Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
CZARNULKA77 wrote:Witam wszystkie,
uprzejmie donoszę, że w dniu 24 sierpnia 2014 o godzinie 21.19 na świat przyszła Agatka
Waga 2630g
wysokość 51cm
Gratuluję ale super!!! Moja przyszła na świat tez 24 tylko godzinę po twojej i taka sama wagaczekamy na foto oczywiście
-
nick nieaktualnyMigotka22 wrote:Hej...raz jeszcze
Czarnulka gratuluję
A ja właśnie odebrałam wyniki i mam śladowe ilości krwi w moczu...WTF??? Jaka może być tego przyczyna?
mi tez ostatnio to wyszlo i zaczelam panikowac, ale na nastepny dzien powtorzylam badanie i krwi juz nie bylo. Gin powiedzial ze to moglo byc w luzie i zeby nie panikowac... -
Migotka22 wrote:Hej...raz jeszcze
Czarnulka gratuluję
A ja właśnie odebrałam wyniki i mam śladowe ilości krwi w moczu...WTF??? Jaka może być tego przyczyna?
Ja miałam a posiew wyszedł ok więc lekarz podejrzewał malutkie kamyczki.
Gratuluję kolejnej mamusi! Wreszcie dziewczynka dolaczyla
A możecie mnie wziąć za wariatke ale mam przeczucie ze coś jest nie tak. I to mega silne nie mogę się go pozbyć. Kurde dziwne uczucie nie wiem skąd i czemu... Mała się ruszala ze 2 godziny temu. Nic się nie dzieję. A intuicja mi mowi ze coś nie tak... Nie pojadę do lekarza bo mam zle przeczucie. Ale nigdy się tak dziwnie nie czułam -
betinka wrote:Nelus, Livka jak w kokonie
Matkooo, wczoraj zasnęłam po 2, o 5 się obudziłam na sika i już nie mogłam zasnąć. Jestem jak zwłoki
mój mały baczek zawiniety w kokonik bo się swoich łapek bal hehe
Biedna:/ ale niestety z dzidzia więcej nie pośpisz wiec ta ostatnia noc musisz wypocząć. Ja spałam po 10-12 h w ostatnich dniach ciąży a teraz jak śpię 2h pod rząd to mówię do męża "ale długo w nocy spałam!"Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 14:21
betinka lubi tę wiadomość
-
Patu wrote:Ja miałam a posiew wyszedł ok więc lekarz podejrzewał malutkie kamyczki.
Gratuluję kolejnej mamusi! Wreszcie dziewczynka dolaczyla
A możecie mnie wziąć za wariatke ale mam przeczucie ze coś jest nie tak. I to mega silne nie mogę się go pozbyć. Kurde dziwne uczucie nie wiem skąd i czemu... Mała się ruszala ze 2 godziny temu. Nic się nie dzieję. A intuicja mi mowi ze coś nie tak... Nie pojadę do lekarza bo mam zle przeczucie. Ale nigdy się tak dziwnie nie czułam7w3d 💔 -
Patu a moze.lepiej skontroluj te swoje przeczucie...
Czarnulka moje graaaatulacje a dzisiaj tak myslalam o Tobie i mialam Ci juz pisac czy nie urodzilaszdrowka dla Was
Betinka nie lubie tego ze dzisiaj nie rodzisz juz sie nastawilam ze zobacze dzisiaj Matiegohttps://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png