X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • pralinka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie raną porą
    Obudziłam się z pobolewaniem nerek i nie wiem czy jechać do lekarza czy wziąć paracetamol i poczekać:/
    A miałam 2tyg spokoju..
    Moje dziecko skopało mi dziś rano nerke lewą:/

• Diabla85 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kobietki :)
    Ja wczoraj byłam u endo i jest idealnie więc nadal Euthyrox50 brać :) Póżniej spotkaliśmy się ze znajomymi i poszliśmy na kolację a później do pubu na piwko, tzn. oni poszli na piwko a ja opędzlowałam 2 soki pomarańczowe :) Ale mina piwoszy w pubie bezcenna jak weszła taka ciężarówa :D

Umówiliśmy się również na sesję brzuszkową. Nasza koleżanka jest fotografem i powiedziała, że zrobi nam ją za darmo w ramach prezentu! Sesja w przyszłym tygodniu. Musimy wyczaić ładną pogodę, bo chcemy też zdjęcia w plenerze zrobić. A Wy planujecie taką sesyjkę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 10:38

Majeczka2014, Karolaaa91 lubią tę wiadomość

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla85 wrote:
    Dzień dobry kobietki :)
    Ja wczoraj byłam u endo i jest idealnie więc nadal Euthyrox50 brać :) Póżniej spotkaliśmy się ze znajomymi i poszliśmy na kolację a później do pubu na piwko, tzn. oni poszli na piwko a ja opędzlowałam 2 soki pomarańczowe :) Ale mina piwoszy w pubie bezcenna jak weszła taka ciężarówa :D

Umówiliśmy się również na sesję brzuszkową. Nasza koleżanka jest fotografem i powiedziała, że zrobi nam ją za darmo w ramach prezentu! Sesja w przyszłym tygodniu. Musimy wyczaić ładną pogodę, bo chcemy też zdjęcia w plenerze zrobić. A Wy planujecie taką sesyjkę?

taka sesyjka to swietny pomysł :) mi robi zdjęcia mój T i jestem zadowolona :)
    mogę się pochwalić jednym, może dwoma zdjęciami :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla, po sesji mam nadzieję, że się pochwalisz swoimi pięknymi zdjęciami :)

• Diabla85 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka piękne te zdjęcia Twoje!!!

Majeczka2014 lubi tę wiadomość

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez znajoma zaproponowala sesje brzuszkowa bo Jej Maz jest fotografem ale.do dnia dzisiejszego jest cisza na ten temat wiec sie nie nastawiam.. a jak patrzylam to u Nas takie sesje od 200 zl w zwyz kosztuja a niestety na chwile obecna nie mamy takiej wolnej kasiorki :/ moze tez Meza zabiore gdzies w fajne miejsce i mi zdjecia porobi :)

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niektóre koszty sesji są wielkie. A wiadomo, że muszą się podobać. Z jednej strony to pamiątka i człowiek może pomyśleć sobie, żeby nie pożałować. A dobrze jak jest osoba która ogarnia aparat i może porobić super zdjęcia :) całkiem za darmo :) np. Połówka.. - no ok,nie całkiem za darmo :) niech będzie za buziaka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 10:59

K_A_M_A lubi tę wiadomość

• Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maseczka ale będziecie mieć piękny zbiór zdjeć:-)

atdci09kamv7205a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaa91 wrote:
    Maseczka ale będziecie mieć piękny zbiór zdjeć:-)

trochę mam tych zdjęć..:) i zdjęć sweet foci też haha :) ale wkońcu to frajda by zatrzymać chociaż na fotografii wspomnienia...
    nie mogę tylko zebrać się do tego żeby zakupić jakiś fajny album i wywołać zdjęcia

• Ewi25 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zdjęcia wywołuje na bieżąco bo uwielbiam oglądać albumy :) nie ma to jak wziąść papier do ręki i wspominac a nie tak na laptopie

Majeczka2014, karolcia:)))), afrykanka lubią tę wiadomość

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka sliczne zdjecia :)
    Mnie moj T wczoraj dorwal i tez mi pstrykal foty :) w koncu sie zmobilizowal bo przeciez nowy aparat kupil ze wzgledu na ciaze wlasnie :P
    On dopiero raczkuje w temacie ale niektore wyszly naprawde pieknie :)

I osobiscie tez uwielbiam zdjecia w albumie :)

Majeczka2014 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jak nie będę już mieć co robić na końcówce samej ciąży to wezmę się za wywołanie :) trochę zdjęć pewnie jeszcze dojdzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomyślcie co to będzie jak nasze maluszki urodzą :) Mój T komentuje to tak " Ja już naszej Małej współczuję " :) lubię robić zdjęcia, kocham to i z aparatem mogę wszędzie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z Was ma /miała siarę z piersi??? Dzisiaj zauważyłam w łazience zeschnięte coś na brodawce, o kolorze jasnym,białym, "kruszyło" mi się, że tak to określę, tak jakby zeschnięte? Zastanawiam się czy to to czy po prostu skóra mi się jakoś złuszczyła na brodawce

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    Dziewczyny, czy któraś z Was ma /miała siarę z piersi??? Dzisiaj zauważyłam w łazience zeschnięte coś na brodawce, o kolorze jasnym,białym, "kruszyło" mi się, że tak to określę, tak jakby zeschnięte? Zastanawiam się czy to to czy po prostu skóra mi się jakoś złuszczyła na brodawce

Ja jak się w nocy budzę na siusiu to czasem mam mokre klejące plamy, to potem zasycha ale u mnie nie jest białe tylko raczej żółtawe

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    Ja jak się w nocy budzę na siusiu to czasem mam mokre klejące plamy, to potem zasycha ale u mnie nie jest białe tylko raczej żółtawe

no takie żółtawo-białe. Tyle, że plam żadnych nie zauważyłam :) ostatnio przez te upały to w łóżku zasypiałam prawie nago ;)

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja raz wstalam z koszulka w zaschnietej zoltej plamie :) i tylko z prawej strony :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    no takie żółtawo-białe. Tyle, że plam żadnych nie zauważyłam :) ostatnio przez te upały to w łóżku zasypiałam prawie nago ;)

No właśnie a ja ostatnio miałam pecha, bo jak zawsze zakładam choćby koszulkę i gatki to założyłam tylko właśnie gacie i stanik taki elastyczny bo taki był skwar i miałam już iść spać ale wyszłam na korytarz po ładowarkę i pech chciał że wlazł szwagier... Matko, aż podskoczyłam i puściłam buraka i myk do pokoju :D

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    No właśnie a ja ostatnio miałam pecha, bo jak zawsze zakładam choćby koszulkę i gatki to założyłam tylko właśnie gacie i stanik taki elastyczny bo taki był skwar i miałam już iść spać ale wyszłam na korytarz po ładowarkę i pech chciał że wlazł szwagier... Matko, aż podskoczyłam i puściłam buraka i myk do pokoju :D

też bym spaliła hehe :)
    na szczęście ja z rana jestem sama i do popołudnia (jeśli oczywiście nikt nie zapuka/zadzwoni do drzwi) chodzę sobie w samych gaciach ;)

K_A_M_A lubi tę wiadomość

• Diabla85 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    Ja też takie mam, ale żadnych plam na ubraniach nie zauważyłam.

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
‹‹ 1086 1087 1088 1089 1090 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ