Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Betinka moim zdaniem twoj brzusio wyglada duuuuzo lepiej niz wczesniej
jakis gladszy, i faktycznie jakby sie podniosl! oj ewidentnie coraz lepiej wygladasz!
a mi sie pojebalo ze dzis final, hehe uciekl mi mecz o 3 miejsce!
piwko schlodzone, kupilam moja ulubiona bavarie jablkowano to ogladamy!
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Ja mam bavarie malinowo wisniowa
Haha Hela przespala mecz
I niech ktos powie ze kobita w ciazy ma gorzej bo piwa nie moze wypic!!!
a gdzie ta bavarie kupujecie:) bo juz kilka razy wspominalyscie tutaj na tym forum,ze pysznaredler mi się już chyba przepił
dziś wypiłam, w sumie nie dawno i jakoś tak dziwnie po nim mi się już zrobiło.
A malinowe, czy jablkowe moze byc pyszne! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie żebym się cieszyła że macie celulit ale miło że nie jestem z tym problemem sama
za to właśnie lubię te forum zawsze można się wyżalić a Wy zrozumiecie i pocieszycie :* :*
Do dziewczyn które brały duphaston jakgo brałyście bo mi lekarz kazał 2 razy 2 tab. a to jak dla mnie trochę duża dawkaPaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartusia86 wrote:Dziewczyny nie żebym się cieszyła że macie celulit ale miło że nie jestem z tym problemem sama
za to właśnie lubię te forum zawsze można się wyżalić a Wy zrozumiecie i pocieszycie :* :*
Do dziewczyn które brały duphaston jakgo brałyście bo mi lekarz kazał 2 razy 2 tab. a to jak dla mnie trochę duża dawka
Kochana ja tez mam celulit... niestety nic z tym nie zrobię na tą chwilę, chyba się pogodziłam z tym faktemzostał mi też po odchudzaniu + rozstepy - schudłam 30 kg. Nie wyglada to pieknie-fakt ale tez jakos nie mam swira na punkcie skory. Juz chyba bardziej doluja mnie dodatkowe kg i juz martwie czy uda mi sie je zrzucic
Duphastonu nie brałam-brałam w 1 trymestrze luteine -
martusia86 wrote:Dziewczyny nie żebym się cieszyła że macie celulit ale miło że nie jestem z tym problemem sama
Do dziewczyn które brały duphaston jakgo brałyście bo mi lekarz kazał 2 razy 2 tab. a to jak dla mnie trochę duża dawka
To jakoś tak chyba mega dużo... Ja brałam 2x1. Po nim to dopiero woda się zatrzymuje!!!!!
Ale mama mnie dzisiaj pocieszyła, że ze mną w ciąży też miała potworny celulit - przeszedł niedługo po porodzie
Paula - chyba nasza Brazylia znowu z kretesem przegraChyba się załamali po ostatniej przegranej, grają jak cioty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 22:14
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
martusia86 wrote:Dziewczyny nie żebym się cieszyła że macie celulit ale miło że nie jestem z tym problemem sama
Do dziewczyn które brały duphaston jakgo brałyście bo mi lekarz kazał 2 razy 2 tab. a to jak dla mnie trochę duża dawkami kazała zwiększyć dawkę do 3x1 ale i tak biorę 2x1, a jak zapomnę to 1x1
-
Ja już wciagnelam winogrona i truskawki i doprawiam krakersami cebulowymi:-)
Mi położna mówiła ze zaraz po porodzie jest około 6 kilogramów mniej a pozniej w czasie pologu mamy przyspieszony metabolizm i jezeli wytrzymamy i bedziemy sie zdrowo odżywiać to dodatkowo kilogram miesięcznie co razem już daje 12 kg mniejpo okresie pologu organizm niby zaczyna kumac ze cos za szybko chudniemy i zwalnia:-)