Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde zazdroszcze...:-( opuchlizna zeszła, przy sikaniu nie szczypie ale dalej przy siadaniu boli i ta łechtaczka nie daje mi żyć do tego kręgosłup to mi odpada, boli jak cholera...
    Nelus wrote:
    Karola u mnie opuchlizna zeszla juz po 3 dniach. Szczypalo przy sikaniu tydzień a bolalo przy siedzeniu i chodzeniu ok 10 dni. Teraz juz nic

atdci09kamv7205a.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak oni cie nacieli ze boli lechtaczka? Ja mam naciecie z boku

201703012752.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Afrykanka rozumiem :) grunt ze znalazlas milosc swojego zycia!!! Na to nigdy nie jest za pozno :)
    Moj T tez sie na mnie wyczekal hehe ;)
    I pomysl ze teraz czekasz na swoje pierwsże male szczescie :)
    Mi sie podoba pozniejsze macierzynstwo i sama chciala bym miec dziecko sporo po 30 :) ale zobaczymy :)

Nelus jak zawsze wygladaszbosko!!! A Livcia wdala sie w mame :). Modnisia mala :)

U nas w szpitalu tez dawali pampery ( ja wolalam swoje) podpaski i wszystko inne co potrzeba ale ja nawet szpitalnego recznika nie chcialam bo jakos nie bylam przekonana :)

afrykanka lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaa z kregoslupem chyba kazda tak ma bo spowrotem zmienia sie srodek ciezkosci :)
    Ja do tego po cc chodzilam przygarbiona mimo ze nie bolalo i teraz pokutuje za to :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Nelus Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ręcznik to rozumiem ale pampersy? Jak można zaoszczędzić swoje to czemu nie ;)

Kręgosłup to mnie też boli szczególnie w części lędźwiowej. Czekam na piątek jak na zbawienie bo mąż ma wolne i zrobi mi masaż. Tak w ogóle to w październiku mam urodziny i juz mojemu powiedziałam ze ma mi kupić masaże w jakimś spa bo potrzebuje relaksu. Był zdziwiony ze wole to niż lokówke co sama robi loki bo o niej gadalam od kilku miesięcy ale gdzie ja mam teraz czas na robienie włosów :p

201703012752.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wygladacie przeslicznie :) corcia jest taka slodka..
    No i ja tez domagam sie zdjec Wszystkich maluszków! Mega mnie rozczulaja

Jestesmy troche w tematach brzuszkowych,kolkowych... wlasnie z siostra cioteczna na fb rozmawialam. Szkoda mi jej jak i jej Krzysia. Za kilka dni mijaja 2 miesiace od porodu i od samego urodzenia,juz w szpitalu problemy z brzuszkiem, ciagle wizyty u lekarza, placze i jej i synka, nawet na USG byli bo juz nie wiedzieli co dolega maluchowi, no i okazalo sie ze kolki. Nie wiem dokladnie co tam probowali dzialac w tej sprawie, ale jest wykonczona. Nie spi, nie je, wazy duzo mniej niz przed ciaza. Z mezem przez to stosunku sie pogarszaja. Wszyscy nerwowi. Jeszcze przeziebienie przyplatalo do niego. A to wszystko przez upierdliwa tesciowa,ktora w ogole ni emysli i wyobrazcie sobie,ze z goraczka i grypa weszla do nich do pokoju,tulila i calowala Krzysia, no w ogole bezmozgowie!
    Az przykro sie czyta takie rzeczy...

Nelus lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    Wróciłam, nie urodziłam po drodze :D

a juz myslalam :P

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus ale te pampery co mialam w szpitalu tez mialam za free :) to byly takie sample z bounty pack poakowane po 5 szt :)
    Mialam ich kilka ladnych paczek do szpitala i do domku :)
    Plus mam caly koszyk probek kremow do pupy z tych packow :)

Majeczka no i to sa wlasnie kolki. To co maja nasze dzieci to sa normalne problemy brzuszkowe bo dzieciaki sie dopiero przyzwyczajaja do mleka i ogolnie jedzenia "poza brzuszkiem". A na kolk nic ńie dziala. Ani tulenie, ani noszeńie, ńic. Trwaja czasem nawet 3 h i zazwyczaj sa w tych samych porach dnia :/ naszych przyjaciol sasiedzi tez maja takie jazdy z dzieckiem. Jedynie gdzie mozna w miare opanowac jego placz to samochod. Kolezanka nie raz widziala jak malego pakowali o 2 w nocy w auto i do okola osiedla jezdzili bo maly az sie zanosil od placzu :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Nelus ale te pampery co mialam w szpitalu tez mialam za free :) to byly takie sample z bounty pack poakowane po 5 szt :)
    Mialam ich kilka ladnych paczek do szpitala i do domku :)
    Plus mam caly koszyk probek kremow do pupy z tych packow :)

Majeczka no i to sa wlasnie kolki. To co maja nasze dzieci to sa normalne problemy brzuszkowe bo dzieciaki sie dopiero przyzwyczajaja do mleka i ogolnie jedzenia "poza brzuszkiem". A na kolk nic ńie dziala. Ani tulenie, ani noszeńie, ńic. Trwaja czasem nawet 3 h i zazwyczaj sa w tych samych porach dnia :/ naszych przyjaciol sasiedzi tez maja takie jazdy z dzieckiem. Jedynie gdzie mozna w miare opanowac jego placz to samochod. Kolezanka nie raz widziala jak malego pakowali o 2 w nocy w auto i do okola osiedla jezdzili bo maly az sie zanosil od placzu :/
    Paula a powiedz mi dzie ty dostalas tyle tych probek? Ja odebralam raz w boots te 3 siateczki z probkami ale w sumie tam nic takiego nie bylo, jedynie oliwka, chusteczki i 2 mini tubeczki z kremem do pupci. Uchyl rabka tajemnicy skad masz bo tez bym chetnie skorzystala

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 22:09

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia ja tych paczek mialam duzo. Kilka razy je odbieralam :) no i zalezy tez gdzie sie odbiera to roznily sie kilkoma rzeczami.
    Ja odbieralam w boots, argosie i asda.
    Kupony mialam w emmas diary, bounty pack. Wogole to kiedys siedzialam na necie i wpisywalam i wyskoczyla mi strona z kuponem do wydrukowania :) woec drukowalam :) potem znajoma mi wyslala kupon bo u siebie w paczce miala kupin dla przyjaciela :) wiec sie uzbieralo :) a przykladowe paczki wygladaly tak:
    54qn0iqpvm62_t.jpg

chvcutrq3a81_t.jpg

W szpitalu tez dostalam i tam byl kolejny kupon.
    Jak rejestrowaliamy malego w urzedzie to tez dostalismy :)

karolcia:)))) lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nenka Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie czy tuż przed bolał was brzuch nisko może to są ,,te,, skurcze? Boże skąd mam to wiedzieć

• aswalda Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wrocilam i nie urodzilam :) Tylko Synus ruchliwy bardzo. czy Wy tez odczuwacie ból przy ruchach??

Kolejna Córcia Majeczka <3 preg.png
    Córcia Natalia <3
    age.png
    Synuś :)
    age.png
    Aniołek maj 2012 10tc <3 [*]
  • nenka Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wody mi odeszły

magdzia26, pestka, JagoodkaK, Kaarolina, afrykanka, Nelus, Majeczka2014, justyna14, Fipsik, betinka, karolcia:)))) lubią tę wiadomość

• nenka Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę trzymać kciuki

magdzia26, aswalda, pestka, JagoodkaK, afrykanka, Quatriona, betinka lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka powodzenia :) czyli jest chętna na dzisiejsza noc :)

nenka, Majeczka2014 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • aswalda Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka super to teraz juz z gorki!! Powodzenia Kochana trzymam kciuki za szybki poród :)

nenka lubi tę wiadomość

Córcia Natalia <3
    age.png
    age.png
  • aswalda Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia chętnych dużo tylko dzieciaczki niektóre uparte. Moj Synus chyba się jakoś przekrecil bo daje mi teraz po nerkach az swieczki w oczach staja i bardzo się pręży,bo mam wrażenie jak by mi miał zaraz wycisnac pęcherz przez cewkę :( jak się nie uspokoi to nie ma szans,ze usnę. Jejku nigdy tak boleśnie nie czulam ruchów. Mam nadzieje,ze wszystko dobrze...

Córcia Natalia <3
    age.png
    age.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno wszystko dobrze :) może próbuje się wydostać tylko musi znaleźć jeszcze wyjście ;) wiesz teraz mu już tam bardzo ciasno dlatego może tak boleśnie odczuwasz jego ruchy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 00:09

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostaje aktualnie tak po zebrach, ze nigdy mi sie nie znośnie to pekniete ; (
    Dalej rodzic bo zastój się robi ;)
    Moge sie pusac na piątek lub poniedziałek ;))

h84fkrhm4lz65cww.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka ją coś tak czułam ze sie znacznie u Ciebie. Powodzenia!

nenka, magdzia26 lubią tę wiadomość

‹‹ 2043 2044 2045 2046 2047 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ