Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi babka powiedziala ze moge kapac w oilatum to natlusci skore ale mam tez probki emolium to sprobuje ale sie mam tym nie przejmowac. Ogolnie jestem zadowolona z wizyty bo starsza kobietka rzeczowa i fajna i ma super podejscie do dzieci, dobrze ze zmienilam od razu pediatre bo chcieli mi wcisnac innego
-
JagoodkaK wrote:Moje drogie wymiary mojej córki na 36+6tc
waga 3162g/+-460g
BPD 9,25cm
HC 32,49 cm
AC 33,03 cm
FL 7,43
AFI 9
Fipsik, bądź tak kochana i zerknij swoim fachowym okiem
Jagódka, mój tydzień później ważył już ponad 4kg, więc Twoje dziecię wcale nie jest takie ogromne!
Karolina, to skórka i tak się musi złuszczyć, więc chyba żadnych specjalnych obrządków nie trzeba nad nim robićhttps://www.maluchy.pl/li-68923.png -
betinka wrote:Jagódka, mój tydzień później ważył już ponad 4kg, więc Twoje dziecię wcale nie jest takie ogromne!
Karolina, to skórka i tak się musi złuszczyć, więc chyba żadnych specjalnych obrządków nie trzeba nad nim robić
-
Patrzac na jej wagę sprzed miesiaca to mam wrazenie, ze jest ogromna
Marzyla mi sie slodka filigranowa dziewczyneczka a tu mi dlugonoga słoNinka rośnie
Generalnie mam kupić test amnisure i jutro jechac do szpitala na ktg i zeby zrobili ten test.
I do konca ciąży leżeć i pachnieć, tylko ze tak sie nie da... -
JagoodkaK wrote:Moje drogie wymiary mojej córki na 36+6tc
waga 3162g/+-460g
BPD 9,25cm
HC 32,49 cm
AC 33,03 cm
FL 7,43
AFI 9
Fipsik, bądź tak kochana i zerknij swoim fachowym okiemWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 17:17
7w3d 💔 -
JagoodkaK wrote:Patrzac na jej wagę sprzed miesiaca to mam wrazenie, ze jest ogromna
Marzyla mi sie slodka filigranowa dziewczyneczka a tu mi dlugonoga słoNinka rośnie
Generalnie mam kupić test amnisure i jutro jechac do szpitala na ktg i zeby zrobili ten test.
I do konca ciąży leżeć i pachnieć, tylko ze tak sie nie da...Mój słonik miał 37cm czerepek
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
JagoodkaK wrote:Patrzac na jej wagę sprzed miesiaca to mam wrazenie, ze jest ogromna
I do konca ciąży leżeć i pachnieć, tylko ze tak sie nie da...7w3d 💔 -
JagoodkaK wrote:Mam lezec zeby nie urodzic do 10.09. Bo mloda juz jest bardzo nisko, stad moj bol spojenia, w ledzwiach i prawej nodze i do tego szyjka krótsza (wiem, wiem na tym etapie ciazy musi byc krotsza;))
, a moja szyja tez zmieniona i do tego ujście wewnętrzne otwarte+liczne skurcze.
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 19:17
Ewi25, Fipsik, betinka, JagoodkaK, dba, justyna14, ofcooo, verynice, BlackLuna, Paula55, nenka, stardust87, akuszerka89, Kaarolina, aleksa.wawa, anulka81, le'nutka, aswalda, afrykanka, Beataa25 lubią tę wiadomość
-
ja tez mam rozwarcie, szyjke miękko i bardzo krótką ( ja naturalnie mam krótką, dziwne że bez krążka się obeszło, dobrze że dzidzia mała z jednej strony) a latam codzien po mieście a w sobote na ślubie 3 tańće wywinęłam nawet
uważam że jak dziecko chce wyjść to wyjdzie i nic go nie powstrzyma