X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • assantea Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela wrote:
    Neluś oby już mała była z Tobą! trzymamy kciuki :*

Ty też już nie śpisz? :-)

W końcu z nami! <3
    f2w3k0s3kh8mgta9.png
  • Migotka22 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O losie wy mnie wykończycie...:D
    Ja to cały czas mam wrażenie, że zanim zobaczę moje maleństwo to uhuhu, a tu poród za porodem :)
    chyba stres zaczyna mnie ogarniać :P

Deidre w takim razie trzymam kciuki i czekam na focisze :D

deidre lubi tę wiadomość

relganlikx65a1ud.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deider kciukasy za szybki powrot do pionu po cc i szybkiego przytulania Maluszka i czekamy na wiesci oczywiscie !! Powodzenia :)
    Nelus mam nadzieje ze juz tulisz Livunie i zapomnialas o bozym swiecie a nie dalej sie meczysz Kochana :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 07:48

deidre lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Deidre powodzenia! Juz niedługo zobaczysz synka :)

Też mnie bardzo ciekawi co u Nelus, biedna się nameczy...caly czas mam nadzieje ze jej kolejny wpis będzie juz ze zdjęciem małej księżniczki..

A ogólnie to zaczęłam 38 tydz i niby ciąża donoszona...mam w planie umyć moje 3 okna :) i przeprowadzić powazna rozmowę z moim synem żeby zaczął szykować się do wyjścia :)

A teraz mykam dospac...buziaki :*

akuszerka89 lubi tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • EmiBam Przyjaciółka

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim ;)
    Neluś trzyma w napięciu..

relgo7esxzrgdft3.png
  • Quatriona Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzesień oficjalnie rozpoczyna się za tydzień a u nas już 6 dzidziuś dziś będzie:-) Deidre powodzenia!

verynice, Migotka22 lubią tę wiadomość

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akuszerka, BlackLuna... Która jeszcze dziś donosila ciążę? ;)

Migotka22 lubi tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • BlackLuna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc mamuski :)

ja mimo szczerych chęci jednak padłam przed kompem :)

Nelus, trzymaj się tam, nie ma lekko, ale dasz rade uparta kobita jesteś. W ogole to mam szczera nadzieje ze jesteś już po i tulisz już Livcie do siebie :)

dedrie, powodzenia kochana!! ja tez zaciskam kciukasy za Was!

Mika, a u ciebie jak rozkręciło się coś czy czekasz dalej bidulko ?

Quatriona, to samo pisałam wczoraj :) polowa z nas to się rozpakuje jeszcze przed wrześniem :)

Edit: ooo własnie verynice :P wam dziewuszki również gratuluje nowego tygodnia :) i witam się w ciąży donoszonej :D teraz możemy rodzic :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 07:46

Quatriona, akuszerka89, verynice lubią tę wiadomość

yn10zjeku.png
    1a75ojqh9.png
    21.08.13 [*] nasz aniołek
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 h temu przyszła na świat Livka! Końcowe "przeboje" opiszę jak dojdę do siebie. Nie było łatwo choc o ból zapomniałam. Jest słodka ma czarne włoski i duże pulaski. Waży tylko 2.6 kg. Nawet nie wiem ile mierzy. Nic do mnie jeszcze nie dociera

BlackLuna, Mika 28, EmiBam, Kaarolina, Quatriona, ofcooo, dba, Eva0507, Szonka, le'nutka, JagoodkaK, Migotka22, Gosia19, afrykanka, jovi81, Karolaaa91, madiiiii, stardust87, magdzia26, ewelina_d, akuszerka89, kark, verynice, xpatiiix3, assantea, nenka, justyna14, Tysia87, Patu, aswalda, Paula55, Goplana, sisiiii, Ewelcia, Diabla85, Beataa25, anulka81, betinka, Io, Fipsik, Madlen222, mycha89, Lavendula, RewolucjaSięDzieje, aleksa.wawa lubią tę wiadomość

201703012752.png
  • BlackLuna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus gratuluję z całego serducha!!!! teraz odpoczywaj i zbieraj siły kochana :)

yn10zjeku.png
    1a75ojqh9.png
  • Mika 28 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się Witam i od razu życzę powodzenia Daidre i Neluś chociaż ta już na pewno urodziła bo długo sie meczy :( Ważne zeby Livka i mamusia były zdrowe :)

No cóż a Ja nadal sobie jestem 2 w 1 i co mam poradzić taki pech że każda moja ciąża przenoszona ale do czwartku chyba wytrzymam a jak mnie odeslą ze szpitala to się tam zaprę i koniec :(
    A brzusio nadql jak kamlot co 5 minut albo co 10 spina się niesamowicie ale Jula się rusza więc trochę spokojniej mi na serduchu :)
    To co która kolejna ? i jak tam nocka blackluna bo widzę że dziś na tej nocce aktywne niektóre były?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 07:49

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • Mika 28 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    2 h temu przyszła na świat Livka! Końcowe "przeboje" opiszę jak dojdę do siebie. Nie było łatwo choc o ból zapomniałam. Jest słodka ma czarne włoski i duże pulaski. Waży tylko 2.6 kg. Nawet nie wiem ile mierzy. Nic do mnie jeszcze nie dociera

Kochana Gratulujemy takie maleństwo :)szybkiego powrotu do zdrówka :)

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus suuuuuuper!!!!!! Jestesmy z Ciebie mega dumne tul Mala a My grzecznie poczekamy az dojdziesz do siebie!! Buziaki dla Was :***

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • BlackLuna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika, ja padłam jak długa nie dałam rady :P
    dość długo czuwała betinka teraz pewno odsypia :) jak wstanie to przeczyta newsy :) oj ty tez bidulo jedna jeszcze w dwupaku uparta ta twoja Julcia nie ma co :)

yn10zjeku.png
    1a75ojqh9.png
  • Quatriona Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Gratulacje Nelus!

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • martusia86 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus mega gratulacje dzielna kobietka z Ciebie ja z emocji też nie mogłam spać wstał zrobiłam kanapkę i od razu do kompa czytam i w końcu super wiadomość :)
    Deidrea trzymam mocno kciuki
    Mika poród zazwyczaj sie wywołuje jak jest 41+1 lub 41+2 w zależności od szpitala i stopnia zaawansowania szyjki

relgh3715xtq0i4d.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus gratulacje :)
    ja zamawiam poród na jutro haha :D a jak jutro nie będzie chciał wyjść to zamawiam na 6 września, wszak szóstki w naszej rodzinie są mile widziane :P
    Dzisiaj nie chcę rodzić bo mam przesuniętą wizytę u gin i muszę mieć l4 :P także do jutra czekam haha :D

• Szonka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wielkie gratulacje :)

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

• Mika 28 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia86 wrote:
    Nelus mega gratulacje dzielna kobietka z Ciebie ja z emocji też nie mogłam spać wstał zrobiłam kanapkę i od razu do kompa czytam i w końcu super wiadomość :)
    Deidrea trzymam mocno kciuki
    Mika poród zazwyczaj sie wywołuje jak jest 41+1 lub 41+2 w zależności od szpitala i stopnia zaawansowania szyjki
    nie wszystkie szpitale tak mają a Ja zdecydowałam że urodzę tu bliżej nas w szpitalu bo ma bardzo dobrą opinie i jest jednym z lepszych w naszym wojewódzctwie a tak po za tym to polecenie gina żeby jechać w czwartek a w piątek zacznie mi się 42 tydzień to już hyba o ten jeden dzień nie chodzi a jak nie to będę się kłucić no bez przesady ile mam jeszcz tu być i łazić?dziewczyny rodzą w 37 a Jak mi zrobią wywołanie w 42 tygodniu to chyba nie będzie problem...

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • Szonka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika nie martw się, ja też się pewnie przeterminuje, mam za sobą poród w 41tc i 42 tc ;) tym razem pewnie będzie podobnie.

Mika 28 lubi tę wiadomość

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

‹‹ 1720 1721 1722 1723 1724 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ