy budzę na siusiu to czasem mam mokre klejące plamy, to potem zasycha ale u mnie nie jest białe tylko raczej żółtawe
no takie żółtawo-białe. Tyle, że plam żadnych nie zauważyłam
ostatnio przez te upały to w łóżku zasypiałam prawie nago
-
Majeczka2014 wrote:no takie żółtawo-białe. Tyle, że plam żadnych nie zauważyłam
ostatnio przez te upały to w łóżku zasypiałam prawie nago 
No właśnie a ja ostatnio miałam pecha, bo jak zawsze zakładam choćby koszulkę i gatki to założyłam tylko właśnie gacie i stanik taki elastyczny bo taki był skwar i miałam już iść spać ale wyszłam na korytarz po ładowarkę i pech chciał że wlazł szwagier... Matko, aż podskoczyłam i puściłam buraka i myk do pokoju
-
nick nieaktualnyK_A_M_A wrote:No właśnie a ja ostatnio miałam pecha, bo jak zawsze zakładam choćby koszulkę i gatki to założyłam tylko właśnie gacie i stanik taki elastyczny bo taki był skwar i miałam już iść spać ale wyszłam na korytarz po ładowarkę i pech chciał że wlazł szwagier... Matko, aż podskoczyłam i puściłam buraka i myk do pokoju

też bym spaliła hehe
na szczęście ja z rana jestem sama i do popołudnia (jeśli oczywiście nikt nie zapuka/zadzwoni do drzwi) chodzę sobie w samych gaciach
K_A_M_A lubi tę wiadomość
-
Ja też takie mam, ale żadnych plam na ubraniach nie zauważyłam.Majeczka2014 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was ma /miała siarę z piersi??? Dzisiaj zauważyłam w łazience zeschnięte coś na brodawce, o kolorze jasnym,białym, "kruszyło" mi się, że tak to określę, tak jakby zeschnięte? Zastanawiam się czy to to czy po prostu skóra mi się jakoś złuszczyła na brodawce