X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Kama nic strasznego snilo mi sie ze bylysmy na jakims zlocie (czego nie mam pojecia) z dzieciaczkami i jeszcze mialysmy ze soba Oliwke (mamy z groszkiem nie wiem czy kojarzysz) i miakysmy ja oo zlocie odwiezdz do Niej :D o taki misz masz :D

Heka dajesz czadu Kobietko !!!

No Verynice doooooczekalas sie w koncu czekamy na wiesci ze Marcelek Precelek jest juz z Nami :)

A My z Krzysiem obchodzimy dzisiaj miesiac :D

3dit. Ewi jak dobrze pamietam Ty dzisiaj tez do szpitala idziesz???
    Pooowodzenia!!!

No to bez tragedii ;) juz myslalam ze cos gorszego heh, wiem o kogo ci chodzi,mam ja w znajomych :)
    No i gratulujemy z Maćkiem miesiaca-duzo zdrowia dla Krzysia :) my dokladnie za tydzien obchodzimy mc :D

Kaarolina lubi tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela, Verynice jak tam sytuacja?
    A właśnie Tysia jak u Ciebie?

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewuszki!!ja wstalam dzis w podlym nastrojem, glowa mi peka!Cala noc snily mi sie glupoty i czuje sie jakas rozbita !Nie moge sobie od wczoraj znalezc miejsca, nie wiem jak to nazwac...ech... do dupy wszystko

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia to podobno jeden z objawów zbliżającego się porodu :D

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..i ja dolączam się do karolci... dzis mambeznadziejny humor.
    Nie wiem sama o co mi chodzi. Nawet siosttrze napisalam,ze potrzebuje wyciszenia,spokoju i samotnosci..bo nawet gadka z nia mnie drazni a nie chce sie klucic.. Ryczec mam ochote...
    Zaraz chyba za sprztanie sie wezme i to bedzie najlepsze rozwiazanie

karolcia:)))) lubi tę wiadomość

• nenka Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie nic narazie się nie dzieje ale jak mąż wrócił w nocki to ostro <3 może coś więcej się ruszy

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Karolcia to podobno jeden z objawów zbliżającego się porodu :D

tremin z USG mam za rowny tydz wiec mam nadzieje bo juz nie daje rady;( jakies mnie gorace poty oblewaja od jakis 2-3 dni, nie mam czym oddychac!!
    Zwariuje normalnie, dzis to mi sie ryczec juz chce bo wszedzie mi zle!!Buuu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 10:38

• Szonka Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wychodzimy do domu :) hura, hura, hura!!!!!

Majeczka2014, Paula55, JagoodkaK, magdzia26, afrykanka, Nelus, Fipsik, Kaarolina, Tysia87, betinka, dba, Quatriona, K_A_M_A, anulka81, BlackLuna lubią tę wiadomość

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

• nenka Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to super szonka

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    ..i ja dolączam się do karolci... dzis mambeznadziejny humor.
    Nie wiem sama o co mi chodzi. Nawet siosttrze napisalam,ze potrzebuje wyciszenia,spokoju i samotnosci..bo nawet gadka z nia mnie drazni a nie chce sie klucic.. Ryczec mam ochote...
    Zaraz chyba za sprztanie sie wezme i to bedzie najlepsze rozwiazanie

Majeczka ja tak mam od wczoraj, pojechalismy do supermarketu i po 5 min prawie wylam ze chce do domu, maz zrobil obiad bo widzial ze cos nie tak ze mna, nawet do lozka przyniosl kochany. NO i co, lezalam caly dzien a tak marudzilam ze mi zle i lzy w oczach caly czas! Nad razem obudzil mnie bol miednicy ale kur.. tak okropny ze myslalam ze zwariuje!!Rwa kulszowa mnie lapie bo mala na nerw naciska. Ocipieje zaraz!!!Pomocy

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia:)))) wrote:
    Majeczka ja tak mam od wczoraj, pojechalismy do supermarketu i po 5 min prawie wylam ze chce do domu, maz zrobil obiad bo widzial ze cos nie tak ze mna, nawet do lozka przyniosl kochany. NO i co, lezalam caly dzien a tak marudzilam ze mi zle i lzy w oczach caly czas! Nad razem obudzil mnie bol miednicy ale kur.. tak okropny ze myslalam ze zwariuje!!Rwa kulszowa mnie lapie bo mala na nerw naciska. Ocipieje zaraz!!!Pomocy

to sie zgralysmy... bo serio mam to samo. Mam lzy w oczach, i cos czuje ze dzisiaj sobie poplacze od tak :) a dzien sie nie skonczyl i az sie boje....
    A co do boli, to ja juz pisalam. Mnie w nocy straszne bole pachwin i krocza budza. Bardzo boli...no ,ale coz..tak musi chyba byc. Chce sie za sprztaanie wziac zeby zlecial jakos czas ale jak pomysle ze mam w tych bolach ze szczotka i scierka latac to sie odechciewa. Ale musze,bo sprztanie samo wola:/
    Boli mnie tylek,kosc ogonowa, krocze, i mam ucisk na parcie..Wiem,ze to normalne ponoc na tym etapie ciazy, ale dzis wam pomarudzie cos czuje..wybaczcie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 11:00

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Na poczatek gratuluje mamusiom tym swiezutkim i tym co sa w trakcie :) powodzeńia verynice!!!

U nas kolejna dobra nocka :) znow tylko cyc, pilucha i łozeczko :) wczoraj troche marudzil w dzien przez brzuszek ale mimo to zdarzylam przygotowac salatke, upiec karpatke, zrobic obiad i przyjac gosci :)
    Synek dostal tyyle pieknych prezentow ze nie mamy juz gdzie tego ukladac :/ kurde juz bym sie chciala przeprowadzic!!

Betinka wspolczuje przejsc z Matim :( wiem co to znaczy jak dziecko pol nocy placze :/ moj dalej sie prezy ale juz jest duzo lepiej ńiz bylo. Podaje mu delicol 3xdziennie i pije herbatke koperkowa i widze ze jest lepiej.

Dba grunt to dobra organizacja co??!!! Super sobie radzisz sama :)

My dzis mykamy na 12.30 do szpitala na badanka. Prosze trzymajcie kciuki zeby bylo ok bo jak dobrze wyjda badania to moze uda nam sie leciec do pl na koniec wrzesnia :)

Majeczka2014, JagoodkaK, magdzia26 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula super,ze sobie dajesz rade :)
    trzymam kciuki za badana jak i za udany wylot do PL:)

no nic, ja chyba zbieram tylek z fotela i ide sie wziac za porzadki

Paula55 lubi tę wiadomość

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam juz w kolejce do mojej gin. Jestem ciekawa co mi powie.
    trzymajcie kciuki

Majeczka2014, magdzia26 lubią tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nenka Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda i magdzia czekam na wieści z wizyt

magdzia26 lubi tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe ja juz po wizycie :P
    Moje dziecię tak jak przypuszczalam nigdzie na razie się nie wybiera ;) główka wysoko wszystko pozamykanie na 4 spusty :P ginek powiedział że na razie nic się nie zapowiada na poród ale ze dzisiaj tak jest nie znaczy ze za chwile się to nie zmieni...wypisal zwolnienie do 6 października i stwierdził że do tego czasu powinnam urodzić (żartowniś jeden). Wiec cóż przenosze się chyba na pazdziernikowki :P

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekujemy Majeczka :*

Majeczka2014 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Nelus Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula super ze ta herbatka tak wam pomogła a jak tiago jest taki grzeczny to pewnie ze leccie do polski! Zazdroszcze ze od was to tylko 2h samolotem. My chcemy lecieć na święta do Anglii ale to aż 10h i nie wiemy czy damy rade szczególnie ze livka nam daje tak popalić. Oby to się zmienilo!

Czy któraś z was stosuje espumisan 100? Koleżanka poleciła na brzuszek i zastanawiam się czy nie zamówić z polski

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 12:10

201703012752.png
  • nenka Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziu do świat napewno zdążysz hihi

magdzia26, Majeczka2014 lubią tę wiadomość

• Tysia87 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Hela, Verynice jak tam sytuacja?
    A właśnie Tysia jak u Ciebie?
    A melduje się.już po ktg:-)później poszłam do lekarskiego pokoju i kazali mi jechać po torbę i zostać:-( w ogole nie brałam tego pod uwagę,dobrze,że udało mi się znaleźć opiekunkę dla mojej Molly,bo chyba by mi serce pękło.będą mnie badać i dalej cholera wie co.

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
‹‹ 2023 2024 2025 2026 2027 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ