Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
O kurcze i znowu akja na forum sie trafiła :)Hela to dawaj tego bobasa
Blackluna gratulujea Ty dawaj zdjęcia
A Ja jak głupia zamiast spać to jestem wyspanaMała spać poszła o 20:30 a obudziła się o 4:05
Moje balony prawie by eksplodowały bo tak długi czas nie piła że miałam cyce twarde jak kamienie ale jak tylko sie dorwała tak padła jak kawka i śpi dalej
Tak w sumie dużo tu już Was nie pozostało
Ale mnie wali pisac o tej godzinie idę się walnąc dalej no przecież Ja musze jeszcze trochę snu złapać
-
Mika 28 wrote:O kurcze i znowu akja na forum sie trafiła :)Hela to dawaj tego bobasa
Blackluna gratulujea Ty dawaj zdjęcia
A Ja jak głupia zamiast spać to jestem wyspanaMała spać poszła o 20:30 a obudziła się o 4:05
Moje balony prawie by eksplodowały bo tak długi czas nie piła że miałam cyce twarde jak kamienie ale jak tylko sie dorwała tak padła jak kawka i śpi dalej
Tak w sumie dużo tu już Was nie pozostało
Ale mnie wali pisac o tej godzinie idę się walnąc dalej no przecież Ja musze jeszcze trochę snu złapać -
Dziewczyny, wody mi sie sacza...tyle czytalam o tym co robic a teraz glupieje i nie wiem. Skurczy nie czuje, co wstane z lozka to sacza sie i nie wiem teraz jechac do szpitala czy czekac jeszcze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 07:47
betinka lubi tę wiadomość
-
szalone to życie
uwielbiam ten czas
postanowiłam z dziećmi i psem wyjść wczoraj na spacer. Młody przed wyjściem zawisł na cycu, starszy syn rozpinał mi buta i w powietrzu zakładałam buty
widok musiał być genialny
w końcu wyszliśmy
Sawin od razu w wózku zasnął, wykorzystałam to i przez godzinkę sobie chodziliśmy
jak wróciłam to wtargałam wózek z powrotem do mieszkania żeby go nie budzić (co za ciężar, na szczęście pierwsze piętro), i dałam wózek na balkon gdzie dospał kolejną godzinę
Wczoraj dźwigałam mu nóżki żeby mu pomóc w odgazowaniu więc kupa trysnęła na mnie hahapotem kąpiel (żel z Mixy gorąco polecam, dziecko pachnie po nim cudnie).
Dzisiaj wstał przed 7, dałam cyca, zasnął, wiec ubrałam się, zabrałam psa i szybko poleciałam z nim po pieczywo (na szczęście sklepik mamy po drugiej stronie ulicy).
Za chwilę zaprowadzę młodego do szkoły a potem latanie po urzędachno i zatankować auto muszę, bo mój genialny mąż nie pomyślał i zostawił auto na rezerwie
Mąż ma zjechać w środę, może wtedy zmobilizuję się do wykąpania psa, bo teść mi go tak wyprowadzał, że nałapał pchełNelus, betinka, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Zaczarowana wrote:Dziewczyny, wody mi sie sacza...tyle czytalam o tym co robic a teraz glupieje i nie wiem. Skurczy nie czuje, co wstane z lozka to sacza sie i nie wiem teraz jechac do szpitala czy czekac jeszcze?
Zaczarowana lubi tę wiadomość
-
Zaczarowana to zależy czy masz GBSA dodatniego czy ujemnego. Jak dodatniego to jedz do szpitala a jak ujemnego to spokojnie możesz pobyć w domku jeszcze i jak w ciągu 4 godzin nie będzie skurczy to wtedy jedz.
Zaczarowana lubi tę wiadomość
-
Dzięki dba. Tu lewatywy nie robią więc nie mam co na to liczyć. Dzwoniliśmy na porodówkę i babka poradziła poczekać na skurcze jeśli wody są ok, chyba że bardzo się martwimy to możemy przyjechać sprawdzić. tak więc łażę i czekam na te skurcze a czuję tylko delikatne bóle jak na okres i już nie wiem do licha. Zawsze muszę mieć pecha i w takich momentach zamiast mieć jasną i klarowną sytuację to muszę mieć wątpliwości.
Gbsa na szczęście nie mamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 08:27
-
Hela czyli zaczniemy tydzień z nowym dzidziem ale fajnie
ciekawe jak tam reszta dziewczynek Varynice, Nenka, Majeczka, Ewi cos się u was dzieje?
Ja właśnie zbieram się do lekarza ciekawe czy cos mi powieczy będzie jak zwykle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo dzisiaj będziemy mieć nowe dzieciavzki:-) powodzenia dziewczyny!
Madzia daj znać po wizycie.
Blacklina jak tylko wstane z wyrka to wkleje aktualna listę
Mi mój gin mówił ze 6 godzin po odejściu wód jest na szpital. Tylko ze ja mam + gbsa więc czekać mię będęmagdzia26, assantea, BlackLuna lubią tę wiadomość
-
HELA HELA HELA HELA!!!!! DAJESZ KOBIETO!!!!!!!!! Sebus, wyskakuj chlopie na ta strone mocy!
BlackLuna, u mnie 3. doba juz byla baaaardzo znosna, ale ja mialam Hyalobarrier Gel zapodany, a po nim jest duzo lepiej. Dzisiaj 11 doba, nadal czuje brzuch, zrobilo mi sie w srodku takie zgrubienie zdretwiale i bolace, to chyba wewnetrzny szew na miesniach, ale funkcjonuje calkowicie normalnie. No, i jeszcze raz - gratuluje Kluseczki!!!!
Nelus, widze ze u nas podobne nastroje... Ja kolejna noc z glowy, kilometry z nim przeszlam na rekach. Dalam mu Sab Simplex o 21. Mam wrazenie, ze nie bolal go brzuszek po nim juz, ale postanowil sobie nie spac, bo sie cholera wyspala w dzien
No i masakra, bo mam ZAPALENIE PECHERZA!!! nie mam jak do lekarza teraz isc, bo przeciez nie zabiore Matiego do przychodni z chorymiW ogole mozna jakies leki podczas laktacji brac na pecherz?!?!?
BlackLuna lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Hej dziewuszki! To co czekamy na nowe malenstwa??
U mnie dzis fajna noc, mlody tylko 3 razy budzil sie na cycka i szybko sie najadal wiec nie bylo cudowania i marudzenia20 min temu znowu zasnal wiec zjadlam sniadanie i chyba jeszcze sie kimne chwilke, obiad na dzis jest wiec jedynie troche ogarne chate i spacer-to dzisiejsze zadania. Moze cudak tak spi bo wczoraj w dzien bardzo malo spal, znowu trzeba bedzie sie z nim bujac caly dzien zeby przespal ladnie noc
Karola przeczytalam twojevo posta to przyznaj sie co ci sie tam snilo o mnie?? Pewnie jakies koszmary i obudzilas sie zlana potemheh