Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina ale się cieszę!!! Gratulacje dla was! Byłaś taka dzielna :*
Krzysiu to duży chłopak, jakby posiedzial jeszcze 3 tyg to byłaby dopiero kluseczka wiec nic dziwnego że tak mu się spieszyło na świat hi hi
Jak wygląda? Ma włoski? Jej ale ci zazdroszczęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 01:26
-
a ja sie budzę, nadrabiam wczorajsze popołudnie a tu takie nowiny
Karolcia, GRATULUJE!! Twój wyczekany synek to spora kluseczkateraz tylko spokojnego powrotu do domciu już w komplecie dużo zdrówka i szybkiego powrotu do pełni sił
Rabarbarka, piękny opisdla Was również duzooo zdrówka i radości z bycia razem
Doti, super fotkioj będzie mały przystojniak całuśny z takimi pełnymi usteczkami
Paula, co do koszyczków faktycznie ci dziewczyna niespodziankę zrobiła :)jak widać sa jeszcze ludzie na tym świecie , którzy potrafią nas zaskoczyć, ale teraz nie masz wyjścia kawka obowiązkowo musi być
no nadrobiłam to teraz zmykam, spróbuje się położyć spać może uda mi się jeszcze oko zmrużyć przed ranemPaula55 lubi tę wiadomość
-
Heh i kicha ze spanie
zamiast wysypiać się na zapas mam szkolenie z tego ile będę sypiać jak już się mała urodzi rezultat: prawie wcale
oki, która mamusie obstawiamy jako szczęśliwie rozpakowaną w następnej kolejności?
w sumie to mogę się już przywitaćdzieńdoberek kobitki
-
BlackLuna wrote:Heh i kicha ze spanie
zamiast wysypiać się na zapas mam szkolenie z tego ile będę sypiać jak już się mała urodzi rezultat: prawie wcale
oki, która mamusie obstawiamy jako szczęśliwie rozpakowaną w następnej kolejności?
w sumie to mogę się już przywitaćdzieńdoberek kobitki
Co jak co ale o tak pogańskich godzinach wtawać to skandalBlackLuna lubi tę wiadomość
-
No Mika, fakt chyba le'nutki nikt nie prześcignie choć jak widać życie lubi płatać nam niespodzianki
a zaraz za nią szykujesz się ty kochana
oj godziny do bani, żebyś wiedziała ale co zrobić kiedy oczy jak 5zł, a sen na jawie mnie nie rajcuje niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 06:57
-
ło Matko!!! Mnie jeszcze kilka dziewuch prześcignie zobaczysz!
ale szczerze mówiąc to czas tak przeleciał że siedzę sobie i myślę że to takie ostatnie dzionki kiedy Julka buszuje w brzuszku i że niedługo będzie z nami :)ale do wyłażenia jakoś jej się nie spieszy
-
następne cc (po le'nutce) jeśli nic się nie zmieni są przewidziane u dziewczyn na 1.09
a od 22 to jakby nie było 8 dni wiec zakładam optymistycznie ze do tego czasu już będziesz trzymała Julcie na rekach
jakoś się nie dziwię, że woli siedzieć tam gdzie jej dobrze i przytulnie
ale niestety bidulka już za chwile dostanie eksmisje z maminego brzuszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 07:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
haa... zaoszczędzić...możemy pomarzyć ostatnio stwierdziłam że kobieta urodziła się aby całe życie robić za męczennice
a tak poza tym, że chodzę jak skrzywiona kaczka z wiecznie przepełnionym pęcherzem to cała reszta obleci
choć wydaje mi się ze pierwsza ciąże jakoś lepiej znosiłam do samego końca bez ekscesów typu bolesne skurcze nocami jeśli w ogóle jakieś wtedy miałam, przez co własnie nie sypiam a co za tym idzie nie patrze w lustro z rana bo mogłabym zemdlec z wrazenia jaka to ja po takiej nocce jestem sliczna, czy tez opuchlizny godnej oskara za pierwszoplanowa role w shreku
jovi81 lubi tę wiadomość
-
Blackluna Ja tez muszę kuźde powiedzieć że pierwsza ciąża to był pikuś z tym co teraz jest po za tym całą prawie przepracowałam bez 2 tygodni no i pewnie też biorac na wzgląd to że o 5,5 roku młodsza byłam
A teraz tak jak mówisz Męczennica to jest to!!! No ale pocieszenie jedno to to że dobrze że ciąża nie trwa 2 lata jak u słonicybo chyba bym reklamacje składała
Nenka Ty mówisz o Karoli i zdjęciach małego? Oj to jeszcze poczekamy bo Ona trochę po odpoczywa teraz musi dojść do siebie