Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
O 8:10 przyszedl na swiat nasz synek Igorek. 3600 gram i 57 cm.
Na razie mi go zabrali a ja leze plackiem po szyciu i mnie makabrycznie telepie.
xpatiiix3, K_A_M_A, nick nieaktualny, Ewi25, verynice, Migotka22, BlackLuna, assantea, jovi81, Karolaaa91, stardust87, doti77, justyna14, pralinka, nenka, Quatriona, Tysia87, Patu, sisiiii, Kaarolina, Paula55, aswalda, nick nieaktualny, Szonka, Diabla85, Goplana, dba, anulka81, Beataa25, betinka, magdzia26, JagoodkaK, Io, ofcooo, Fipsik, Mika 28, mycha89, afrykanka, akuszerka89, Lavendula, madiiiii, EmiBam, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nelus - gratulacje!
Deidre - gratulacje!
No i mamy kolejne wrześniowe dzieciaczki
cudownie!
Ale czy ja widzę na razie taka u nas zależność ze chłopcy przychodzą przez cc a dziewczynki sn?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 09:12
-
witam się i ja dzisiejszego pięknego dnia
Nelus jesteś the best! realacjonowany poród w Twoim wykonaniu to mistrzostwo! Jesteśmy z Ciebie dumne.
Dedire chłop jak dąb! cieszę się, że wszystko dobrze i masz już to za sobą. Niech ktoś Cie porządnie okryje, żeby Cie nie telepało:) za chwilę i tak wzystko minie jak zobaczysz swojego okruszka
Ale Wam zazdroszczę i cieszę się Waszym szczęściem:)
a my z tego wszystkiego dostaliśmy czkawki
no i coraz więcej skurczy przepowiadających mamy, wczoraj cały dzień męczyły i dziś w nocy też czułam. Oby na początku września Oluś chciał sam wyjść
7w3d 💔