Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez jsk narazie nie jem nabialu i nie mam pojęcia czm to zastapic. Codziennie tylko jem chleb z szynka, jajka, warzywa, kurczak, banan i ew slodycze. Kupiłam sobie mleko sojowe żebym chociaż mogła jesc płatki owsiane. A tak lubię sery w każdej postaci, jogurty i wszystkie owoce
Kaarolina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nelus wrote:O kurcze to nie wiedziałam, pije juz ze 2 tyg i mała nie ma żadnej wysypki. A mleko migdałowe?
Nelus lubi tę wiadomość
-
hej mamuśki:) my po pierwszym nocnym karmieniu..które zostało zwrócone..masakra, musiałam mała cała przebrać, a płaczu nie było końca..teraz drzemie oby się mojej małej bidulce poprawiło tak mi jej zal ..jakie te nasze maluszki są bezradne
spokojnej nocki wam kobitki życzę -
U nas juz drugie nocne karmienie i Bob wlasnie zasnal przy cycu. Ofcoo ja tez chce przespac ciurkiem 3h- zazdroszcze:-)
Fipsiku wiem ze spoko jest mini medela system, ale to koszt okolo 300zl. Dziewczyny chyba maja BabyOno czy jakos tak, ale nie jestem pewnaofcooo lubi tę wiadomość
-
Dotarlam i ja, u nas drugie karmienie, a raczej usypianie mlodego po nim Cos czuje, ze godzinka sir zejdzie minimum Zasypiam na stojaco! A tu przed nami w wersji pptymistycznej przynajmniej jeszcze jedno...
Fipsik, ja polecam Medela Mini Electric. U mnie sie swietnie sprawdza. W sklepie internetoeym mozna juz za 230zl kupic, sprawdz na ceneo.plakuszerka89 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
U nas tez już 2 karmienie. Po pierwszym nie bardzo chciała zasnąć Rozglądała sie troche, postękala ale nie darła sie. Dopiero smoczek w buzie i odstawiłam do łóżeczka. Oby teraz sie udało włożyć do wyra bez problemu bo spać sie chce jak jasna cholera i marze choć o odrobinie snu.
Wczoraj maź zostawił m&m'y a dziś ptasie mleczko. Ale jestem silna i dziś już nie tykam żadnych słodkości ;P -
Bo gości mamy. Dlatego to wszystko powystawiane. Siostra męża przyjechała - na 2 dni. Dziś o 6:30h ma Polskiego Busa z powrotem do domu. Śpi w pokoju, w którym przewijam Lucje wiec jest budzona w środku nocy i mam troszkę wyrzuty sumieni ale wiedziała,z w tak będzie.