Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Deider kciukasy za szybki powrot do pionu po cc i szybkiego przytulania Maluszka i czekamy na wiesci oczywiscie !! Powodzenia
Nelus mam nadzieje ze juz tulisz Livunie i zapomnialas o bozym swiecie a nie dalej sie meczysz KochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 07:48
deidre lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Dzień dobry
Deidre powodzenia! Juz niedługo zobaczysz synka
Też mnie bardzo ciekawi co u Nelus, biedna się nameczy...caly czas mam nadzieje ze jej kolejny wpis będzie juz ze zdjęciem małej księżniczki..
A ogólnie to zaczęłam 38 tydz i niby ciąża donoszona...mam w planie umyć moje 3 oknai przeprowadzić powazna rozmowę z moim synem żeby zaczął szykować się do wyjścia
A teraz mykam dospac...buziaki :*
akuszerka89 lubi tę wiadomość
-
czesc mamuski
ja mimo szczerych chęci jednak padłam przed kompem
Nelus, trzymaj się tam, nie ma lekko, ale dasz rade uparta kobita jesteś. W ogole to mam szczera nadzieje ze jesteś już po i tulisz już Livcie do siebie
dedrie, powodzenia kochana!! ja tez zaciskam kciukasy za Was!
Mika, a u ciebie jak rozkręciło się coś czy czekasz dalej bidulko ?
Quatriona, to samo pisałam wczorajpolowa z nas to się rozpakuje jeszcze przed wrześniem
Edit: ooo własnie verynicewam dziewuszki również gratuluje nowego tygodnia
i witam się w ciąży donoszonej
teraz możemy rodzic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 07:46
Quatriona, akuszerka89, verynice lubią tę wiadomość
-
2 h temu przyszła na świat Livka! Końcowe "przeboje" opiszę jak dojdę do siebie. Nie było łatwo choc o ból zapomniałam. Jest słodka ma czarne włoski i duże pulaski. Waży tylko 2.6 kg. Nawet nie wiem ile mierzy. Nic do mnie jeszcze nie dociera
BlackLuna, Mika 28, EmiBam, Kaarolina, Quatriona, ofcooo, dba, Eva0507, Szonka, le'nutka, JagoodkaK, Migotka22, Gosia19, afrykanka, jovi81, Karolaaa91, madiiiii, stardust87, magdzia26, ewelina_d, akuszerka89, kark, verynice, xpatiiix3, assantea, nenka, justyna14, Tysia87, Patu, aswalda, Paula55, Goplana, sisiiii, Ewelcia, Diabla85, Beataa25, anulka81, betinka, Io, Fipsik, Madlen222, mycha89, Lavendula, RewolucjaSięDzieje, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
-
Ja też się Witam i od razu życzę powodzenia Daidre i Neluś chociaż ta już na pewno urodziła bo długo sie meczy
Ważne zeby Livka i mamusia były zdrowe
No cóż a Ja nadal sobie jestem 2 w 1 i co mam poradzić taki pech że każda moja ciąża przenoszona ale do czwartku chyba wytrzymam a jak mnie odeslą ze szpitala to się tam zaprę i koniec
A brzusio nadql jak kamlot co 5 minut albo co 10 spina się niesamowicie ale Jula się rusza więc trochę spokojniej mi na serduchu
To co która kolejna ? i jak tam nocka blackluna bo widzę że dziś na tej nocce aktywne niektóre były?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 07:49
-
Nelus wrote:2 h temu przyszła na świat Livka! Końcowe "przeboje" opiszę jak dojdę do siebie. Nie było łatwo choc o ból zapomniałam. Jest słodka ma czarne włoski i duże pulaski. Waży tylko 2.6 kg. Nawet nie wiem ile mierzy. Nic do mnie jeszcze nie dociera
Kochana Gratulujemy takie maleństwo :)szybkiego powrotu do zdrówka -
Nelus wrote:2 h temu przyszła na świat Livka! Końcowe "przeboje" opiszę jak dojdę do siebie. Nie było łatwo choc o ból zapomniałam. Jest słodka ma czarne włoski i duże pulaski. Waży tylko 2.6 kg. Nawet nie wiem ile mierzy. Nic do mnie jeszcze nie dociera
-
Nelus mega gratulacje dzielna kobietka z Ciebie ja z emocji też nie mogłam spać wstał zrobiłam kanapkę i od razu do kompa czytam i w końcu super wiadomość
Deidrea trzymam mocno kciuki
Mika poród zazwyczaj sie wywołuje jak jest 41+1 lub 41+2 w zależności od szpitala i stopnia zaawansowania szyjki
-
Nelus gratulacje
ja zamawiam poród na jutro hahaa jak jutro nie będzie chciał wyjść to zamawiam na 6 września, wszak szóstki w naszej rodzinie są mile widziane
Dzisiaj nie chcę rodzić bo mam przesuniętą wizytę u gin i muszę mieć l4także do jutra czekam haha
-
martusia86 wrote:Nelus mega gratulacje dzielna kobietka z Ciebie ja z emocji też nie mogłam spać wstał zrobiłam kanapkę i od razu do kompa czytam i w końcu super wiadomość
Deidrea trzymam mocno kciuki
Mika poród zazwyczaj sie wywołuje jak jest 41+1 lub 41+2 w zależności od szpitala i stopnia zaawansowania szyjki