Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusie kochane mam dla was niespodziankę od naszej Karolci
Wita wszystkie wrześniowe cioteczki, życzy udanego dnia i przesyła zdjęcie swojego skarba poznajcie Krzysia
..................
bez uroczku, przystojniak z niego jak się patrzyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 10:58
Gosia19, Nelus, Szonka, anulka81, Diabla85, Karolaaa91, verynice, Patu, Quatriona, K_A_M_A, jovi81, deidre, Ewi25, Majeczka2014, magdzia26, Io, Migotka22, le'nutka, turkawka, stardust87, betinka, Paula55, kark, afrykanka, RewolucjaSięDzieje, ofcooo, Tysia87, JagoodkaK, Fipsik, karolcia:)))), Beataa25, assantea, Mika 28, doti77, EmiBam, aswalda lubią tę wiadomość
-
Pierwsze zdjęcie wrześniaczka na forum
śliczny i słodki i wcale nie malutki
A tak wogóle to Dzień dobrypo takim zdjęciu musi być dobry nie ma innej opcji:)
Karolina szczęściara z Ciebie że już możesz Krzysia tulićja też tak chce....
https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
Wszystkie tu czekalysmy na Krzysia! Gratuluję gorąco! A synek przepiekny musisz być bardzo szczęśliwa
jak tatuś? Pewnie nie może się oderwać od synka. A jak się czujecie? Żadnych oznak wcześnikaczka
? Waga imponująca;) no i jak Twoje samopoczucie? Aż nie wierzę ze juz się zaczęło i niedługo wszystkie będziemy miały swoje maluszki
A tak wogóle to dzień dobry wszystkim
Pisałyscie o luteinie. Mi gin mówił ze mam brać do 36 tygodnia. Ale nie zapytałam czy od razu odstawic czy stopniowo. Jak wy macie zamiar robić? Ciekawa jestem czy nie przenosimy na niejbo szyjka szybko mi się skracala a teraz na luteinie wręcz wydłużyła 3 mm
-
aaaleeeee super nowina!!!! karolinko szybko wracaj do formy, po tym co przeszlas na pewno bedzie to szybko
masz wspanialego i na maxa slicznego synusia!!! ogromnie gratuluje Tobie i nezowi, spisaluscie sie na medal
niedlugo kazda z nas poczuje to co ty ja juz sie doczekac nie moge
ja dzisiaj mam weselicho znajonych, obym dala radewczoraj mnie wypuscili, wyniki z 1dnianiezbyt dobre ale z 2 juz bialko spadlo o polowe wiec nie bylo zagrozenia i nie wyciagali mi Sebusia wiec jeszcze troszke posiedzi
betinka, nenka lubią tę wiadomość
-
deidre wrote:Karolina, gratulacje!
Wielki chlop z niego
Zaloze sie ze nie ma zadnych oznak wczesniactwa.
BlackLuna, przeoczyłaś mnie. Ja mam planowana cesarkę 25 sierpnia
oj jaaa brylata i ślepa wybacz mi to niedopuszczalne przeoczenieno to faktycznie możesz prześcignąć Mike jeśli jej córcia zechce sobie dłużej posiedzieć w brzuszku mamy
deidre lubi tę wiadomość
-
Karolina : Gratuluję z całego
i zazdroszczę że tulisz już synka.Krzyś jest przepiękny, utul go mocno od wszystkich cioć
A jak Ty się kochana czujesz?
ja dzwoniłam do gina i powiedział że takie "nitki" żywej krwi mogą się teraz sporadycznie pojawiać bo szyjka może się rozwierać powoli a ona jest bardzo przekrwiona i dopóki nic więcej się nie dzieję i czuję ruchy Frania to mam leżeć i pachnieć.Jeśli pojawiłoby się więcej krwi w innej formie to zaraz IP. Ale stracha wczoraj miałam. -
nick nieaktualny