Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina słodkie zdjęcia, widać że kochasz Krzysia ponad wszystko! Wydaje mi się ze jest do ciebie bardzo podobny!!!
Lenutka gratuluję dorodnego chłopczyka! Trzymam kciuki żebyś szybko stanęła na nogi :* foto
LO ty nas tu nie strasz :p
Betinka ja mam gbs dodatni i będę miała podawany antybiotyk co 4 godzWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 02:21
Kaarolina, Io lubią tę wiadomość
-
Ja miałam problemy z cera przez pierwsze 3 miesiace a teraz gładka skóra. Włosy zawsze miałam grube i gęste i nie widzę teraz różnicy. Tylko rzęsy wypadały mi na potege ale olejek rycynowy je uratował
2 razy w tyg robie peeling cukrowy z oliwka na całe ciało, właściwie każda część ciała smaruje czymś innym:p trochę czasu mi to zajmuje ale co mam innego robić! Po porodzie mam zamiar smarować się maseczka wyszczuplająca i owijac ciało w folię ale nie wiem czy czas pozwoli :p
-
Tak się przebudzilam i naszło mnie pytanko - czy jak sobie ugotuje buraki i potre a potem doprawie sola cukrem i odrobinka kwasku cytrynowego tak jak to zwykle robię i zaprawie je w słoiczki to będę mogła jeść takie buraki w czasie karmienia piersią? Chodzi mi o ten dodatek kwasku cytrynowego??
-
nick nieaktualnyhej! Ja nie śpię od 4... tyle,ze wstalam juz z tej bezsilnosci o 6 z lozka, zrobilam herbaty i bulke... teraz pewnie pomecze troche i moze uda sie kimnac za jakis czas...
Jagoodka, nie smutaj..
U mnie dzis 36 tydz. i wg belly 9 mcverynice, justyna14, JagoodkaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaj jak ja nie cierpie jak moj chrapie! Jestem tak na to uczulona!! Chrapie tylko jak kladzie sie na plecach, czesto budze, szturcham i kaze mu sie przekrecic na bok. Ilez ja nocy mialam nie przespenacyh przez te jego chrapanie
czasami sie litowalam,bo mi bylo szkoda chlopa ale nie cierpie tego,aaa!
-
Le`nutka gratuluje!!! Mamy kolejnego dzidziulka:-)
Verynice - ja tez wpadam teraz w taka panike, siedze sobie cos tam robie i nagle ryk jakby ktos kran odkrecil i pozbierac sie nie moge z tego strachu. Tyle czasu staran, tyle wyzeczen, tyle lekow i lezenia, nadziei i na samej koncowce jakby mialo sie nie udac to ja chyba bym tego nie przezyla. A jeszcze na dodatek jak teraz mam ten syf w pochwie to mam schizy ze wody zaczna sie saczyc i te pie...lone bakterie przejda do malego i bede miala zakazenie wewnatrzmaciczne... no glupi mozg:-/ a do tego dzis rano znow krew na papierze:-/ pomimo tego, ze jestem bardzo za naturalnym porodem, bo ten caly bol to mam w doopie, to ostatnio mysle ze moge posunac sie w tej panice do wymuszenia na moim ginie cesarki:-/ a na sama mysl o tym ze tak mysle jestem na siebie wsciekla...
I po raz kolejny dochodze do wniosku ze ciaza albo odebrala mi mozg, albo jestem debilem:-/
Jagoodko ja czasem tez tak kluce sie z M ze az czasem czyms w niego rzucam albo rozbijam to co jest szklane pod reka. Raz nawet rozwalilam telefon, bo rzucilam nim o sciane ze zlosci. Takze spoko, nie jestes jedyna ktora tak sie zlosc z M:-) najwazniejsze to pogodzic sie przed wieczorem i polozyc sie do lozka juz w zgodzie.
Ktora dzis rodzi? Mika? -
Ja nie rodze ale wypadł mi bialo-brazowy czop wielkości jaja kurzego to może coś jest na rzeczy
dzisiaj cały dzień chodziłam zgieta w pół, tak grawitacja działa na moje brzuszysko! Muszę cyknac mu fotę (może juz ostatnia) bo ostatnio urósł niesamowicie
verynice lubi tę wiadomość
-
Jagodka spokojnie, nie smutaj:* na pewno zaraz się pogodzicie. Ja wczoraj przed zaśnięciem tez miałam spięcie z moim S bo przyszłam do łóżka, położyłam się, próbowałam się zrelaksować i troszkę do niego przytulic a ten słuchał tego cholernego sportu w telefonie! Poprosiłam żeby wyłączył bo nienawidzę tych dracych się komentatorów to usłyszałam ze zostało jeszcze tylko 20 min! Trzasnelam drzwiami i poszłam przeczekać do salonu! Tak mi się chciało płakać ale cisnelam to w sobie az w koncu w nocy złapała mnie jakaś kolka ze nie mogłam złapać oddechu
mąż się obudził i zaczął masować, w końcu przeszlo! Nie znoszę zasypiać po kłótni...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 08:03
-
Doberek
Jadodka nie smutaj bo facety do durnie.
Nelus jestes jedyna ktora to mowiwszyscy mowia ze to wykapany Tatus
grunt zeby charakterku Tatusowego nie mial
JagoodkaK lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Dzień dobry. Wracam do świata żywych. Nie wiedziałam, że głupie przeziębienie może tak wykończyć
Podczytywałam Was na telefonie, ale nie miałam siły ani głowy, żeby coś pisać.
le`nutka - gratulacje kochana! Szybkiego powrotu do siebie i do domku życzęI czekam niecierpliwie, jak chyba wszystkie wrześniówki, na foto małego, całkiem nowego człowieczka
Karola - Krzyś cudowny! Jakoś nie mogę uwierzyć, że już niedługo wszystkie będziemy tak sobie siedzieć z maleństwami jak Ty
Paula - nie martw się kobito. Sama mówiłaś i nas zawsze pocieszałaś jak panikowałyśmy z tymi pomiarami. I racja co jedna tu napisała - te położne to Ci ostatnio wmówiły, że Tiago dupskiem do dołu siedzi, a okazało się, że nie. Więc też do końca im nie wierz z tymi pomiarami. WSZYSTKO OK BĘDZIE!
Nelus - gratuluję odejścia czopa, choć nie wiem czy z tego powodu się gratulujeAle widać coś się rozkręca
A ja jak widać nie urodziłam wczoraj - mam nadzieję, że moja gin jest lepszym lekarzem niż wróżkąTeraz grzecznie siedzę i czekam do terminu, a pewnie i zajdę do niej jeszcze na wizytę po terminie, na którą mnie bardzo niechętnie zapisała, bo powiedziała, że nie dotrwam
Zrobię jej psikusa
No i dziś 39 tydzień zaczęłamW najgorszym wypadku za 4 tygodnie Hubson już będzie mi dawał w kość, już nie kopniakami ale kupami i rykiem
Kaarolina, Gosia19 lubią tę wiadomość
-
witajcie:)
my już po śniadanku.
co do chrapania to mojemu mężowi pomogła zmiana poduszki na ciut wyższą, bo spał za bardzo na płasko. A mojemu ojcu pomogła operacja na krzywe przegrody nosowe. Może warto sprawdzić, czy Wasi mężowie mają proste, bo zazwyczaj to jest problemem, a ciągnie to za sobą kolejne niedogodniści np. przewlekłe zapalenie zatok.7w3d 💔