Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Haha betinka jaka schiza
szkoda źe ja nawet nie moge sobie wyobrazic ze was spotykam
Choc podobno stardust po nocach nawiedzam
To czekamy razem z toba na to usg i focisze
Ogladasz mecz dzisiaj???
No jasne, że oglądam! W końcu Brazylia gra
Kurcze, właśnie zrobiłam zdjęcie brzucha, porównałam go z 29 tygodniem i odpadłamAle rośnie!!!
Paula55 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Dzieki dziewczyny, tak myslalam ze gondola musi byc bezpieczna bo przeciez kiedys tylko w niej wozono dzieci
mojego chlopaka siostra ciagle mi cos doradza, wiem ze chce dobrze ale zaczyna mnie to juz denerwowac bo moj chlopak tylko jej slucha! Wczoraj mowila zebym nie kupowala zadnych pieknych kolderek i tych obic do lozeczka bo to zbedny wydatek, J&J jest najlepszy dla skory dziecka, ja nie potrzebuje zadnych specjalnych srodkow do przemywania rany po porodzie bo zwykly zel pod prosznic jest ok, nie widziala nigdy tych majtek jednorazowych po porodzie wiec to tez musi byc zbedne itd itp
Karola widze kolejne ciuszki- swietne! Kurtke czka wymiata.
Tysia siusiak jest wiec nie ma watpliwosci
Jagodka co za slodziaczek, kocham takie fotki
Verynice brzuszek rosnieeefajne takie bialo-czarne zdjecia
JagoodkaK, Tysia87 lubią tę wiadomość
-
Neluś koleżanka kiedy rodziła? bo trochę zacofana
lepiej nie słuchać takich "dobrych rad"
ja też co chwile słyszę wypowiedzi głupio-mądrych co jest najlepsze!
sama sie dowiem co najlepsze dla mojego maleństwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 21:22
-
Rodzila w USA w Seattle 4 i 2 lata temu
ona jest ogolnie mega kochana, wiem ze chce dobrze bo wie ze ja tutaj jestem sama, ja na jej uwagi patrze z przymruzeniem oka ale moj chlopak jej slucha... wiadomo jak to starszej siostry i w tym caly problem
jak mu powiem ze ona gada glupoty to sie obrazi :p
-
No dobra, to wjeżdża mój bęben. Właśnie zmierzyłam - 104cm!!! Niedługo mi centymetra braknie!
kark, Paula55, Nelus, Majeczka2014, JagoodkaK, nenka, Karolaaa91, afrykanka, stardust87, Ewi25, anulka81, doti77 lubią tę wiadomość
Tysia87 wrote:[IMG]http://i57.tinypic.com/2uo2x45.jpg[/IMG Nelus tu jest zdjęcie z 3d armatki, więc i ja i lekarz jesteśmy pewni.tylko mój prowadzący uważa, że dziewczynka.ale nie wyprowadzam go z błędu, bo jest święcie przekonany, że jest najlepszym ginekologiem w łódzkim. Nawet nie w łódzkim, w calej Polsce:-)[/img]
Tysia87 lubi tę wiadomość
-
Babeczki ja pisalam klka str wczesniej jak obiektywnie w miare zmierzyc brzuszek...
bo takie mierzenie jak my mierzymy nic nie daje bo jedna ma wiecej w boczkach a inna mniej
Tylko na lezaco mierzac ma sie obiektywny obraz mierzac od wysokosci macicy do kosci lonowejbo wtedy mierzy sie sam brzus a nie tluszczyk
To tak w kwestji informacyjnej
Nelus nie przejmuj sie bo ona chce dobrzewiesz co kraj to inaczej jest
Nasze mamy nie mialy polowy tych rzeczy co my teraz kupujemy i tez nas jakos odchowalykark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaa radzila mi tez co jesc i co jest zakazane to w duchu sie zaczelam smiac! Nie wolno jesc ryb, fety, mozarelli i innych "miekkich serow" no i bron boze suszone owoce. Myslalam ze ma na mysli cukier w nich zawarty ale ona cos tam mowila ze to prowadzi to przedwczesnych skurczy yyy no i kawa w ciazy to tak jak alkohol dla niej
a ja zawsze mala kawke mrozona pije jak jest goraco to patrzy na mnie jak na wariatke
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Babeczki ja pisalam klka str wczesniej jak obiektywnie w miare zmierzyc brzuszek...
bo takie mierzenie jak my mierzymy nic nie daje bo jedna ma wiecej w boczkach a inna mniej
Tylko na lezaco mierzac ma sie obiektywny obraz mierzac od wysokosci macicy do kosci lonowejbo wtedy mierzy sie sam brzus a nie tluszczyk
To tak w kwestji informacyjnej? Albo na jakieś stronie internetowej to jest
?
I do którego miejsca mierzysz kość łonową? Powiedzmy pośrodku czy do najwcześniejszego czy najdalszego miejsca, bo mam wrażenie, że moja się ciągnie przy skórze przez kilka cm
Zaintrygował mnie ten sposób i chciałabym zobaczyć jak mi to wychodzi -
nick nieaktualnyNelus wrote:no i kawa w ciazy to tak jak alkohol dla niej
a ja zawsze mala kawke mrozona pije jak jest goraco to patrzy na mnie jak na wariatke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 21:37
-
Myślisz Paula, że to kwestia tego, że się podniósł? Może i racja. Chociaz i tak mi sie wydaje, że jest większy.
A moje mierzenie w obwodzie to tylko info dla mnie, że faktycznie rośnie, skoro zaczynałam z 63 cm, a już 104Wiem, że to nie jest 'profesjonalny' pomiar, tylko poglądowy
Neluś, a te rady wpuszczaj jednym uchem i wypuszczaj drugimTy wiesz sama instynktownie, co jest najlepsze dla Ciebie i bobaska
Kark moja polozna mierzy chyba do miejsca gdzie kosc lonowa sie zaczyna. Ale jak zmierzysz cm dalej to tez bedzie
No i ona zawsze spr od gory gdzie macica sie zaczyna
A ta tabelke nie wiem czy gdzies na necie sie znajdzie bo ona mi to drukowala wpisujac moje indywidualne dane do kompa. Tam jej to samo narysowalo caly wykres a ona tylko zaznaczala to co zmierzyla i wyszlo mi ponad norme
Zaraz wam pokaze jak to wyglada