Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula jej chodzilo o to ze dziecko jest nie przypiete pasami I ze podczas spaceru bedzie latac po calym wozku.... I zaczelam sie zastanawiac czy ona nie ma racji?
fakt jest taki ze tutaj gondoli uzywa sie tylko do Spania w domu I ona nie przywykla do jej widoku na spacerze
-
Cześć dziewczyny
Piękne macie brzuszki i ciuszki cudne
Staram się czytać Was na bieżąco ale jakoś czasu mi brak na pisanie. Mój mąż jeszcze tydzień będzie w Polsce i potem wraca a ja zostaję dłużej. Czas tak szybko płynie, jak patrzę na mojego chrześniaka to widzę jakie postępy robi lada moment będzie chodziłSynek bratowej też się szybko zmienia już taki kumaty jest
Mam już dwa kartony ciuszków do szwagierki,na bieżąco robię zakupy kosmetyczne i takie pierdoły dla bobasa także zbiera się tego
Ale zdjęcia to dopiero w Szwecji zrobię po praniu i prasowaniu
Ławice mamy zalane teraz wszystko schnie i czeka na dalszy ciąg
A tak poza tym strasznie nerwowa się zrobiłam ostatnio, zwłaszcza mój mężuś kochany mnie denerwuje czasem mam ochotę go kroić i solić i oprócz tego że puchnę jak są upały to mam się rewelacyjnie
Zmykam bo już na mnie czekają, aha odkąd przyjechaliśmy to mój mąż z moim tatą i braćmi nic tylko wieczorami drinkują i nawet nie wiecie jakie mają okazje do świętowania, codziennie inna i równie ważna
Pozdrawiam Was babeczkiPaula55, karolcia:)))), betinka, Karolaaa91 lubią tę wiadomość
-
[IMG]http://i57.tinypic.com/2uo2x45.jpg[/IMG Nelus tu jest zdjęcie z 3d armatki, więc i ja i lekarz jesteśmy pewni.tylko mój prowadzący uważa, że dziewczynka.ale nie wyprowadzam go z błędu, bo jest święcie przekonany, że jest najlepszym ginekologiem w łódzkim. Nawet nie w łódzkim, w calej Polsce:-)[/img]https://www.maluchy.pl/li-69041.png
-
Tysia87 wrote:[IMG]http://i57.tinypic.com/2uo2x45.jpg[/IMG Nelus tu jest zdjęcie z 3d armatki, więc i ja i lekarz jesteśmy pewni.tylko mój prowadzący uważa, że dziewczynka.ale nie wyprowadzam go z błędu, bo jest święcie przekonany, że jest najlepszym ginekologiem w łódzkim. Nawet nie w łódzkim, w calej Polsce:-)[/img]
Armatka jak nic!!! -
nick nieaktualnyja tez slyszalam od wielu osob, ze jest nie zdrowo wozic dziecko dluzej niz 2h w nosidelku.Kazdy/a z nas wywozila tylek w gondoli jak jeszcze nikt z naszych rodzicow o nosidelkach nie slyszal(przynajmniej moi rodzice nie mieli), wiec ja tez zamierzam uzywac go tylko w samochodzie.Nawet wozek kupujemy 2w1 bo nosidelko dostalam w spadku nie jest pierwszej nowosci, ale nie bedzie uzywane czesto wiec moze byc:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 20:08
-
Karola no tak... Nagadalysmy ci o ubrankach i teraz napadasz na te biedne sklepy haha
Ale ciuszki super! Szczegolnie bluza i bodziak al'a koszulka polo
Verynice no pileczka jak marzenie!!! A piesiu cudo slodkie!!!
Nelus nie ma mozliwos i zeby dziecko w gondoli latalonie jedno dziecko wozilam mysza i przeciez nie rzuca sie wozkiem na prawo i lewo
tym bardziej jak masz skretne kola
wiec naprawde sie nie boj
A fotelik... To naprawde nie jest zdrowe dla tak wiotkiego kregoslupka,..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 20:21
karolcia:)))), afrykanka, Nelus lubią tę wiadomość
-
verynice wrote:Armatka jak nic!!!
No nawet my amatorki widzimy armatkę, ale teraz jak mi powie, że dziewczynka to chyba mi pokaże to zdjęcie. Z pewnością strzeli focha jak to mogłam iść gdzie indziej, ale mam to gdzieś.
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Nadrobione na szybkości
Brzuszki piękne! Dzidziusie też
Tysia - pisiorek jak wół no! Nawet dziecko by potwierdziło!
Ale Wam fajnie, dziewczyny, że się spotkałyście!!! Ja miałam nad morzem jakąś ostrą fazę, bo co zobaczyłam brzuch, to był od razu scan twarzy, czy nie przypadkiem któraś z WasPod koniec nawet mój mąż przejął moją fazę i mnie pytał, czy to nie koleżanka z belly
Karola, ciuszki superowe! Najważniejsze, że bodziaczki kopertoweA mój nr 1 to bodziak polo i kurteczka, booooskie!
Neluś, z gondolą aż mnie zatkało - pierwszy raz słyszę opinię, żeby była szkodliwa, czy niebezpieczna. Wszyscy mówią, że nosidełko to opcja na MAX 2h i powinna być używana tylko do przejazdów samochodem i to z przerwami, że co 2h trzeba wyjąć dziecko, żeby odpoczęło. W gondoli nie ma pasów, bo dziecko nie ma opcji wypaść! Kiedy już jest zdolne samo siedzieć i jest na tyle silne, żeby się podciągać, to się je przesadza w spacerówkę na półleżąco/leżąco i tam przypina pasami.
Kuuuurrrrcze, ale Wam zazdroszczę tych usg. Ten głupi pisior Nita nawet przez sekundę nie pokazał nam buzi Mateusza. Ale na szczęście w piątek mamy mega usg u mojego mistrzowskiego lekarza, więc synuś będzie obejrzany i nagrany na wszystkie strony
Swoją drogą - ale mały dzisiaj jest aktywny! Całą drogę się przewalał, zapierał o żebra i przeciągał, cisnąć mój umordowany przez tyle godzin jazdy pęcherz. Brzuch mi lata, jakby chciał z niego wypełznąć obcy!Karolaaa91, Tysia87, Nelus lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Kurcze póki co to wszystko mam z h&m, czekam jeszcze na rzeczy ze smyka i narazie do porodu chyba już z ubranek nic nie kupuje- no może jeszcze pajacyki spróbuje kupic, choć nie jestem do nich przekonana
verynice wrote:Karola - widzę że na H&M napadłaśŚwietne ubranka, mały będzie miał klasę
-
Żebyście wiedziały to wszystko wasza wina, mój mąż mowi do mnie w h&m po co tyle tego kupuje (a nie widział jeszcze zamówienia ze smyka) a ja do niego, bo dziewczyny z belly mówiły, że mam mało
podajcie jeszcze raz tą aptekę, w której robiłyscie zakupy
aaaa i gdzie kupujcie koszule do szpitala ?kark lubi tę wiadomość
-
Nelus wrote:Hela jak bede miala drugiego chlopca a Ty dziewczynke to sie wymienimy:) kiedy planujecie? My chcemy poczekac max 2 lata
nie ma sprawy!ja swoje ciuszki oczywiscie te najlepsze bede trzymac na drugie malenstwo bo a noz sie chlopak drugi trafi
choc chcialabym dziewczynke zeby parke miec
starac sie bedziemy szybko tak zebym do roku juz w ciazy byla, bedzie roznica okolo roku minimum a max prawie 2 latka
wiem ze bedzie ciezko tak od razu, ale juz 30tka na karku, chcialam do tego czasu dwojke ale wyszlo jak widac... wiadomo ciezko tak od razu bedzie ale moja mama miala dzieci rok po roku, do tego studiowala i ukonczyla polibude z wyroznieniem! wiec moznaa miedzy mna i bratem jest roznica rok i 3 miesiace wiec tez dlugo nie czekali
poza tym jak bedzie nam szlo jak teraz czyli 1,5 roku to musimy zaczac od razu jak bedzie mozna
-
nick nieaktualny