Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tesknie za brzuszkiem ale nie za samopoczuciem ciazowym bo dla mnie to tez byl koszmar ktory jeszcze sie ciagnie ale brzuszek i te kopniaki bym chciala i te same inne przyjemne rzeczyFipsik wrote:Mamuski co urodzily tesknia za brzuchami i ciaza a dla mnie to byli 9 miesiecy koszmaru. Porod bedzie taka wisienka na torcie.
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Tysia ja sama grudniowa jestem, to i moje dziecie moze być. Listopada nie lubie a styczeń hmmm nie znam nikogo fajnego ze stycznia, wiec wole jednak ten grudzien.
Fipsik ja juz nic nie rozumiem, jedno jest pewne ja zrobie taka jazdę w szpitalu jak mnie nie będą chcieli ciąć, ze jeszcze w sądzie wyladuja. Moj Tomek tez nie popusci, niestety nie wiem jak to się maido Twoich przypadłości ale ja ślepa nie chce być. -
Ja właśnie rozmawiałam z moim dzieckiem bo stopę mi z boku wystawił i pytam kiedy wyjdzie.wymieniłam wszystkie dni tygodnia.na piątku kopnął.zobaczymy czy od małego jest kłamczuszkiem;-)
Jagoodka,ale Ty jeszcze terminu nie masz.a wiesz jakie denerwujace jest,że ja jutro będę dwa dni po?41 już mi leci tydzień
teraz to się zaczynam zastanawiać czy ja mam dobrze termin obliczony....no z okresu tak wychodzi.tylko to było już na końcówce dni płodnych,więc może mam coś pochrzanione,bo to niemożliwe,żeby się aż tak dobrze czuć i mieć tyle energii na samiutkiej końcówce.bo na obliczenia mojego gina nie patrze.raz mu wyszlo 8.09 raz 25.09.....
JagoodkaK lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
termin obliczony przez moja gin na ppodstawie ostatniej miesiaczki sie nie sprawdził bo wyszlo na 12 a dzis juz 14 i nic, a jak liczyłam sobie sama to wyszlo mi gdzies kolo 17-19.... jutro mam sie stawic na oddzial ciekawe co mi powiedza czy mnie odesla z powrotem czy zostane.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny te z dodatnim gbs wspolzyjecie?? Ja juz nie wiem czy ryzykowac czy nie... Nie mam pewnosci czy nie odszedl mi czesciowo czop i czy nie sacza mi sie lekko wody,bo moczy mi sie troche bielizna a wtedy lepiej nie. Jak to u Was jest? Co myslicie??
-
Aswalda,ponoć lepiej nie ryzykować jeśli nie masz pewności co do czopa.
Verynice i hela, trzymam kciuki!
Ja mam termin z om na 12 września, więc jestem 2 dni po terminie, ale wyliczyłam sobie termin z poczęcia i wychodzi mi 15-16 września, zobaczymy czy się sprawdzi
dziś byliśmy na zakupach i nawet dobrze mi się chodziło,a tak to zawsze sapałam
także już nic nie kumam. Mam schizę, że wody mi odejdą w jakimś najmniej spodziewanym momencie...no nic, kupiłam sobie na pocieszenie chipsy i wieczorem przed tv zamierzam je pochłonąć
-
To mi z daty poczęcia wychodzi 15.09 czyli dziś
bo dokładnie wiem kiedy to było.za pare godzin idę na ktg i mówię położnej,że bez dziecka nie wychodzę.
Opierdzielilam cała dużą czekoladę milkę i piwo 0 % i mój synek szaleje teraz i wystawia różne części ciała:-)https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Jestem na porodowce, skurcze czesto i mocne... Rozwarcie na 4cm na skurczu..
..
Nelus, Tysia87, Eva0507, magdzia26, BlackLuna, nenka, Kaarolina, Majeczka2014, K_A_M_A, betinka, afrykanka, Beataa25, aswalda, EmiBam lubią tę wiadomość
-
Heeeej kochane mamuśki
witam się już z domku, ale w stanie zapowiadającym długą rekonwalescencje..kto stwierdził ze cc jest lepsze niż poród naturalny niech spada na bambusa..jak już pisał mój mężulek Nelcia urodziła się 11.09 i miała jedynie 4460g.. porodu sn nawet nie wywoływali nikt nie chciał podjąć ryzyka kiedy w grę wchodziły 90% szanse dysocjacji barkowej, a tym samym "najmniejszy problem" w postaci łamania obojczyka mojej kruszynce..z takim argumentem nawet nie próbowałam "dyskutować" już o jakichkolwiek próbach sn tylko grzecznie dałam się pokroić żeby córcia była zdrowa, jutro a w sumie już dzisiaj tylko o bardziej ludzkiej godzinie wrzucę fotki mojej dorodnej pyzulki 
mamuśkom które się rozpakowały po mnie czy tez jeszcze przede mną gratuluje z całego serducha, za resztę która niecierpliwie czeka trzymamy z Nelcia kciukasy
a teraz wracam do masowania cycków bo mi zaraz eksplodują atomowce jedne
mamuśki po cc po której dobie wstawałyście już tak w miarę "bezboleśnie" bez tego kijowego uczucia ściągania czy szarpania w ranie?
fipsik albo majeczka będę wdzięczna za wrzucenie mi listy żebym mogła sobie zobaczyć ile nas jeszcze zostało i kto kiedy się rozpakował
Edit: Helaaaaaaa dajesz mamuśka
!! najwyższy czas na Ciebie
trzymam kciuki za Was!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 03:32
Mika 28, Kaarolina lubią tę wiadomość