Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
verynice wrote:Hela jak sytuacja?
Ja mam ciągle bolesne skurcze..bardzo bolesne ale nieregularne
Nc nie mow, bol lapie mega mocny i to tak nagle, krzyz peka! Skurcze co ok 6min i coraz mocniejsze! Czop juz wyadl w takiej ilosci ze nue da sie go przeoczyc... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, kupowalyscie tantum rosa w saszetkach? Jesli tak i jestescie bardziej w temacie zorientowane,prosze napiszcie mi jak sie tego uzywa, w sensie ile wody, najlepiej gdzie to zmieszac i czym oklady robic?
Przejrzalam ulotke,ale albo slepa jestem i czytac nie umiem albo tam nic takiego nie jest napisaneWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 18:08
-
Majeczka2014 wrote:Dziewczyny, kupowalyscie tantum rosa w saszetkach? Jesli tak i jestescie bardziej w temacie zorientowane,prosze napiszcie mi jak sie tego uzywa, w sensie ile wody, najlepiej gdzie to zmieszac i czym oklady robic?
Przejrzalam ulotke,ale albo slepa jestem i czytac nie umiem albo tam nic takiego nie jest napisane
Ale wiem jak używac: saszetkę rozpuszcza się w 0,5-1 l przegotowanej wody i przemywa krocze 1-2 razy na dobę. A mysle,że w jakiejś miseczce zmieszaj i albo dłonią albo jakąś delikatną gąbeczką,bylebyś ją później dokładnie umyła i żeby nie była szorstka i nie podrażniła żizel:-)Majeczka2014 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
nick nieaktualnyTysia87 wrote:Majeczka mi położna odradzała,dość często uczula.powiedziala,że zwykłe szare mydło.
Ale wiem jak używac: saszetkę rozpuszcza się w 0,5-1 l przegotowanej wody i przemywa krocze 1-2 razy na dobę. A mysle,że w jakiejś miseczce zmieszaj i albo dłonią albo jakąś delikatną gąbeczką,bylebyś ją później dokładnie umyła i żeby nie była szorstka i nie podrażniła żizel:-)
dziękuję Ciw razie czego będę wiedzieć, bo czy będę używać to się okaże. Prócz Tantum mam właśnie zwykłe ,szare mydło więc może ono samo wystarczy
-
nick nieaktualny
-
Majeczka2014 wrote:Dziewczyny, kupowalyscie tantum rosa w saszetkach? Jesli tak i jestescie bardziej w temacie zorientowane,prosze napiszcie mi jak sie tego uzywa, w sensie ile wody, najlepiej gdzie to zmieszac i czym oklady robic?
Przejrzalam ulotke,ale albo slepa jestem i czytac nie umiem albo tam nic takiego nie jest napisaneMajeczka2014 lubi tę wiadomość
-
No dziewczyny, dajecie dajecie! Czopy wypadły, to teraz czas na wody!
Verynice, widze, że zapodałaś sobie profesjonalny masaż szyjki mężem! Coś czuję, że skutecznyTrzymamy kciuki z Matikiem!
verynice lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Część Dziewczyny, trzymam za Was kciuki żeby się rozkręciło
Dzisiaj mija mój termin więc zgodnie z umową zjawiłam się u mojego lekarza żeby mnie pooglądał. Od wtorku gdzie szyjka miała długość 2 cm i była zamknięta, skróciła się do 1 cm i rozwarła na 1 cm. Lekarz pomasował mi szyjkę ( ból jak na okres tylko dosyć mocny). Od wizyty cały czas twardnieje mi brzuch, wcześniej niczego takiego nie czułam więc łudzę się że może w końcu coś się ruszy bo nie chciałabym żeby mi wywoływali poród.
[/url]