Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
włąśnie wróciłam od endokrynologa i wyniki są ok i już do porodu mam brać tabletki z dawką euthyrox 88 a jak urodzę to mam wrócisz do mojej poprzedniej dawki sprzed ciąży czyli 75 i cały czas już ją brać i pokazać się miesiać po porodzie na kontrolę. Więc tak jak mówiłam nie ma mowy o żadnym odstawianiu tabsów.
aleksa.wawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolaaa91 wrote:A ja wlasnie dostałam informacje z zusu ze nie zostałam objęta ubezpieczeniem
mam juz dość... Nawet dodatkowego grosza na dziecko kurwy nie wypłaca:-( szczerze to odechcialo mi sie juz wszystkiego ... mam serdecznie dosyć
A podali powod? -
nick nieaktualny
-
Kark gratuluje!!
sepy czekaja na foty
Betinka jak tam samopoczucie-ja na twoim miejscu juz bym miala kisiel w gaciach! Dobrze ze mnie wzielo z zaskoczenia
My po wizycie-z malym wszystko w porzadku, nosek sie oczyszcza wiec to nic groznego tylko szkoda mi go bo biedak jak ciagnie suta to slychac ze ma cos w noskuaspirator poszedl w ruch i nawet sie sprawdza!
Kupki tez w porzadku, na tym etapie normalne, z bioderkami ok bo tez byla kontrola. Nastepna wizyta to juz bedzie szczepienie w pazdzierniku.
Dziewuszki wasze malenstwa tez maja taka zluszczona skorke? Mojemu bardzo schodzi ale pytalam o to i to tez nic niepokojacego, to naturalne.
Teraz babel spi, wiec mam chwile dla siebie.
A wgl jak tam sytuacja u lo?
Paula moje dziecko tez tak macha raczkami i tez przez to sie drapie dlatego skarpetki ida w ruch i juz tak nie cwaniakuje
betinka, BlackLuna, Tysia87 lubią tę wiadomość
-
Kama, u mnie przeniesione na jutro
Cieszę się więc bonusowym dniem spokoju
Wspaniale, że Maciuś zdrowy! A złuszczanie skórki jest normalne - dwójka dzieci mojej siostry tak miała i wszystko było okSzczególnie na rączkach i w fałdkach szyi.
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Diabla85 wrote:Szonka dzieci od 7 lat moga przychodzic w odwiedziny.
o to super, bardzo ci dziekuje ! moje corcie beda mogly nas odwiedzici odebrac nas ze szpitala, i tym sposobem nikt nie bedzie na mnie w domu czekal pod pretekstem opieki nad dziecmi
Kark gratulacje! Witamy na swiecie kolejnego maluszka i chyba pierwszego prawdziwego wrzesniaczka?
Edit. wlasnie zerknelam na liste ze to drugi wrzesniaczek. Doti rowniez gratulujeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 16:51