Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majeczka ja siedze tylko na komórce,a do szpitala biorę tableta,więc jak potrzeba do tej listy jakiś program komputerowy to niestety nie posiadam takich bajerów,tzn może posiadam,ale nawet nie wiem gdziemto znaleźć
Jednak o grudniu chyba muszę zapomnieć,bo jeśli faktycznie po tygodniu wywołują to do końca tygodnia,góra do przyszłego poniedziałku coś tam wykluje:-)
Fipsik trzymam kciuki za Jagódke,w moim śnie była we fioletowej sukience,którą jej uszyłaś
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
nick nieaktualnyTysia87 wrote:Majeczka ja siedze tylko na komórce,a do szpitala biorę tableta,więc jak potrzeba do tej listy jakiś program komputerowy to niestety nie posiadam takich bajerów,tzn może posiadam,ale nawet nie wiem gdziemto znaleźć
Jednak o grudniu chyba muszę zapomnieć,bo jeśli faktycznie po tygodniu wywołują to do końca tygodnia,góra do przyszłego poniedziałku coś tam wykluje:-)
Fipsik trzymam kciuki za Jagódke,w moim śnie była we fioletowej sukience,którą jej uszyłaś
nie niespokojnie Tysia
nie wciągam Cię w to bo mam nadzieję, że na dniach się rozpakujesz
Tysia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFipsik wrote:Ja sie naumialam tel obslugiwac wiec tu bede was meczyc co chwile
bedziecie na biezaco podczas porodu nawet przy cc hehe
ja na kom. rzadko kiedy siedzie. Tzn wejde sobie na belly do nas np jak obudze sie nad ranempoczytam, na fb tez od czasu do czasu wejde,ale mi sie cierpliwosc konczy szybko bo czesto mi sie zacina i pisanie na kom.do szalu mnie doprowadza
a czasami jak chce sie rozpisac to chyba bym musiala pol dnia stukac w klawiature tel;)
Ale jak urodze, w szpitalu obowiazkowo dam znacWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 16:01
-
Tysia87 wrote:Och Ty cwaniaro;-)
A Majeczka Ty się szykuj zaraz po Fipsik a ja po Tobie
Tysia jak się spreza dziewczyny to zdążę Ci jeszcze tabelke przekazaćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 17:27
Tysia87 lubi tę wiadomość
-
Hej, tez miałam ambitny plan informować Was na bieżąco ale jak zaczęły się skurcze jeden za drugim to nie w głowie były mi tel
mały juz załapał o co chodzi w karmieniu cycem co prawda trochę mi je pogryzl ale mam nadzieje ze juz będzie tylko lepiej mam tu wspaniałe kobitki które pomagały mi za każdym razem przestawiać małego i tu też tak jak u Pauli ta która karmi cycem jest dla nich boginia
jak mały zaśnie to opiszę tez i mój porod
Paula55 lubi tę wiadomość