Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolaaa91 wrote:A w ogole to dzień dobry!
Witam się w 32 tygodniu, to już 8 miesiąc czy jeszcze nie ? Później wrzucę naszą focie, wczoraj mierzyłam brzuszek i mam 95 cm
przeraziła mnie informacja o tym, że mały może przybierac nawet 500 gram tygodniowo! Matko, gdzie on się tam zmieści
Foteczka obowiazkowo
I mnie Kobieto nie przerazaj tymi 500gUrodze 5 kg kloca jak tak dalej pojdzie
No dobra, to zycze Wam super dnia w swietnej formie, a ja sie tocze pozwiedzac Gdanska starowkeModlcie sie, zebym dala rade wrocic
Muuuuua :*
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDiabla85 wrote:Kochane mam pytanko, jaki krem do twarzy na dwór kupiłyście dla swoich maluchów? Bo cały czas nie mogę się zdecydować na jakiś konkretny.
ja będę kupować krem Nivea baby na każdą pogodęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 12:24
Gosia19 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam to samo co Majeczka2014 (nivea na każdą pogodę)
Inne może i mają lepszy skład, ale są takie, że trzeba czekać aż się z dzieckiem wyjdzie na pole, bo dłużej się wchłaniają.
A z piersi na pewno siara leciJa mam posklejane już chyba od 5 miesiąca, na szczęście plam nigdzie nie ma
Kurcze, zasnęłam o 8, a o 8.10 córka mnie obudziła... Na szczęście puściłam jej MyLittlePony i mogłam się przespać do 9.40Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 12:35
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry mamusie
Madiiii - ja mam właśnie taki bujaczek jak Tobie się podoba, dorwałam go na olx.pl za 100zł - jak nówka jeszcze z kartonem, może warto Tobie też poszukać? A generalnie jest superowy, już nie mogę się doczekać aż posadzę w nim Marcela
Diabla - my na sesję brzuszkową umawiamy się na pierwszy tydzień sierpnia, będzie nam ją robił nasz fotograf ze ślubu, płacimy mu 200zł ale napstryka nam zdjęć do oporuA że sesja będzie u nas w ogrodzie + w domu to mam nadzieję będziemy się czuć swobodnie - u siebie i ze znajomym fotografem
Majeczka2014 lubi tę wiadomość
-
Ja mam ten sam co Paula i zastanawiam sie czy wlasnie jakiegos nie dokupic bo u Nas moze byc jeszcze cieplo.. ale to juz bedzie mozna dokupic jak Maly bedzie na swiecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 12:47
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualnya słyszałyście coś o produktach Tesco loves baby??? W konkursie majowym udało mi się wygrać nagrodę główną. Niedawno przyszła paczka z produktami z tej firmy. 1 paczka pampersów (4), chusteczek nawilązających (różne rodzaje), no i produkty typu szampon, mleczko do ciała, posypka na pupę, i inne. Już nie pamiętam dokładnie co konkretnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 12:52
-
nick nieaktualnyverynice wrote:Dzień dobry mamusie
Madiiii - ja mam właśnie taki bujaczek jak Tobie się podoba, dorwałam go na olx.pl za 100zł - jak nówka jeszcze z kartonem, może warto Tobie też poszukać? A generalnie jest superowy, już nie mogę się doczekać aż posadzę w nim Marcela
Diabla - my na sesję brzuszkową umawiamy się na pierwszy tydzień sierpnia, będzie nam ją robił nasz fotograf ze ślubu, płacimy mu 200zł ale napstryka nam zdjęć do oporuA że sesja będzie u nas w ogrodzie + w domu to mam nadzieję będziemy się czuć swobodnie - u siebie i ze znajomym fotografem
fajnie, fajnieverynice lubi tę wiadomość
-
K_A_M_A wrote:Ja jak się w nocy budzę na siusiu to czasem mam mokre klejące plamy, to potem zasycha ale u mnie nie jest białe tylko raczej żółtawe
K_A_M_A lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
mam nadzieje, że się wyspałyście i dzionek w piątkowe popołudnie powoli zwiastujące weekend mija wam przyjemnie z małymi rozrabiakami pod sercem
madiiiii wrote:Hehe, chyba każda z nas chciałaby taki poródMoże i nie są one częste, ale lepiej myśleć pozytywnie i mieć nadzieję
A ostatnio wyczytałam, że bardzo pomocne jest robienie przysiadów w rozkroku, które przygotowują miednicę i wzmacniają uda. Także ja je od dzisiaj dołączam do Kegli
BlackLuna, jak tam dieta?
ani nie mówdieta jak dieta na razie jak pisałam robię ja sama po swojemu bo wypis z wynikami badan który mi jest potrzebny do diabetyka, żeby mogła mnie przyjąć na nfz, bo prywatnie to oczywiście nie ma problemu tylko płac dostane dopiero we wtorek bo wcześniej się nie da
-
Ja tez ostatnio zauważyłam takie żółtawe plamki na białym biustonoszu:-) także spoko nie martwcie sie
A to my w 32 tygodniu:-) tak na szybko zanim zjechalam winda na dół zeby nikt nie złapał mnie na pstrykaniu sobie fot
Ewi25, Gosia19, verynice, Paula55, Majeczka2014, K_A_M_A, Kaarolina, kark, afrykanka, Diabla85, JagoodkaK, karolcia:)))), Tysia87, betinka, Zaczarowana, ofcooo, nenka lubią tę wiadomość