Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde ja czasami az zwijam sie z bolu, pomiedzy skurczami luz ale to tylko kilka minut... Mam oarcie na "2" ale cos nie moge wydusic, myslicie ze czopek glicerynowy cos pomize? Bo cholera na opakowaniu jest ze ma dzialanie przeczyszczajace a mi tego chyba nie trzeba....
-
nick nieaktualnywlasnie wracam z wc... poszlam na siku, no i papierem toaletowym podtarlam to co trzeba bylo i pojawilo sie doslownie jedna, dwie kropelki krwi. Tak powtrozylam z 2 razy i to samo. Nie wiem co jest grane.
Depilowalam sie 4 dni temu,ale przed wczoraj ani wczoraj przy podcieraniu nic takiego nie bylo. Narazie nie panikuje, obserwuje jedynie,bo moze to poprostu przez golenie? Mam wkladke,bede obserwowac.
Co prawda mam dzisiaj bole, takie sciskajace w macicy. Zarazem takie pieczenie,szczypanie. Nie wiem jak opisac. Rano biegunka... no nic, nie bede schizowac bo okaze sie nie potrzebnie. Sprawdze wkladke za jakis czas
a zeby smieszniej bylo,dzisiaj tak nagle niedawno wziela mnie mysl zeby torby posprawdzac, dopakowac staniki, i wysterylizowac nakladki na sutki bo zapomnialam. Upralam kapcie do chodzenia po szpitalu bo capily nowoscia no i te torby tak leza na przeciwko mnie,bo mam zamiar jutro te kapciochy dopakowac i za sprztaanie wziacWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 19:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Majeczka no to ładnie czyli jednak ta lista ma magiczna moc
najlepsze jest to ze tak jak pisalam wcześniej śniło mi się ze razem zaczęliśmy rodzic
Kochana narazie nie panikujebo moze skore podraznilam papierem stad te kropelki. Jesli bardziej sie jednak rozkreci to bede myslec co dalej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynenka wrote:majeczko robilas juz ktorys?
oj niestety jeszcze nieale duzo osob, znajomych korzysta z tej stronki i polecaja. Przepisy jak widac wiekszosci sa wypasione i roznorodne
chyba,ze szukasz czegos porstszego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 20:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFipsik wrote:Czuje sie jak obiekt badawczy, jutro jesscze tarczyce beda mi badac
Fipsik szczerze to Ci wspolczuje... zestresujesz sie za wszystkie chyba czasy.
Ale najwazniejsze,ze jestes pod opieka no i lekarze chyba wiedza co robia. Wszystko dla dobra corci i Twojego