Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:Łooo matko
ale bym sie wkurzyla. To sa wlasnie "zalety" kupowania na necie...
Uhh ja mialam to szczescie ze mimo iz kupilam praktycznie wszystko przez neta nic nie pomylili i nic nie brakowalo.
A i nawet kilka gratisow powrzucali
Pochwalcie sie potem swoimi skarbami
Ja dziś mam właśnie jakiś koszmarny dzień, jeśli chodzi o zakupy przed internet... jeszcze do kompletu zadzwoniła sprzedająca, u której kupiłam koszule do porodu i szlafrok, że skończyły im się szlafroki w kolorze który wybrałam i musiałam się zdecydować na jakiś inny... grr
Prawie się poryczałam dziś przez to... przynajmniej rożek i pieluszki flanelowe są śliczne, to przynajmniej oko nacieszyłam i negatywne emocje uspokoiłam
Majeczka2014, stardust87, K_A_M_A, Io, magdzia26, verynice, Kaarolina, anulka81, Paula55, Nelus, nenka, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam taki sam rożek w groszki bo ja ostatnio wszystko preferuje szare w białe groszki
deidre wrote:Ja dziś mam właśnie jakiś koszmarny dzień, jeśli chodzi o zakupy przed internet... jeszcze do kompletu zadzwoniła sprzedająca, u której kupiłam koszule do porodu i szlafrok, że skończyły im się szlafroki w kolorze który wybrałam i musiałam się zdecydować na jakiś inny... grr
Prawie się poryczałam dziś przez to... przynajmniej rożek i pieluszki flanelowe są śliczne, to przynajmniej oko nacieszyłam i negatywne emocje uspokoiłam
-
nick nieaktualny
-
dziękuję dziewczyny za rady co do mrówek. Trutkę mamy taką, co to niby udaje ich pokarm i one karmią tym larwy i królową i powinna zdechnąć.. ale coś słabo im idzie. Może spróbuję z tym zalepieniem ściany, ale boję się, że znajdą inne miejsce i wylezą jak już dzidzia będzie
Mąż postanowił, że jak do poniedziałku nie wyginą to dzwonimy po dezynsekcję.. no cóż.. będę musiała się do Torunia pewnie na kilka dni wynieść
-
Stardust ja ostatnio jak miałam mrówki to zakupiłam taką płytkę stojącą i ona jakoś tak działa, że wszystko pada-od tamtej pory nic nie mam, tyle że ja nie miałam latających ale ona nie jest tylko na mrówki ale też inne owady o coś takiego http://www.pryskaj.pl/pl/p/BROS-plytka-na-owady-MUCHY,-KOMARY,-MOLE/19. Nie jest drogie więc możesz spróbować a dostaniesz np w kauflandzie, brico marche.
Majeczka ewidentnie panikujesz-uspokój się kobito !!stardust87 lubi tę wiadomość
-
Io wrote:Kurcze robię właśnie zamówienie w aptece i mam problem z tymi gazikami do oczu i pępuszka. Jakie wy kupujecie bo pojęcia nie mam co wybrać.
Ja kupiłam takie http://www.aptekagemini.pl/kompresy-matocomp-niejalowe-5cmx5cm-13-nitkowe-8-warstwowe-100szt.html 2 paczki
Majeczka... też miałam problem z ilościami.
Gazików, dużych wacików i patyczków wzięłam po 2 opakowania.
1 linomag zielony maść, ale mam też 1 Bepanthen i 1 Alantan Plus.
1 Octenisept 250 ml
1 duże opakowanie soli fizjologicznej (100 ampułek).
1 woda morska do noska 100 ml
Myślę że to tak naprawdę będzie taki starter i po miesiącu się okaże, co schodzi najszybciej i co trzeba będzie jeszcze dokupić.Majeczka2014, Io lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyK_A_M_A wrote:Stardust ja ostatnio jak miałam mrówki to zakupiłam taką płytkę stojącą i ona jakoś tak działa, że wszystko pada-od tamtej pory nic nie mam, tyle że ja nie miałam latających ale ona nie jest tylko na mrówki ale też inne owady o coś takiego http://www.pryskaj.pl/pl/p/BROS-plytka-na-owady-MUCHY,-KOMARY,-MOLE/19. Nie jest drogie więc możesz spróbować a dostaniesz np w kauflandzie, brico marche.
Majeczka ewidentnie panikujesz-uspokój się kobito !!
panikuję, panikuję bo myślałam, że to będzie prosteK_A_M_A lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybetina89 wrote:dziewczyny, które mydło dla niemowląt ma ph 5,5 ??? Dziś położna nam mówiła aby takim myć
chyba bambino? Oilatum też a raczej to mydło napewno ma ph 5,5- tak mi wygooglowało:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 18:18
betina89 lubi tę wiadomość