X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zauważyłam że jak obejmuje poduszkę jak śpię to tego nie mam, ale bez jakoś się tak zwijam i chyba ściskam te bimbały i dlatego leci na koszulki ;) Heh, mam swoją teorię :P

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    Ja zauważyłam że jak obejmuje poduszkę jak śpię to tego nie mam, ale bez jakoś się tak zwijam i chyba ściskam te bimbały i dlatego leci na koszulki ;) Heh, mam swoją teorię :P

no ciekawa jestem czy to TO :)

• betinka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaa91 wrote:
    A w ogole to dzień dobry! :-) Witam się w 32 tygodniu, to już 8 miesiąc czy jeszcze nie ? Później wrzucę naszą focie, wczoraj mierzyłam brzuszek i mam 95 cm :-) przeraziła mnie informacja o tym, że mały może przybierac nawet 500 gram tygodniowo! Matko, gdzie on się tam zmieści :-)

Foteczka obowiazkowo :)
    I mnie Kobieto nie przerazaj tymi 500g :/ Urodze 5 kg kloca jak tak dalej pojdzie :/

No dobra, to zycze Wam super dnia w swietnej formie, a ja sie tocze pozwiedzac Gdanska starowke :) Modlcie sie, zebym dala rade wrocic :D Muuuuua :*

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi właśnie z tej drugiej (prawej) zaczęło cieknąć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betinka miłego zwiedzania ci życzę :P

betinka lubi tę wiadomość

• Diabla85 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane mam pytanko, jaki krem do twarzy na dwór kupiłyście dla swoich maluchów? Bo cały czas nie mogę się zdecydować na jakiś konkretny.

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla85 wrote:
    Kochane mam pytanko, jaki krem do twarzy na dwór kupiłyście dla swoich maluchów? Bo cały czas nie mogę się zdecydować na jakiś konkretny.

ja będę kupować krem Nivea baby na każdą pogodę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 12:24

Gosia19 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam to samo co Majeczka2014 (nivea na każdą pogodę) :)
    Inne może i mają lepszy skład, ale są takie, że trzeba czekać aż się z dzieckiem wyjdzie na pole, bo dłużej się wchłaniają.

A z piersi na pewno siara leci ;) Ja mam posklejane już chyba od 5 miesiąca, na szczęście plam nigdzie nie ma :P

Kurcze, zasnęłam o 8, a o 8.10 córka mnie obudziła... Na szczęście puściłam jej MyLittlePony i mogłam się przespać do 9.40 :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 12:35

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poki co mam krem na wiatr i zimno z babydream bo u nas we wrzesniu lata juz nie bedzie :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krem nivea baby na każdą pogodę ma dobre opinie :) tak samo jak produkty z babydream

Paula55 lubi tę wiadomość

• verynice Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry mamusie ;)

Madiiii - ja mam właśnie taki bujaczek jak Tobie się podoba, dorwałam go na olx.pl za 100zł - jak nówka jeszcze z kartonem, może warto Tobie też poszukać? A generalnie jest superowy, już nie mogę się doczekać aż posadzę w nim Marcela :)

Diabla - my na sesję brzuszkową umawiamy się na pierwszy tydzień sierpnia, będzie nam ją robił nasz fotograf ze ślubu, płacimy mu 200zł ale napstryka nam zdjęć do oporu ;) A że sesja będzie u nas w ogrodzie + w domu to mam nadzieję będziemy się czuć swobodnie - u siebie i ze znajomym fotografem :)

Majeczka2014 lubi tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ten sam co Paula i zastanawiam sie czy wlasnie jakiegos nie dokupic bo u Nas moze byc jeszcze cieplo.. ale to juz bedzie mozna dokupic jak Maly bedzie na swiecie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 12:47

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie karolinko :)
    We wrzesniu juz roznie bywa :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a słyszałyście coś o produktach Tesco loves baby??? W konkursie majowym udało mi się wygrać nagrodę główną. Niedawno przyszła paczka z produktami z tej firmy. 1 paczka pampersów (4), chusteczek nawilązających (różne rodzaje), no i produkty typu szampon, mleczko do ciała, posypka na pupę, i inne. Już nie pamiętam dokładnie co konkretnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 12:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    verynice wrote:
    Dzień dobry mamusie ;)

Madiiii - ja mam właśnie taki bujaczek jak Tobie się podoba, dorwałam go na olx.pl za 100zł - jak nówka jeszcze z kartonem, może warto Tobie też poszukać? A generalnie jest superowy, już nie mogę się doczekać aż posadzę w nim Marcela :)

Diabla - my na sesję brzuszkową umawiamy się na pierwszy tydzień sierpnia, będzie nam ją robił nasz fotograf ze ślubu, płacimy mu 200zł ale napstryka nam zdjęć do oporu ;) A że sesja będzie u nas w ogrodzie + w domu to mam nadzieję będziemy się czuć swobodnie - u siebie i ze znajomym fotografem :)

fajnie, fajnie :)

verynice lubi tę wiadomość

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla85 wrote:

ja mam hipp na wiatr i niepogodę

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    Ja jak się w nocy budzę na siusiu to czasem mam mokre klejące plamy, to potem zasycha ale u mnie nie jest białe tylko raczej żółtawe
    ja też mam żółtawe i już myślałam, że to jakieś zapalenie, bo tylko z jednej. Ale jak Ty też masz to już jestem spokojna :P

K_A_M_A lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • BlackLuna Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :P

mam nadzieje, że się wyspałyście i dzionek w piątkowe popołudnie powoli zwiastujące weekend mija wam przyjemnie z małymi rozrabiakami pod sercem :)
    madiiiii wrote:
    Hehe, chyba każda z nas chciałaby taki poród :) Może i nie są one częste, ale lepiej myśleć pozytywnie i mieć nadzieję ;)
    A ostatnio wyczytałam, że bardzo pomocne jest robienie przysiadów w rozkroku, które przygotowują miednicę i wzmacniają uda. Także ja je od dzisiaj dołączam do Kegli :)
    BlackLuna, jak tam dieta? :)

ani nie mów :/ dieta jak dieta na razie jak pisałam robię ja sama po swojemu bo wypis z wynikami badan który mi jest potrzebny do diabetyka, żeby mogła mnie przyjąć na nfz, bo prywatnie to oczywiście nie ma problemu tylko płac dostane dopiero we wtorek bo wcześniej się nie da :/

yn10zjeku.png
    1a75ojqh9.png
    21.08.13 [*] nasz aniołek
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrnęłam do końca, witam się i znikam dalej kucharzyć i sprzątać :) miłego dnia :)

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez ostatnio zauważyłam takie żółtawe plamki na białym biustonoszu:-) także spoko nie martwcie sie :-)

A to my w 32 tygodniu:-) tak na szybko zanim zjechalam winda na dół zeby nikt nie złapał mnie na pstrykaniu sobie fot :-)

x1ascm.jpg

Ewi25, Gosia19, verynice, Paula55, Majeczka2014, K_A_M_A, Kaarolina, kark, afrykanka, Diabla85, JagoodkaK, karolcia:)))), Tysia87, betinka, Zaczarowana, ofcooo, nenka lubią tę wiadomość

atdci09kamv7205a.png
‹‹ 1087 1088 1089 1090 1091 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ