Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyverynice wrote:A ja zakupy apteczne i dla siebie na porodówkę zrobię dopiero w sierpniu
Bo w tym miesiącu kasa nam się tak rozpłynęła, że masakra
Nawet na ten sobotni wypad nad morze musimy wziąć z odłożonych pieniędzy na budowę poddasza
ehh
ja gdyby nie ten ZUS to pewnie też czekałabym do sierpnia.
Też wszystkiego naraz nie kupię więc na sierpień też trochę spraw odkładam -
nick nieaktualnyIo wrote:A jakie witaminki wybrałyście? Zastanawiam się nad Ibuvit K+D.
ja nawet witaminek nie mam na swojej liście
a też o uszy obiło mi się, że ze szpitala dostaję listę z potrzebnymi rzeczami aptecznymi dla maluszka jakie mam kupić. Min pewnie witaminy jakie ma zażywać - tak mi siostra mówiła, że taką listę od położnej dostała. Min były tam wymienione gaziki,sól i inneWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 18:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya te witaminki to dzieciaczki używają odrazu zaraz po porodzie?
Kurcze naprawdę panikuję, nie mam zielonego pojęcia.
Dobrze, że niedługo rodzi moja siostra cioteczna to powiedziała, że będzie ze mną na bieżąco w tej sprawie i po doradzi co i jak się przydało na sam poczatek. Dobre chociaż takie obeznanie. Zawsze jeszcze mam czas żeby skoczyć i dokupić jeśli nie jestem czegoś pewna, tylko że ja to już chciałabym wiedzieć co konkretnie jeśli robię zakupy na gemini. Raz a porządnie -
verynice wrote:A ja zakupy apteczne i dla siebie na porodówkę zrobię dopiero w sierpniu
Nawet na ten sobotni wypad nad morze musimy wziąć z odłożonych pieniędzy na budowę poddasza
ehh
Ja też apteczne rzeczy kupię w sierpniu, ale już się wolę zorientować co i jak. W tym m-cu jeszcze mam trochę rzeczy głównie na allegro a aptekę zostawiam na koniec i będzie wsio -
verynice wrote:A ja zakupy apteczne i dla siebie na porodówkę zrobię dopiero w sierpniu
ehh
Ja też apteczne rzeczy kupię w sierpniu, ale już się wolę zorientować co i jak. W tym m-cu jeszcze mam trochę rzeczy głównie na allegro a aptekę zostawiam na koniec i będzie wsio -
ja zakupy apteczne też planuję na sierpień. Tak samo jak zakup reszty wyprawki dla Małej. W tym miesiącu limit zakupowy dla dziecka został wyczerpany
nie wszystko na raz:)
wit. k+d i tak podaje się chyba po kilku dniach po urodzeniu nie od razu więc spokojnie kupię je po narodzinach.7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 11:27
K_A_M_A, deidre, verynice, JagoodkaK, magdzia26, justyna14, betina89, akuszerka89, afrykanka, Kaarolina, kark, anulka81, Io, Nelus, stardust87, hela, betinka, Quatriona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyK_A_M_A wrote:Ja też apteczne rzeczy kupię w sierpniu, ale już się wolę zorientować co i jak. W tym m-cu jeszcze mam trochę rzeczy głównie na allegro a aptekę zostawiam na koniec i będzie wsio
ja narazie też patrzę orientacyjnie, kusi mnie żeby mieć z głowy ale z drugiej strony nie wiem czy nie iść raz a porządnie do apteki i kupić wszystko za jednym razem. -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:ja zakupy apteczne też planuję na sierpień. Tak samo jak zakup reszty wyprawki dla Małej. W tym miesiącu limit zakupowy dla dziecka został wyczerpany
nie wszystko na raz:)
wit. k+d i tak podaje się chyba po kilku dniach po urodzeniu nie od razu więc spokojnie kupię je po narodzinach.
ja DOPIERO zaczynam. Prócz ubranek nie mam nicjustyna14 lubi tę wiadomość
-
turkawka wrote:yo, yo więc wreszcie i ja mogę oficjalnie poprosić o dopisanie do listy
05.09 turkawka – Staś
Po dzisiejszej wizycie i usg już mi się sytuacja wyjaśniła: po pierwsze nie ma już przeciwwskazań do porodu naturalnegoczyli rodzimy jak nie wynikną inne komplikacje w terminie i planowa cesarka już nie potrzebna (jeju jak się cieszę) i teraz najlepsze Stasiek to mały gigant - waży 2779 g. i jego wymiary odpowiadają 36 tyg.! huk kamienia spadającego mi z serca pewnie słyszałyście gdziekolwiek mieszkacie - nie to nie były wyładowania atmosferyczne tylko ten mój kamień z serca. teraz już luzuję poślady, odstawiamy luteinę i może sie już dziać co chce
to chyba najradośniejszy dzień od początku mojej problemowej ciąży
Matko boska, ile????Jak Ty go wypchniesz naturalnie? hehe Ale najważniejsze, że jest wszystko w porządku to faktycznie luuz
turkawka lubi tę wiadomość