Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziendobry
Witam sie po raz kolejny mega wyspanamoje dziecko zmienilo sie chyba w aniolka
w. Nocy tylko spi, je i rob kupy
Wstalam 4 razy.
My kapiemy codziennie bardziej dlatego ze maly uwielbia sie kapac i wycisza sie przed snem.
Zauwazylam ze zaczyna kumac ze po kapieli jest cycek i trzeba isc spac.
Dupcie wycieram chusteczkami. Tez mi sie nie usmiecha latac po nocy z miskanie ma odparzen ani nic. Poza tym bede eraz kupowac chusteczki tzw water wipes czyli w 99% tylko nasaczone woda, bez zapachu i chemii. Prawie jak woda tylkomiski nie trzeba
Betinka u nas kupska zolte z farfoclami i meeega slychac jak ida bo jest taki glosny plusk.
Ktos pytal o laktator. Ja mam elektryczny z canol i uzywalam kilka razy- dla mnie super
Verynice, hela fipsik, tysia i reszta trzymam kciuki za rozpakowanie!!!Tysia87, verynice, betinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, te wszystkie dzieciaczki takie slodkie
napatrzeć sie nie mozna. Swoje juz by sie chcialo tulic, mimo wszystko...
Co do uderzenia gorąca to też mam od jakiegos czasu. W ogole czuje jakby byl lipiec a nie wrzesien. Z otwartym oknem na maxa potrafie siedziec do poznego wieczora, w samych gaciach i koszulce na ramiaczkaa T pod koldra
a wcale z niego zimny chlop nie jest i dziwie sie jak mowi"A Tobie to nie jest zimno"?
Wczoraj tak samo. Wieczorem duszno na dworze,myslalam ze jest z 30st.
Tysia, Madzia-jestescie kochane,ze mysliscie o mnieale jak widac jestsmy w dwupaku
Posiedzielismy na weselu do po 24 bo juz wiecej nie dalam rady wysiedziec,brzuch i kregoslup dawal mi w kosc wiec jedynym marzeniem bylo lozko!!Potancowac,nie potancowalam ale posmakowalam
a dzis czuje sie jakbym byla niewiadomo jak aktywna po weselu. Nawet zakwasy mam, nie wiem po czym?
Biegunka mnie z rana złapała, ale pewnie po wczorajszych weselno-kuchennych rewolucjach.
Co do tych skurczy przepowiadajacych to ja mam je od miesiaca jak nie wiecej.
Kiedys Wam pisalam,ze moja siostra myslala,ze sa to te przepowiadajace i tak w domu lezala,lezala..a jak stwierdzila,ze chyba jednak czas do szpitala to okazalo sie,ze ma 8cm rozwarcia i w 2 g urodzila
Tak pozatym fajnie czyta sie te rozpakowane i nierozpakowane mamusie:) w sensie,ze wiekszosc juz tyle przechodzi i moga radami dzielic(no i cos w glowie mi zostanie w razie W )no i sa te ktore czekaja,czekamy
Mam nadzieje,ze u tych przeterminowanych i tych co sa bliziutko akcja sie zacznie i nie bedziecie sie tak meczyc tym czekaniem:)
Hela, verynice, Ewi- trzymam kciuki!!! za szybkie rozwiazanie
Verynice,bylam pewna,ze juz zostaniesz w szpitalu ale dobrze,ze jednak cos sie rozkreca takze pewnie to kwestia godzin,dni?
Fipsik czyli jednak dzis w domku??? No to po niedzieli mozesz rodzic:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 10:49
verynice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaa jeszcze wstawie Wam ze szpitala zdjecie dzidzki ofcooo
wczoraj dostalam smska na weselu
Io, nenka, Kaarolina, Ewi25, magdzia26, Paula55, K_A_M_A, Nelus, verynice, Tysia87, RewolucjaSięDzieje, betinka, storczyk, Beataa25, akuszerka89, anulka81, zoi, turkawka, le'nutka, aswalda lubią tę wiadomość
-
Oj wasze uparte? Moj dazy do tego zeby byc najdluzej wyczekiwan maluszkiem, nam czekac az sie skurcze nasila ehhh a ja chce spac!!! Bo nie mam sil juz tyle nue spalam... A tu skurcze lapia co chwile a maja byc mocniejsze, na badaniu nic sie nie dowiedzialam i do tego jakas lekarka stazystka mnie dodatkowo badala noi znow wiem ze nic nie wiem... Do tego lekarz gbur jest dzus na dyzurze ha dzisiaj nie rodze! Wole jutro!
-
Na wizycie byla pani ordynator , najbardziej konkretny lekarz. Zla byla bo skoro aspat i alat podwyzszone to moze byc cholestaza ciazowa. Zeby to stwierdzic potrzebny wynik kwasow zolciowych ktorych nikt nie zlecil. A ze na czczo to dopiero jutro. Jak zle to wywolywanie porodu bo zagraza mlodej. Druga sprawa mowi ze cc trudne u mnie ale mam serce chore wiec potrzebny kardoolog i badania i niech on sie wypowie na temat porodu. Na astme tez zrobili badania. Takze czekam na pieprzonego kardiologa
i jutro krew i dopierp jutro cos sie dowiem
-
nick nieaktualny
-
Hela Ty jesteś już ponad tydzień po terminie? Kurde uparte te nasze maluchy.
Moja siostra dziś napisała,że na naszym szpitalu po tygodniu wywołują i że ani jej ani mamie wody nie odeszły i mi pewnie też nie odejdą.Ale troche mi ulżyło,bo dziadek Stasiek,czyli teściu:-)zaoferował się,że codziennie przyjdzie do Molly,jak będę w szpitalu.a to mój największy problem:-)wiem,że dziś niedziela,ale mam zamiar ogarnąć chałupe,bo Michał do pracy idzie,a ja już pomału dostaje pier..lca
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Fipsik nie zamartwiaj się na pewno malutkiej nic nie jest. jesteś w szpitalu to będą Cię kontrolować. Dużo masz podwyższone te Alat i Aspat? Ja też miałam podejrzenie tego dziadostwa ale rozeszlo się po kościach całe szczęście. Tez miałam podwyższone ale po kolejnych badaniach się same ustabilizowaly i w sumie nie wiedzieli od czego mi skoczyly te wartości. Mi badali kwasy zolciowe i billurbine przy tym jeszcze.
-
nick nieaktualny