Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaarolina wrote:Kama nic strasznego snilo mi sie ze bylysmy na jakims zlocie (czego nie mam pojecia) z dzieciaczkami i jeszcze mialysmy ze soba Oliwke (mamy z groszkiem nie wiem czy kojarzysz) i miakysmy ja oo zlocie odwiezdz do Niej
o taki misz masz
Heka dajesz czadu Kobietko !!!
No Verynice doooooczekalas sie w koncu czekamy na wiesci ze Marcelek Precelek jest juz z Nami
A My z Krzysiem obchodzimy dzisiaj miesiac
3dit. Ewi jak dobrze pamietam Ty dzisiaj tez do szpitala idziesz???
Pooowodzenia!!!
No to bez tragediijuz myslalam ze cos gorszego heh, wiem o kogo ci chodzi,mam ja w znajomych
No i gratulujemy z Maćkiem miesiaca-duzo zdrowia dla Krzysiamy dokladnie za tydzien obchodzimy mc
Kaarolina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny..i ja dolączam się do karolci... dzis mambeznadziejny humor.
Nie wiem sama o co mi chodzi. Nawet siosttrze napisalam,ze potrzebuje wyciszenia,spokoju i samotnosci..bo nawet gadka z nia mnie drazni a nie chce sie klucic.. Ryczec mam ochote...
Zaraz chyba za sprztanie sie wezme i to bedzie najlepsze rozwiazaniekarolcia:)))) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Karolcia to podobno jeden z objawów zbliżającego się porodu
tremin z USG mam za rowny tydz wiec mam nadzieje bo juz nie daje rady;( jakies mnie gorace poty oblewaja od jakis 2-3 dni, nie mam czym oddychac!!
Zwariuje normalnie, dzis to mi sie ryczec juz chce bo wszedzie mi zle!!BuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 10:38
-
nick nieaktualnyMajeczka2014 wrote:..i ja dolączam się do karolci... dzis mambeznadziejny humor.
Nie wiem sama o co mi chodzi. Nawet siosttrze napisalam,ze potrzebuje wyciszenia,spokoju i samotnosci..bo nawet gadka z nia mnie drazni a nie chce sie klucic.. Ryczec mam ochote...
Zaraz chyba za sprztanie sie wezme i to bedzie najlepsze rozwiazanie
Majeczka ja tak mam od wczoraj, pojechalismy do supermarketu i po 5 min prawie wylam ze chce do domu, maz zrobil obiad bo widzial ze cos nie tak ze mna, nawet do lozka przyniosl kochany. NO i co, lezalam caly dzien a tak marudzilam ze mi zle i lzy w oczach caly czas! Nad razem obudzil mnie bol miednicy ale kur.. tak okropny ze myslalam ze zwariuje!!Rwa kulszowa mnie lapie bo mala na nerw naciska. Ocipieje zaraz!!!Pomocy -
nick nieaktualnykarolcia:)))) wrote:Majeczka ja tak mam od wczoraj, pojechalismy do supermarketu i po 5 min prawie wylam ze chce do domu, maz zrobil obiad bo widzial ze cos nie tak ze mna, nawet do lozka przyniosl kochany. NO i co, lezalam caly dzien a tak marudzilam ze mi zle i lzy w oczach caly czas! Nad razem obudzil mnie bol miednicy ale kur.. tak okropny ze myslalam ze zwariuje!!Rwa kulszowa mnie lapie bo mala na nerw naciska. Ocipieje zaraz!!!Pomocy
to sie zgralysmy... bo serio mam to samo. Mam lzy w oczach, i cos czuje ze dzisiaj sobie poplacze od taka dzien sie nie skonczyl i az sie boje....
A co do boli, to ja juz pisalam. Mnie w nocy straszne bole pachwin i krocza budza. Bardzo boli...no ,ale coz..tak musi chyba byc. Chce sie za sprztaanie wziac zeby zlecial jakos czas ale jak pomysle ze mam w tych bolach ze szczotka i scierka latac to sie odechciewa. Ale musze,bo sprztanie samo wola:/
Boli mnie tylek,kosc ogonowa, krocze, i mam ucisk na parcie..Wiem,ze to normalne ponoc na tym etapie ciazy, ale dzis wam pomarudzie cos czuje..wybaczcie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 11:00
-
Dzien dobry
Na poczatek gratuluje mamusiom tym swiezutkim i tym co sa w trakciepowodzeńia verynice!!!
U nas kolejna dobra nockaznow tylko cyc, pilucha i łozeczko
wczoraj troche marudzil w dzien przez brzuszek ale mimo to zdarzylam przygotowac salatke, upiec karpatke, zrobic obiad i przyjac gosci
Synek dostal tyyle pieknych prezentow ze nie mamy juz gdzie tego ukladackurde juz bym sie chciala przeprowadzic!!
Betinka wspolczuje przejsc z Matimwiem co to znaczy jak dziecko pol nocy placze
moj dalej sie prezy ale juz jest duzo lepiej ńiz bylo. Podaje mu delicol 3xdziennie i pije herbatke koperkowa i widze ze jest lepiej.
Dba grunt to dobra organizacja co??!!! Super sobie radzisz sama
My dzis mykamy na 12.30 do szpitala na badanka. Prosze trzymajcie kciuki zeby bylo ok bo jak dobrze wyjda badania to moze uda nam sie leciec do pl na koniec wrzesniaMajeczka2014, JagoodkaK, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehehe ja juz po wizycie
Moje dziecię tak jak przypuszczalam nigdzie na razie się nie wybieragłówka wysoko wszystko pozamykanie na 4 spusty
ginek powiedział że na razie nic się nie zapowiada na poród ale ze dzisiaj tak jest nie znaczy ze za chwile się to nie zmieni...wypisal zwolnienie do 6 października i stwierdził że do tego czasu powinnam urodzić (żartowniś jeden). Wiec cóż przenosze się chyba na pazdziernikowki
-
Paula super ze ta herbatka tak wam pomogła a jak tiago jest taki grzeczny to pewnie ze leccie do polski! Zazdroszcze ze od was to tylko 2h samolotem. My chcemy lecieć na święta do Anglii ale to aż 10h i nie wiemy czy damy rade szczególnie ze livka nam daje tak popalić. Oby to się zmienilo!
Czy któraś z was stosuje espumisan 100? Koleżanka poleciła na brzuszek i zastanawiam się czy nie zamówić z polskiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 12:10
-
magdzia26 wrote:Hela, Verynice jak tam sytuacja?
A właśnie Tysia jak u Ciebie?w ogole nie brałam tego pod uwagę,dobrze,że udało mi się znaleźć opiekunkę dla mojej Molly,bo chyba by mi serce pękło.będą mnie badać i dalej cholera wie co.
https://www.maluchy.pl/li-69041.png