Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
martusia86 wrote:Dziewczyny mi rośnie nie tylko brzuch ale i zwiększa sie w ekspresowym tempie celulit chyba sie załamię nie wiem jak pokaże się na plaży bo chyba będę straszyć
Martusia nie mow nic bo ja to jestem chodzacym cellulitem
Zalamac sie mozna... Ale pociesz sie tym ze to na 90% cellulit wodny i po porodzie odpusci
-
Nelus wrote:Paula jej chodzilo o to ze dziecko jest nie przypiete pasami I ze podczas spaceru bedzie latac po calym wozku.... I zaczelam sie zastanawiac czy ona nie ma racji?
fakt jest taki ze tutaj gondoli uzywa sie tylko do Spania w domu I ona nie przywykla do jej widoku na spacerze
-
martusia86 wrote:Dziewczyny mi rośnie nie tylko brzuch ale i zwiększa sie w ekspresowym tempie celulit chyba sie załamię nie wiem jak pokaże się na plaży bo chyba będę straszyć
Ja mam na całych nogach już, to jest kwestia zatrzymywania wody głównie. Moje nogi są poorane od góry do dołu, a pośladki to już w ogóle tragedia. Ja teraz na plaży obwiązywałam się pareo do kolan i nawet w nim leżałam. Nie chciałam ludziom dnia obrzydzać
Ale pocieszyło mnie to, że była masa kobiet, które w ciąży nie były, a ich celulit był jeszcze gorszy od mojego, a mimo to sobie paradowały po plaży w gaciachPaula55, stardust87 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A co do zdjęć to też jestem za tym, aby codziennie ich tyle było tu u nas na forum
a teraz uciekam meczyk z mężem obejrzeć
do jutra dziewczynki!
Aaaa i jeszcze wam chciałam powiedzieć ze ta moja przyjaciolka co urodziła w środę to mi dziś napisała ze jej ubylo 11kg po porodzieśmiałam się ze normalnie dieta cud hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 21:57
Majeczka2014, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
verynice wrote:Jagoda, dziękuję bardzo ;* ale przecież Wam mówiłam, ze nie ważny kształt brzuszka, najważniejsze ze dzieciaczki w nich zdrowo się rozwijają
a właśnie, ile wazy Twoja księżniczka?
verynice, Majeczka2014, kark lubią tę wiadomość
-
Karolaaa91 wrote:Tysia i ty jestes w 32 tygodniu?! Masakra jaki fajny malutki brzuch:-)
Jejkuuu dziewczyny zeby tu codziennie tyle zdjeć było! Uwielbiam!https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny