Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde zazdroszcze...
opuchlizna zeszła, przy sikaniu nie szczypie ale dalej przy siadaniu boli i ta łechtaczka nie daje mi żyć do tego kręgosłup to mi odpada, boli jak cholera...
Nelus wrote:Karola u mnie opuchlizna zeszla juz po 3 dniach. Szczypalo przy sikaniu tydzień a bolalo przy siedzeniu i chodzeniu ok 10 dni. Teraz juz nic -
Afrykanka rozumiem
grunt ze znalazlas milosc swojego zycia!!! Na to nigdy nie jest za pozno
Moj T tez sie na mnie wyczekal hehe
I pomysl ze teraz czekasz na swoje pierwsże male szczescie
Mi sie podoba pozniejsze macierzynstwo i sama chciala bym miec dziecko sporo po 30ale zobaczymy
Nelus jak zawsze wygladaszbosko!!! A Livcia wdala sie w mame. Modnisia mala
U nas w szpitalu tez dawali pampery ( ja wolalam swoje) podpaski i wszystko inne co potrzeba ale ja nawet szpitalnego recznika nie chcialam bo jakos nie bylam przekonana
afrykanka lubi tę wiadomość
-
Ręcznik to rozumiem ale pampersy? Jak można zaoszczędzić swoje to czemu nie
Kręgosłup to mnie też boli szczególnie w części lędźwiowej. Czekam na piątek jak na zbawienie bo mąż ma wolne i zrobi mi masaż. Tak w ogóle to w październiku mam urodziny i juz mojemu powiedziałam ze ma mi kupić masaże w jakimś spa bo potrzebuje relaksu. Był zdziwiony ze wole to niż lokówke co sama robi loki bo o niej gadalam od kilku miesięcy ale gdzie ja mam teraz czas na robienie włosów :p -
nick nieaktualnyNelus wygladacie przeslicznie
corcia jest taka slodka..
No i ja tez domagam sie zdjec Wszystkich maluszków! Mega mnie rozczulaja
Jestesmy troche w tematach brzuszkowych,kolkowych... wlasnie z siostra cioteczna na fb rozmawialam. Szkoda mi jej jak i jej Krzysia. Za kilka dni mijaja 2 miesiace od porodu i od samego urodzenia,juz w szpitalu problemy z brzuszkiem, ciagle wizyty u lekarza, placze i jej i synka, nawet na USG byli bo juz nie wiedzieli co dolega maluchowi, no i okazalo sie ze kolki. Nie wiem dokladnie co tam probowali dzialac w tej sprawie, ale jest wykonczona. Nie spi, nie je, wazy duzo mniej niz przed ciaza. Z mezem przez to stosunku sie pogarszaja. Wszyscy nerwowi. Jeszcze przeziebienie przyplatalo do niego. A to wszystko przez upierdliwa tesciowa,ktora w ogole ni emysli i wyobrazcie sobie,ze z goraczka i grypa weszla do nich do pokoju,tulila i calowala Krzysia, no w ogole bezmozgowie!
Az przykro sie czyta takie rzeczy...Nelus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nelus ale te pampery co mialam w szpitalu tez mialam za free
to byly takie sample z bounty pack poakowane po 5 szt
Mialam ich kilka ladnych paczek do szpitala i do domku
Plus mam caly koszyk probek kremow do pupy z tych packow
Majeczka no i to sa wlasnie kolki. To co maja nasze dzieci to sa normalne problemy brzuszkowe bo dzieciaki sie dopiero przyzwyczajaja do mleka i ogolnie jedzenia "poza brzuszkiem". A na kolk nic ńie dziala. Ani tulenie, ani noszeńie, ńic. Trwaja czasem nawet 3 h i zazwyczaj sa w tych samych porach dnianaszych przyjaciol sasiedzi tez maja takie jazdy z dzieckiem. Jedynie gdzie mozna w miare opanowac jego placz to samochod. Kolezanka nie raz widziala jak malego pakowali o 2 w nocy w auto i do okola osiedla jezdzili bo maly az sie zanosil od placzu
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Nelus ale te pampery co mialam w szpitalu tez mialam za free
to byly takie sample z bounty pack poakowane po 5 szt
Mialam ich kilka ladnych paczek do szpitala i do domku
Plus mam caly koszyk probek kremow do pupy z tych packow
Majeczka no i to sa wlasnie kolki. To co maja nasze dzieci to sa normalne problemy brzuszkowe bo dzieciaki sie dopiero przyzwyczajaja do mleka i ogolnie jedzenia "poza brzuszkiem". A na kolk nic ńie dziala. Ani tulenie, ani noszeńie, ńic. Trwaja czasem nawet 3 h i zazwyczaj sa w tych samych porach dnianaszych przyjaciol sasiedzi tez maja takie jazdy z dzieckiem. Jedynie gdzie mozna w miare opanowac jego placz to samochod. Kolezanka nie raz widziala jak malego pakowali o 2 w nocy w auto i do okola osiedla jezdzili bo maly az sie zanosil od placzu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 22:09
-
Karolcia ja tych paczek mialam duzo. Kilka razy je odbieralam
no i zalezy tez gdzie sie odbiera to roznily sie kilkoma rzeczami.
Ja odbieralam w boots, argosie i asda.
Kupony mialam w emmas diary, bounty pack. Wogole to kiedys siedzialam na necie i wpisywalam i wyskoczyla mi strona z kuponem do wydrukowaniawoec drukowalam
potem znajoma mi wyslala kupon bo u siebie w paczce miala kupin dla przyjaciela
wiec sie uzbieralo
a przykladowe paczki wygladaly tak:
W szpitalu tez dostalam i tam byl kolejny kupon.
Jak rejestrowaliamy malego w urzedzie to tez dostalismykarolcia:)))) lubi tę wiadomość
-
Magdzia chętnych dużo tylko dzieciaczki niektóre uparte. Moj Synus chyba się jakoś przekrecil bo daje mi teraz po nerkach az swieczki w oczach staja i bardzo się pręży,bo mam wrażenie jak by mi miał zaraz wycisnac pęcherz przez cewkę
jak się nie uspokoi to nie ma szans,ze usnę. Jejku nigdy tak boleśnie nie czulam ruchów. Mam nadzieje,ze wszystko dobrze...
-
Na pewno wszystko dobrze
może próbuje się wydostać tylko musi znaleźć jeszcze wyjście
wiesz teraz mu już tam bardzo ciasno dlatego może tak boleśnie odczuwasz jego ruchy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 00:09
-
nick nieaktualny