X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaczenie mleka ze sliwkami to chyba nie jest dobry pomysl...

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:
    Ajjjjjjjjjj, meczyyyyyyyyyyyyk! Nie mam radlera, nie mam chipsów :( Mam borówki amerykańskie i ogórki małosolne. O!

BRASIIIIIIIIIIIIIIL!

A ja mam bavarie :) i ciastka haha. Niech dupsko rosnie a co :)
    Ale z ogorami dalas czadu :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    Polaczenie mleka ze sliwkami to chyba nie jest dobry pomysl...

no niezły mix :) moze byc wizyta w wc ;)

• hela Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betinka moim zdaniem twoj brzusio wyglada duuuuzo lepiej niz wczesniej :) jakis gladszy, i faktycznie jakby sie podniosl! oj ewidentnie coraz lepiej wygladasz! :)

a mi sie pojebalo ze dzis final, hehe uciekl mi mecz o 3 miejsce! :)
    piwko schlodzone, kupilam moja ulubiona bavarie jablkowa :) no to ogladamy! :)

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam bavarie malinowo wisniowa :)
    Haha Hela przespala mecz :P
    I niech ktos powie ze kobita w ciazy ma gorzej bo piwa nie moze wypic!!! :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj u nasw domu goraco :)
    Ja kibicuje Brazylii a misiek Holandi :)
    I po karnym mowi do brzucha:
    Tiago przybij piatke za gola!!
    A ja mowie: nie nie Tiago kibicuje z mama poki co :P

kark, betinka lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Ja mam bavarie malinowo wisniowa :)
    Haha Hela przespala mecz :P
    I niech ktos powie ze kobita w ciazy ma gorzej bo piwa nie moze wypic!!! :)

a gdzie ta bavarie kupujecie:) bo juz kilka razy wspominalyscie tutaj na tym forum,ze pyszna :) redler mi się już chyba przepił :) dziś wypiłam, w sumie nie dawno i jakoś tak dziwnie po nim mi się już zrobiło.
    A malinowe, czy jablkowe moze byc pyszne!

• hela Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj zrobilam 17 sloikow ogorkow, a to jeszcze nie koniec :) zapasy na zime robie :D kocham ogorasy!!!

Majeczka2014, Paula55, Karolaaa91 lubią tę wiadomość

64xp62y.png
  • hela Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka ja kupilam teraz w intermarche ;) zawsze jak szukam cos czego nigdzie nie ma to jest wlasnie tam ;)

64xp62y.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela wrote:
    ja dzisiaj zrobilam 17 sloikow ogorkow, a to jeszcze nie koniec :) zapasy na zime robie :D kocham ogorasy!!!

to ja poprosze malosolnych kilka słoików :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela wrote:
    Majeczka ja kupilam teraz w intermarche ;) zawsze jak szukam cos czego nigdzie nie ma to jest wlasnie tam ;)

kurcze, nie mam intermarche..U mnie w poblizu to tylko biedronki, kaufland, tesco - z takich większych marketów

• martusia86 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie żebym się cieszyła że macie celulit ale miło że nie jestem z tym problemem sama :) za to właśnie lubię te forum zawsze można się wyżalić a Wy zrozumiecie i pocieszycie :* :*

Do dziewczyn które brały duphaston jakgo brałyście bo mi lekarz kazał 2 razy 2 tab. a to jak dla mnie trochę duża dawka

Paula55 lubi tę wiadomość

relgh3715xtq0i4d.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kupilam w tesco w uk :) moge podeslac jak chcesz haha :)
    U nas jest jeszcze inne piwo duuuzo pyszniejsze niz wszystkie co do tej pory pilam.
    Ostatnio na meczu wam wyslalam focie :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia86 wrote:
    Dziewczyny nie żebym się cieszyła że macie celulit ale miło że nie jestem z tym problemem sama :) za to właśnie lubię te forum zawsze można się wyżalić a Wy zrozumiecie i pocieszycie :* :*

Do dziewczyn które brały duphaston jakgo brałyście bo mi lekarz kazał 2 razy 2 tab. a to jak dla mnie trochę duża dawka

Kochana ja tez mam celulit... niestety nic z tym nie zrobię na tą chwilę, chyba się pogodziłam z tym faktem :) został mi też po odchudzaniu + rozstepy - schudłam 30 kg. Nie wyglada to pieknie-fakt ale tez jakos nie mam swira na punkcie skory. Juz chyba bardziej doluja mnie dodatkowe kg i juz martwie czy uda mi sie je zrzucic :)

Duphastonu nie brałam-brałam w 1 trymestrze luteine

• betinka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia86 wrote:

To jakoś tak chyba mega dużo... Ja brałam 2x1. Po nim to dopiero woda się zatrzymuje!!!!!
    Ale mama mnie dzisiaj pocieszyła, że ze mną w ciąży też miała potworny celulit - przeszedł niedługo po porodzie :)

Paula - chyba nasza Brazylia znowu z kretesem przegra :/ Chyba się załamali po ostatniej przegranej, grają jak cioty :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 22:14

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jedynie narazie mogę pocieszyć się fotką :) a jak bede w Tesco to sobie zerkne, a moze gdzies tam czeka na mnie :)

zdrówko!!!

2qlg1fo.jpg

betinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile dziewczyny tyjecie na miesiąc???

• dba Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia86 wrote:

nie bierz tyle, 2x1 wystarczy :) mi kazała zwiększyć dawkę do 3x1 ale i tak biorę 2x1, a jak zapomnę to 1x1 :P

• hela Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia a robilas badania progesteronu czy skad on wzial taka dawke?

pj brazylia to nawet 3 miejsca moze nie miec :/

64xp62y.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już wciagnelam winogrona i truskawki i doprawiam krakersami cebulowymi:-)

Mi położna mówiła ze zaraz po porodzie jest około 6 kilogramów mniej a pozniej w czasie pologu mamy przyspieszony metabolizm i jezeli wytrzymamy i bedziemy sie zdrowo odżywiać to dodatkowo kilogram miesięcznie co razem już daje 12 kg mniej :-) po okresie pologu organizm niby zaczyna kumac ze cos za szybko chudniemy i zwalnia:-)

atdci09kamv7205a.png
‹‹ 1104 1105 1106 1107 1108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ