Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja gin mówi, że to się wie bo Cie boli jak cholera
Skurcz przyszedł ale po 35 minutach i już bez biegania do toalety. Pewnie to przepowiadające skoro nie są regularne. W każdym razie biedny mąż boi się piwa napićkark, mycha89 lubią tę wiadomość
-
moj gin mowil ze zbierac sie jak beda co 10min (mam 15min drogi) do 5 moze dojsc nawet po drodze, poza tym jak chce rodzic w wodzie to tez przygotowanie troche trwa i zebym zdazyla. jak odejda wody to pomalu tez sie zbierac, nawet jak skurczy nie ma, bo moze byc cos nie tak...jak krwawienie to wiadomo tez jechac noi jak krwotok to polozyc sie i wzywac karetke.
-
martusia86 wrote:Zazwyczaj na planowe c.c przychodzi się dzień wczesniej własnie po to żeby zrobić dodatkowe badania czy podać antybiotyk betinka spokojnie mnóstwo kobiet ma dodatniego GBS
Io, to u Ciebie takie straszaki jak u mnie. Mój mąż już się śmieje, że wiadomo, że się weekend zaczyna, bo ostatnio w sobotę tak było ostroIo lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
betinka wrote:Echhhh, z moim lekarzem od cc się jak z dupą przez ścianę gada, zobaczymy jak to będzie.
Io, to u Ciebie takie straszaki jak u mnie. Mój mąż już się śmieje, że wiadomo, że się weekend zaczyna, bo ostatnio w sobotę tak było ostro
Mój właśnie powiedział oburzony, że takie rzeczy to się powinny od rana zaczynać a nie na nocChciałam teraz kanapkę zjeść a ten mi nie pozwala
-
betinka lepiej chyba miec dodatni i dostac antybiotyk, ja mialam robiony w 33tyg pozniej bylam w szpitalu i mam schizy czy oby sie czyms nie zarazilam bo troche juz minelo i co nie dadza mi antybiotyku bo mialam ujemny?
-
Wieczór dobry ale nadrabiać miałam co
Lenutka gratulacje synuś duży jest co trzymać w ramionach
Paula napewno skorzystam z tego peelingu dzieki
Karolina super Mama i super synek aż zazdroszczę
Siedzę w wannie i liczę skurcze były regularnie co 15 potem co ok 10 teraz czekamKaarolina lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jak mam sobie poradzić z panicznym strachem o to, ze na samej końcówce ciąży coś się małemu stanie?
wcześniej tak nie miałam a teraz np mam serie jego energicznego prezenia i juz mam jakieś czarne myśli o duszeniu pepowina
skąd będę wiedziała czy mu się coś złego w brzuchu nie dzieje? Taki strach mnie ogarnia ze jestem o krok od paniki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 22:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNawet jeśli ktoś w szpitalu będzie musiał mieć Euvax to nic straconego
:
http://pediatria.mp.pl/lista/show.html?id=83649
Ja nie wiem kiedy się zacznie, ogólnie liczę, że to nie to, bo przecież do drugiego musimy wytrzymać
Io, pociesz swojego, że mój pije bezalkoholowe od 1,5 miesiącaJuż mi go żal
Io lubi tę wiadomość
-
Ehh tez chcialam rodzic w wodzie a tu jak tak dalej pojdzie z moim synciem to niestety to sie nie uda
U nas gbsa wogole chyba nie robia ot co
A u mnie jak sie zacznie to poprostu zadzwonie do szpitala i tam mi powiedza co robic i kiedy przyjechacja chce jak najdluzej w domku zostac i jechac jak skurcze beda co ok 4 min
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 22:16
-
kark wrote:Io, pociesz swojego, że mój pije bezalkoholowe od 1,5 miesiąca
Już mi go żal
To podziwiam Twojego. Mój by pewnie nie wytrzymał. Poza tym my mamy 5 minut drogi do szpitala na pieszo więc jak coś to pójdziemyMoże to poród przyśpieszy
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nenka wrote:Chyba odpuściło mąż lata co chwilę i pyta jak jak chyba się przestraszył
Teraz to się trzeba przyzwyczaić do takich akcji. Mój za pierwszym razem miał oczy jak szklanki i co 5 minut pytał jak się czuję. Teraz już trochę spokojniej reaguje.nenka lubi tę wiadomość