X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaczenie mleka ze sliwkami to chyba nie jest dobry pomysl...

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:
    Ajjjjjjjjjj, meczyyyyyyyyyyyyk! Nie mam radlera, nie mam chipsów :( Mam borówki amerykańskie i ogórki małosolne. O!

BRASIIIIIIIIIIIIIIL!

A ja mam bavarie :) i ciastka haha. Niech dupsko rosnie a co :)
    Ale z ogorami dalas czadu :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagoodkaK wrote:
    Polaczenie mleka ze sliwkami to chyba nie jest dobry pomysl...

no niezły mix :) moze byc wizyta w wc ;)

• hela Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betinka moim zdaniem twoj brzusio wyglada duuuuzo lepiej niz wczesniej :) jakis gladszy, i faktycznie jakby sie podniosl! oj ewidentnie coraz lepiej wygladasz! :)

a mi sie pojebalo ze dzis final, hehe uciekl mi mecz o 3 miejsce! :)
    piwko schlodzone, kupilam moja ulubiona bavarie jablkowa :) no to ogladamy! :)

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam bavarie malinowo wisniowa :)
    Haha Hela przespala mecz :P
    I niech ktos powie ze kobita w ciazy ma gorzej bo piwa nie moze wypic!!! :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj u nasw domu goraco :)
    Ja kibicuje Brazylii a misiek Holandi :)
    I po karnym mowi do brzucha:
    Tiago przybij piatke za gola!!
    A ja mowie: nie nie Tiago kibicuje z mama poki co :P

kark, betinka lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Ja mam bavarie malinowo wisniowa :)
    Haha Hela przespala mecz :P
    I niech ktos powie ze kobita w ciazy ma gorzej bo piwa nie moze wypic!!! :)

a gdzie ta bavarie kupujecie:) bo juz kilka razy wspominalyscie tutaj na tym forum,ze pyszna :) redler mi się już chyba przepił :) dziś wypiłam, w sumie nie dawno i jakoś tak dziwnie po nim mi się już zrobiło.
    A malinowe, czy jablkowe moze byc pyszne!

• hela Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj zrobilam 17 sloikow ogorkow, a to jeszcze nie koniec :) zapasy na zime robie :D kocham ogorasy!!!

Majeczka2014, Paula55, Karolaaa91 lubią tę wiadomość

64xp62y.png
  • hela Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka ja kupilam teraz w intermarche ;) zawsze jak szukam cos czego nigdzie nie ma to jest wlasnie tam ;)

64xp62y.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela wrote:
    ja dzisiaj zrobilam 17 sloikow ogorkow, a to jeszcze nie koniec :) zapasy na zime robie :D kocham ogorasy!!!

to ja poprosze malosolnych kilka słoików :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela wrote:
    Majeczka ja kupilam teraz w intermarche ;) zawsze jak szukam cos czego nigdzie nie ma to jest wlasnie tam ;)

kurcze, nie mam intermarche..U mnie w poblizu to tylko biedronki, kaufland, tesco - z takich większych marketów

• martusia86 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie żebym się cieszyła że macie celulit ale miło że nie jestem z tym problemem sama :) za to właśnie lubię te forum zawsze można się wyżalić a Wy zrozumiecie i pocieszycie :* :*

Do dziewczyn które brały duphaston jakgo brałyście bo mi lekarz kazał 2 razy 2 tab. a to jak dla mnie trochę duża dawka

Paula55 lubi tę wiadomość

relgh3715xtq0i4d.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kupilam w tesco w uk :) moge podeslac jak chcesz haha :)
    U nas jest jeszcze inne piwo duuuzo pyszniejsze niz wszystkie co do tej pory pilam.
    Ostatnio na meczu wam wyslalam focie :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia86 wrote:
    Dziewczyny nie żebym się cieszyła że macie celulit ale miło że nie jestem z tym problemem sama :) za to właśnie lubię te forum zawsze można się wyżalić a Wy zrozumiecie i pocieszycie :* :*

Do dziewczyn które brały duphaston jakgo brałyście bo mi lekarz kazał 2 razy 2 tab. a to jak dla mnie trochę duża dawka

Kochana ja tez mam celulit... niestety nic z tym nie zrobię na tą chwilę, chyba się pogodziłam z tym faktem :) został mi też po odchudzaniu + rozstepy - schudłam 30 kg. Nie wyglada to pieknie-fakt ale tez jakos nie mam swira na punkcie skory. Juz chyba bardziej doluja mnie dodatkowe kg i juz martwie czy uda mi sie je zrzucic :)

Duphastonu nie brałam-brałam w 1 trymestrze luteine

• betinka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia86 wrote:

To jakoś tak chyba mega dużo... Ja brałam 2x1. Po nim to dopiero woda się zatrzymuje!!!!!
    Ale mama mnie dzisiaj pocieszyła, że ze mną w ciąży też miała potworny celulit - przeszedł niedługo po porodzie :)

Paula - chyba nasza Brazylia znowu z kretesem przegra :/ Chyba się załamali po ostatniej przegranej, grają jak cioty :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 22:14

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jedynie narazie mogę pocieszyć się fotką :) a jak bede w Tesco to sobie zerkne, a moze gdzies tam czeka na mnie :)

zdrówko!!!

2qlg1fo.jpg

betinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile dziewczyny tyjecie na miesiąc???

• dba Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia86 wrote:

nie bierz tyle, 2x1 wystarczy :) mi kazała zwiększyć dawkę do 3x1 ale i tak biorę 2x1, a jak zapomnę to 1x1 :P

• hela Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia a robilas badania progesteronu czy skad on wzial taka dawke?

pj brazylia to nawet 3 miejsca moze nie miec :/

64xp62y.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już wciagnelam winogrona i truskawki i doprawiam krakersami cebulowymi:-)

Mi położna mówiła ze zaraz po porodzie jest około 6 kilogramów mniej a pozniej w czasie pologu mamy przyspieszony metabolizm i jezeli wytrzymamy i bedziemy sie zdrowo odżywiać to dodatkowo kilogram miesięcznie co razem już daje 12 kg mniej :-) po okresie pologu organizm niby zaczyna kumac ze cos za szybko chudniemy i zwalnia:-)

atdci09kamv7205a.png
‹‹ 1104 1105 1106 1107 1108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ