Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fipsik wrote:Mamuski co urodzily tesknia za brzuchami i ciaza a dla mnie to byli 9 miesiecy koszmaru. Porod bedzie taka wisienka na torcie.https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Tysia ja sama grudniowa jestem, to i moje dziecie moze być. Listopada nie lubie a styczeń hmmm nie znam nikogo fajnego ze stycznia, wiec wole jednak ten grudzien.
Fipsik ja juz nic nie rozumiem, jedno jest pewne ja zrobie taka jazdę w szpitalu jak mnie nie będą chcieli ciąć, ze jeszcze w sądzie wyladuja. Moj Tomek tez nie popusci, niestety nie wiem jak to się maido Twoich przypadłości ale ja ślepa nie chce być. -
Ja właśnie rozmawiałam z moim dzieckiem bo stopę mi z boku wystawił i pytam kiedy wyjdzie.wymieniłam wszystkie dni tygodnia.na piątku kopnął.zobaczymy czy od małego jest kłamczuszkiem;-)
Jagoodka,ale Ty jeszcze terminu nie masz.a wiesz jakie denerwujace jest,że ja jutro będę dwa dni po?41 już mi leci tydzieńteraz to się zaczynam zastanawiać czy ja mam dobrze termin obliczony....no z okresu tak wychodzi.tylko to było już na końcówce dni płodnych,więc może mam coś pochrzanione,bo to niemożliwe,żeby się aż tak dobrze czuć i mieć tyle energii na samiutkiej końcówce.bo na obliczenia mojego gina nie patrze.raz mu wyszlo 8.09 raz 25.09.....
JagoodkaK lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
termin obliczony przez moja gin na ppodstawie ostatniej miesiaczki sie nie sprawdził bo wyszlo na 12 a dzis juz 14 i nic, a jak liczyłam sobie sama to wyszlo mi gdzies kolo 17-19.... jutro mam sie stawic na oddzial ciekawe co mi powiedza czy mnie odesla z powrotem czy zostane.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny te z dodatnim gbs wspolzyjecie?? Ja juz nie wiem czy ryzykowac czy nie... Nie mam pewnosci czy nie odszedl mi czesciowo czop i czy nie sacza mi sie lekko wody,bo moczy mi sie troche bielizna a wtedy lepiej nie. Jak to u Was jest? Co myslicie??
-
Aswalda,ponoć lepiej nie ryzykować jeśli nie masz pewności co do czopa.
Verynice i hela, trzymam kciuki!
Ja mam termin z om na 12 września, więc jestem 2 dni po terminie, ale wyliczyłam sobie termin z poczęcia i wychodzi mi 15-16 września, zobaczymy czy się sprawdzidziś byliśmy na zakupach i nawet dobrze mi się chodziło,a tak to zawsze sapałam
także już nic nie kumam. Mam schizę, że wody mi odejdą w jakimś najmniej spodziewanym momencie...no nic, kupiłam sobie na pocieszenie chipsy i wieczorem przed tv zamierzam je pochłonąć
-
To mi z daty poczęcia wychodzi 15.09 czyli dziś
bo dokładnie wiem kiedy to było.za pare godzin idę na ktg i mówię położnej,że bez dziecka nie wychodzę.
Opierdzielilam cała dużą czekoladę milkę i piwo 0 % i mój synek szaleje teraz i wystawia różne części ciała:-)https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Jestem na porodowce, skurcze czesto i mocne... Rozwarcie na 4cm na skurczu..
..Nelus, Tysia87, Eva0507, magdzia26, BlackLuna, nenka, Kaarolina, Majeczka2014, K_A_M_A, betinka, afrykanka, Beataa25, aswalda, EmiBam lubią tę wiadomość
-
Heeeej kochane mamuśki
witam się już z domku, ale w stanie zapowiadającym długą rekonwalescencje..kto stwierdził ze cc jest lepsze niż poród naturalny niech spada na bambusa..jak już pisał mój mężulek Nelcia urodziła się 11.09 i miała jedynie 4460g.. porodu sn nawet nie wywoływali nikt nie chciał podjąć ryzyka kiedy w grę wchodziły 90% szanse dysocjacji barkowej, a tym samym "najmniejszy problem" w postaci łamania obojczyka mojej kruszynce..z takim argumentem nawet nie próbowałam "dyskutować" już o jakichkolwiek próbach sn tylko grzecznie dałam się pokroić żeby córcia była zdrowa, jutro a w sumie już dzisiaj tylko o bardziej ludzkiej godzinie wrzucę fotki mojej dorodnej pyzulki
mamuśkom które się rozpakowały po mnie czy tez jeszcze przede mną gratuluje z całego serducha, za resztę która niecierpliwie czeka trzymamy z Nelcia kciukasy
a teraz wracam do masowania cycków bo mi zaraz eksplodują atomowce jedne
mamuśki po cc po której dobie wstawałyście już tak w miarę "bezboleśnie" bez tego kijowego uczucia ściągania czy szarpania w ranie?
fipsik albo majeczka będę wdzięczna za wrzucenie mi listy żebym mogła sobie zobaczyć ile nas jeszcze zostało i kto kiedy się rozpakował
Edit: Helaaaaaaa dajesz mamuśka!! najwyższy czas na Ciebie
trzymam kciuki za Was!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 03:32
Mika 28, Kaarolina lubią tę wiadomość