Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
O 8:10 przyszedl na swiat nasz synek Igorek. 3600 gram i 57 cm.
Na razie mi go zabrali a ja leze plackiem po szyciu i mnie makabrycznie telepie.
xpatiiix3, K_A_M_A, kark, Ewi25, verynice, Migotka22, BlackLuna, assantea, jovi81, Karolaaa91, stardust87, doti77, justyna14, pralinka, nenka, Quatriona, Tysia87, Patu, sisiiii, Kaarolina, Paula55, aswalda, Gosia19, Szonka, Diabla85, Goplana, dba, anulka81, Beataa25, betinka, magdzia26, JagoodkaK, Io, ofcooo, Fipsik, Mika 28, mycha89, afrykanka, akuszerka89, Lavendula, madiiiii, EmiBam, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nelus - gratulacje!
Deidre - gratulacje!
No i mamy kolejne wrześniowe dzieciaczkicudownie!
Ale czy ja widzę na razie taka u nas zależność ze chłopcy przychodzą przez cc a dziewczynki sn?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 09:12
-
witam się i ja dzisiejszego pięknego dnia
Nelus jesteś the best! realacjonowany poród w Twoim wykonaniu to mistrzostwo! Jesteśmy z Ciebie dumne.
Dedire chłop jak dąb! cieszę się, że wszystko dobrze i masz już to za sobą. Niech ktoś Cie porządnie okryje, żeby Cie nie telepało:) za chwilę i tak wzystko minie jak zobaczysz swojego okruszka
Ale Wam zazdroszczę i cieszę się Waszym szczęściem:)
a my z tego wszystkiego dostaliśmy czkawkino i coraz więcej skurczy przepowiadających mamy, wczoraj cały dzień męczyły i dziś w nocy też czułam. Oby na początku września Oluś chciał sam wyjść
7w3d 💔