X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 01:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Verynice jeszcze raz gratuluje !!

Nenka dawaj czadu kobieto ! Bo oczywiscie czekamybja wiesci i foooooty :D

A ja mam dwa problemy... pierwszy to pokarm.. chyba mi zaniknie :( jak odciagalam po 100ml z jednego cycka to teraz juz ledwo sciagam po 50 ml z obu felmaltiker nie pomaga czekam jeszcze na te tabletki co betinka polecila...oby to nie wrozylo konca karmienia piersia :( i od kilku dni zauwazylam ze wieczorami strasznie swedza mnie nigo tzn uda lydki masakra jakas i do tego swedzi mnie brzuch.. czy to normalne??? Eh

nenka lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • nenka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 01:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam skurczy czekam kurwa a mąż jak na złość ma służbę

• Diabla85 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 01:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka powodzenia!

nenka lubi tę wiadomość

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 03:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka dajesz kochana!!! :D

Karolina to faktycznie lipa z tym pokarmem :( musisz dokarmiać go mm? Nie wiem co Ci poradzić, może się stresujesz z czymś? A pytałaś lekarza? Ja sobie sprawdziłam ile mi leci i odciagnelam 100ml z dwóch, to chyba tez niedużo?

201703012752.png
  • nenka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 03:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skurcze co 6 min

magdzia26, justyna14, betinka lubią tę wiadomość

• Diabla85 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 04:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka jupi, coraz bliżej!!! Zaglądam do Was co karmienie Franczeska więc co 3 godz i mam nadzieję że jak zajrzę następnym razem to już będą wymiary Mariki ;)

nenka lubi tę wiadomość

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie śpię i zaglądam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik,ja u siebie na liscie juz zmienilam. Wiec u siebie jakbys miala wstawiac zmien moj termin porodu. Bo jednak dopatrzylam,ze gin z OM wyznaczyl mi na 28 wrzesnia,nie na 27. A ja sie zasugerowalam belly, nie wiem czem belly z OM wyznaczylo mi na 27. Zaraz zmienie tez suwaczek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 06:09

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Nenka dajesz kochana!!! :D

Karolina to faktycznie lipa z tym pokarmem :( musisz dokarmiać go mm? Nie wiem co Ci poradzić, może się stresujesz z czymś? A pytałaś lekarza? Ja sobie sprawdziłam ile mi leci i odciagnelam 100ml z dwóch, to chyba tez niedużo?
    Musze od wczoraj bo Mlody ciagle plakal ze glodny :( a jak Mu mm podawalam to lzy mi az pociekly.. no wlasnie niczym sie nie stresuje a probowalam juz chyba wszystkiego..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 06:50

• hela Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podrzuccie liste bo nie wiem kto urodzil a nie nadrobie ;)

Nenka daj znac a jak skyrcze spowalniaja to sie nie martw ja eiem po sobie ze odstepy miedzy nimi zaleza od tego co robilam, chodzilam, siedzialam czy bylam w wodzie i oby u ciebie tak bylo, i ladnie sie rozkreci :) moze wejdz pod prysznic to sie skurcze wmoga :)
    Czekam na info!!! :)

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • Szonka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka powodzenia kobieto!

Dzięki za radę z pępuszkiem, też będę go pięlęgnować octiseptem, ta woda z mydłem to jakaś pomyłka.

Kolejna dobra noc za nam :) Synek w nocy pięknie śpi. Budzi się tylko co 3 godziny na jedzenie. Nawet nie czuję się zmęczona. Trafił mi się prawdziwy aniołek :) No i dziś w końcu ufajdał się po pachy :) bo już się martwiłam, że w pieluszce tylko małe pierdu pierdu.

Miłego dnia mamusie i brzuchatki :)

magdzia26, Nelus lubią tę wiadomość

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:31

7w3d 💔
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas pępuszek odpadł w 10 dniu i szczerze mówiąc to ja niczym nie psikalam i nie mylam woda, tutaj nie każą nic z tym robic! Już ładnie się zagoil

201703012752.png
  • Mika 28 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Musze od wczoraj bo Mlody ciagle plakal ze glodny :( a jak Mu mm podawalam to lzy mi az pociekly.. no wlasnie niczym sie nie stresuje a probowalam juz chyba wszystkiego..

Karolina a przystawiałaś małego często do piersi ? Ja miałam taką wielką wątpilwość jak byłam w szpitalu to też miałam doła ze nie mam że tylko siara leci chyba przez 4 lub 5 dni i nagle poleciało a mała wciąż wyła i gdyby nie to ze oni mnie tam pocisneli za co im wdzieczna nie byłam tylko wsciekła bo Jula cały dzień siedziała na cycach i ryczała a ja wykończona już byłam a oni mleka mm nie podają nosz myślałam ze mnie strzeli ale tak mi rozkręciła laktacje ze szok :) i moze spróbuj jeszcze częściej go dostawiać i poświęcić te kilka dni na "bar mleczny" a jak najmniej mm bo się pewnie przyzwyczaił

Nelus 100ml to całkiem wystarczająco dzieko potrzebuje 60ml zresztą zależy jakie bo moje to okropne non stop nie najedzone a między czasie 3 razy wyleciało bo się odbiło ale jeszcze by zjadła :P

Nelus lubi tę wiadomość

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:32

7w3d 💔
  • pralinka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka--> powodzenia!!

• Mika 28 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    U nas pępuszek odpadł w 10 dniu i szczerze mówiąc to ja niczym nie psikalam i nie mylam woda, tutaj nie każą nic z tym robic! Już ładnie się zagoil
    u nas chyba profilaktycznie każą psikać octanisptem bo u mnie w szpitalu kazali kupić zeby w domu psikać i w sumie u nas jest twardy jak skała i wisi jeszcze na koncówce niedługo odpadnie :)

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka jak leżałam w szpitalu to tyle się porodziło, że musiałabyś mi wysłać listę na mejla, żebym na bieżąco była :)

Jadę dziś odwiedzić inne szpitale, ponoć w MSWiA robią cesarki planowane w 40 tyg i przede wszystkim nie kwestionują skierowań. Kto wie, może mi ustalą jakąś datę na przyszły tydzień? :)

Majeczka2014 lubi tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika przystawiam Go non stop do cycka pociumka pociumka (gdzie wczesniej ssal jak najety) i wypluwa jakby nic Mu nie lecialo ale sie nie poddaje i daje Mu tego cycka bo uparlam sie ze minimum 6msc bede karmic i jakos trzeba tego dokonac..

• Migotka22 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina ja też mam problem z pokarmem...przystawiam małego baaardzo często, a tu coraz to mniej leci :( a to dopiero tydzień ;( Był czas, że odciągałam po 60ml, a teraz jak ściągnę 30ml z obu piersi to góra :( I niestety nie mam wyjścia jak podać mu mm, a poza tym mam bardzo chudy pokarm, bo młody mógłby jeść co godzinę. Cały czas walczymy o te mleczko i herbatkami i babcinymi sposobami, ale niestety chyba już tracę nadzieję i widzę, że sprawa jest raczej przegrana :(

Nenka powodzenia :*

relganlikx65a1ud.png
‹‹ 2044 2045 2046 2047 2048 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ