Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry kobietki
Ja wczoraj byłam u endo i jest idealnie więc nadal Euthyrox50 braćPóżniej spotkaliśmy się ze znajomymi i poszliśmy na kolację a później do pubu na piwko, tzn. oni poszli na piwko a ja opędzlowałam 2 soki pomarańczowe
Ale mina piwoszy w pubie bezcenna jak weszła taka ciężarówa
Umówiliśmy się również na sesję brzuszkową. Nasza koleżanka jest fotografem i powiedziała, że zrobi nam ją za darmo w ramach prezentu! Sesja w przyszłym tygodniu. Musimy wyczaić ładną pogodę, bo chcemy też zdjęcia w plenerze zrobić. A Wy planujecie taką sesyjkę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 10:38
Majeczka2014, Karolaaa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDiabla85 wrote:Dzień dobry kobietki
Ja wczoraj byłam u endo i jest idealnie więc nadal Euthyrox50 braćPóżniej spotkaliśmy się ze znajomymi i poszliśmy na kolację a później do pubu na piwko, tzn. oni poszli na piwko a ja opędzlowałam 2 soki pomarańczowe
Ale mina piwoszy w pubie bezcenna jak weszła taka ciężarówa
Umówiliśmy się również na sesję brzuszkową. Nasza koleżanka jest fotografem i powiedziała, że zrobi nam ją za darmo w ramach prezentu! Sesja w przyszłym tygodniu. Musimy wyczaić ładną pogodę, bo chcemy też zdjęcia w plenerze zrobić. A Wy planujecie taką sesyjkę?
taka sesyjka to swietny pomysłmi robi zdjęcia mój T i jestem zadowolona
mogę się pochwalić jednym, może dwoma zdjęciami -
nick nieaktualny
-
Mi tez znajoma zaproponowala sesje brzuszkowa bo Jej Maz jest fotografem ale.do dnia dzisiejszego jest cisza na ten temat wiec sie nie nastawiam.. a jak patrzylam to u Nas takie sesje od 200 zl w zwyz kosztuja a niestety na chwile obecna nie mamy takiej wolnej kasiorki
moze tez Meza zabiore gdzies w fajne miejsce i mi zdjecia porobi
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualnyniektóre koszty sesji są wielkie. A wiadomo, że muszą się podobać. Z jednej strony to pamiątka i człowiek może pomyśleć sobie, żeby nie pożałować. A dobrze jak jest osoba która ogarnia aparat i może porobić super zdjęcia
całkiem za darmo
np. Połówka.. - no ok,nie całkiem za darmo
niech będzie za buziaka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 10:59
K_A_M_A lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolaaa91 wrote:Maseczka ale będziecie mieć piękny zbiór zdjeć
trochę mam tych zdjęć..i zdjęć sweet foci też haha
ale wkońcu to frajda by zatrzymać chociaż na fotografii wspomnienia...
nie mogę tylko zebrać się do tego żeby zakupić jakiś fajny album i wywołać zdjęcia -
Majeczka sliczne zdjecia
Mnie moj T wczoraj dorwal i tez mi pstrykal fotyw koncu sie zmobilizowal bo przeciez nowy aparat kupil ze wzgledu na ciaze wlasnie
On dopiero raczkuje w temacie ale niektore wyszly naprawde pieknie
I osobiscie tez uwielbiam zdjecia w albumieMajeczka2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, czy któraś z Was ma /miała siarę z piersi??? Dzisiaj zauważyłam w łazience zeschnięte coś na brodawce, o kolorze jasnym,białym, "kruszyło" mi się, że tak to określę, tak jakby zeschnięte? Zastanawiam się czy to to czy po prostu skóra mi się jakoś złuszczyła na brodawce
-
Majeczka2014 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was ma /miała siarę z piersi??? Dzisiaj zauważyłam w łazience zeschnięte coś na brodawce, o kolorze jasnym,białym, "kruszyło" mi się, że tak to określę, tak jakby zeschnięte? Zastanawiam się czy to to czy po prostu skóra mi się jakoś złuszczyła na brodawce
Ja jak się w nocy budzę na siusiu to czasem mam mokre klejące plamy, to potem zasycha ale u mnie nie jest białe tylko raczej żółtawe -
nick nieaktualnyK_A_M_A wrote:Ja jak się w nocy budzę na siusiu to czasem mam mokre klejące plamy, to potem zasycha ale u mnie nie jest białe tylko raczej żółtawe
no takie żółtawo-białe. Tyle, że plam żadnych nie zauważyłamostatnio przez te upały to w łóżku zasypiałam prawie nago
-
Majeczka2014 wrote:no takie żółtawo-białe. Tyle, że plam żadnych nie zauważyłam
ostatnio przez te upały to w łóżku zasypiałam prawie nago
No właśnie a ja ostatnio miałam pecha, bo jak zawsze zakładam choćby koszulkę i gatki to założyłam tylko właśnie gacie i stanik taki elastyczny bo taki był skwar i miałam już iść spać ale wyszłam na korytarz po ładowarkę i pech chciał że wlazł szwagier... Matko, aż podskoczyłam i puściłam buraka i myk do pokoju -
nick nieaktualnyK_A_M_A wrote:No właśnie a ja ostatnio miałam pecha, bo jak zawsze zakładam choćby koszulkę i gatki to założyłam tylko właśnie gacie i stanik taki elastyczny bo taki był skwar i miałam już iść spać ale wyszłam na korytarz po ładowarkę i pech chciał że wlazł szwagier... Matko, aż podskoczyłam i puściłam buraka i myk do pokoju
też bym spaliła hehe
na szczęście ja z rana jestem sama i do popołudnia (jeśli oczywiście nikt nie zapuka/zadzwoni do drzwi) chodzę sobie w samych gaciachK_A_M_A lubi tę wiadomość
-
Majeczka2014 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was ma /miała siarę z piersi??? Dzisiaj zauważyłam w łazience zeschnięte coś na brodawce, o kolorze jasnym,białym, "kruszyło" mi się, że tak to określę, tak jakby zeschnięte? Zastanawiam się czy to to czy po prostu skóra mi się jakoś złuszczyła na brodawce