Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Co to się dzieje mamuśki ?Chyba te upały na nas źle wpływają. Będzie dobrze - mocno w to wierze
trzymajcie się w tych szpitalach babeczki
Swoją droga zaczynam się martwić tym gdzie ja będę rodzić bo położna powiedziała mi że najważniejsze to na początek zabrać papier toaletowy, sztućce i uwaga !!! Termometr bo z tym na oddziale kiepsko.... -
Hej... Mialam nadzieje wejsc rano i przeczytac same dob wiesci a tu takie rzeczy znowu... Az sie poryczalam z tego wszystkiego
co sie kurde dzieje... Sama zaczelam sie bac i chyba i mnie hormony dopadly bo non stop swieczki w oczach
Assenta trzymajcie sie i prosze informujcie nas co u was bo ja to juz chyba osiwieje!
Kark sie cos nie odzywa..oby wszystko bylo ok...
Jeszcze mnie jakis ciul domofonem obudzil o 7.30!!!
Ojj to chyba bedzie zly dzien
-
dzień dobry brzuchatki. Zanim zacznę czytać mam dwa pytania:
1. polecicie mi jakiś dobry korektor na sińce pod oczami? Myślałam, że mój fluid daje radę, ale wczoraj mój mąż subtelnie dał mi do zrozumienia, że nie, pytając "a kto tobie oczy podbił?"...
2. macie może problemy z hemoroidami? A raczej sposób na nie? Bo ja od jakiś 3 tygodni walczę z nimi za pomocą maści Procto-glyvenol i dupa.. nic nie działaOd razu dodam, że zmiana diety nie pomoże, bo nie mam zaparć.. nie wiem, skąd one się wzięły
A teraz nadrabiam. -
Zaczarowana wrote:Nelus, a Ty kiedyś chyba pisałaś jaki materacyk dla dzidziusia jest dobry, bo rozmawiałaś z fizjoterapeutą, prawda ? To był lateksowy ? Pytam, bo chcę w tym tygodniu wstawić łóżeczko do nas do pokoju i od razu materac kupić. Ty już kupiłaś ?
Dziewczyny, kiedyś, jak jeszcze miałam czas i nadrabianie Was nie zajmowało mi paru godzinPodczytywałam kwietniówki i one tam pisały o kroplach na kolki, które można kupić i w Polsce i w Niemczech, ale te z Niemiec są niby lepsze, to były Sab simplex ? Czy jakie ?
A takie naklejki to my woziliśmy w aucie na wypadek spotkania takiego kulturalnego inaczej kierowcyMój brat raz był zmuszony przykleić, ale descz padał, więc sie nie utrzymała
Zaczarowana lubi tę wiadomość
-
Mnie w II trymestrze na hemoroidy pomagały nasiadówki w ciepłej wodzie z dodatkiem rumianku. Poza tym musisz się bardzo pilnować w ciągu dnia, żeby mięśnie odbytu ciągle były rozluźnione. Czyli ćwiczenia mięśni Kegla odpadają.
stardust87 wrote:dzień dobry brzuchatki. Zanim zacznę czytać mam dwa pytania:
1. polecicie mi jakiś dobry korektor na sińce pod oczami? Myślałam, że mój fluid daje radę, ale wczoraj mój mąż subtelnie dał mi do zrozumienia, że nie, pytając "a kto tobie oczy podbił?"...
2. macie może problemy z hemoroidami? A raczej sposób na nie? Bo ja od jakiś 3 tygodni walczę z nimi za pomocą maści Procto-glyvenol i dupa.. nic nie działaOd razu dodam, że zmiana diety nie pomoże, bo nie mam zaparć.. nie wiem, skąd one się wzięły
A teraz nadrabiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 09:24
stardust87 lubi tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
nick nieaktualnyDzień Dobry mamusie
Ja się dziś obudziłam z bolącym gardłem i katarem, no cóż chciało się klimatyzacje w domu to teraz się cierpi... Musze chyba wyskoczyć do apteki po jakieś tabletki? Tylko sama nie wiem jakie? Macie może jakieś pomysły?
Ehh znowu przykre wiadomości?
Assenta wszystko będzie dobrze!! Zobaczysz !!
Kaarolina nie martw się! Teraz ważny dla Was jest spokój! Masz dobrego lekarza, który na pewno Ci pomoże w razie czego.
-
Matko, Assantea
Co za okropne wieści... no ale tak jak dziewczyny piszą, dobrze, że jesteś w szpitalu pod opieką... wszystkie wrześnióweczki trzymamy kciuki za Ciebie i synusia! Będzie dobrze - musisz w to tylko uwierzyć!
I informuj nas w miarę możliwości na bieżąco...bo się zamartwiamy...
O wszystkie Was leżące aktualnie w szpitalu się martwimy!